מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בי"ח ציבוריאני29/10/2012
התחלתי תהליך אצל ספיבק בתל השומר, נתן לי רשימה של בדיקות לבצע ואף קבעתי לי תור לפגישה הבאה אצלו כדי לא לבזבז זמן. מאז עבר שבוע בו הספקתי לבצע 2 בדיקות כבר ועוד שתיים נוספות לפניי. פתאום משום מקום מרכז האישורים של הכללית החליט כי הוא לא מאשר לי להיות מטופלת בתל השומר אלא בקפלן או בילינסון...מה זה? הגשנו ערעור מטעם הרופאת משפחה שלי שבגלל שהתחלתי את התהליך חבל להתחיל מחדש בביח אחר... מה נראה לכם? יאשרו? האם אצטרך להתחיל הכל מחדש אם לא? קרה למישהו?
עצות ועידוד יתקבלו בברכה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בי"ח ציבורי - תגובה
שולה זק29/10/2012צר לי שכך, אך צריך לפני שפונים למנתח לברר בקופה לאיזה בית חולים מקבלים הפניה.
איזה סוג ביטוח יש לך? מושלם או פלטינום?
אני מאוד מקווה שתצליחי בערעור ויאשרו לך את הניתוח בתל השומר....לא הייתי בונה על זה.
בילינסון וקפלן הם של הכללית ומדובר בעלות כספית. הבדיקות הן אותן בדיקות, כך שתעשי אותן בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה לך
אני30/10/2012מראש לא הייתי מתחילה תהליך אם לא היה כתוב לי בהפניה הראשונה שבביח קפלן לא מבצעים את ההליך הנ"ל. אך מה לעשות כשרופא תהמשפחה היא זו זהטעתה אותי? מאיפה יכולתי לדעת כי על אף הכתוב בהפניה אני יכולה לעבור את הניתוח בבתי החולים השייכים לכללית?
עצוב לי לשמוע כי אני לא יכולה לתלות תקווה בערעור וכי אני אהיה חייבת לקבוע תור לרופא בקפלן...אחרי 4 חודשי המתנה לתחילת התהליך. ולצערי אין לי פלטיניום אז כך שלא אוכל לעשות באופן פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל תלוי ברופא המשפחה- תגובה
שולה זק30/10/2012לפי דבריך אני מבינה שרופא המשפחה טעה, שלא במתכוון. זה צריך להגיע לידי ביטוי במכתב הערעור.
יש להפנות את המכתב למנכ"ל כללית, מר אלי דפס. לתאר במכתב את השתלשלות העניין ולבקש לפנים משורת הדין, שלא תסבלי מעיכובים נוספים, לאשר לך את הניתוח בתל השומר.
מחזיקה אצבעות שתצליחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ועוד שאלה
אני30/10/2012איך ניתן להגיע אליו? דרך רופא משפחה? אני לא מוצאת דרך אחרת מלבד פניו הציבור שגם הם נותנים מענה אחרי חודש ויותר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ועוד שאלה - תגובה
שולה זק30/10/2012את צריכה לפנות בפקס לאלי דפס שהוא מנכ"ל שירותי בריאות כללית. ההנהלה יושבת בתל אביב ארלוזורוב 101. תבקשי ב 144 את הטלפון, צלצלי ובקשי את הפקס. הם יענו מהר לפניה.
היה רצוי שרופא המשפחה יכתוב מכתב. אבל גם את יכולה לכתוב ולציין שהופנית ע"י רופא המשפחה ועכשיו את נופלת בין הכסאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)