רופא שעובדת עם מאוחדת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• רופא שעובדת עם מאוחדת
    אלינור
    05/11/2012

בירושלים
    התחלתי תהליך עם9 ד"ר בגלייבטר והתברר לי שכבר אין לו הסכם עם הקופה אשמח אם תעזרו לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא שעובדת עם מאוחדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא שעובדת עם מאוחדת - תגובה

שולה זק
    05/11/2012

לפנות למרכז של המאוחדת ולברר איתם עם איזה רופאים הם עובדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא נכון...

יושי
    08/11/2012

את מתחילה את התהליך או עם בגבלייטר או עם רונית או איזה רופא שאת רוצה, דרך בית החולים, הם נותנים לך את הבדיקות שהם צריכים ובמקביל את הולכת לרופא המשפחה שלך ומקבלת הפנייה והתחייבות להדסה הר הצופים, כך כשהתהליך מקביל וברגע שאת מקבלת אישור לניתוח הקופ"ח מנפיקה טופס לאישור רופא מנהל ואם את עומדת בקריטריונים (מעל 40 BMI ואת כל הבדיקות שהרופא שלך ייתן לך) נותנים לך אישור ואת עושה את זה בהדסה במימון קופ"ח.
    כך אני עשיתי, ואני שנה וחצי אחרי :)
    אשמח לעזור אם יש לך שאלות
    בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלינור הקשיבי - תגובה

שולה זק
    08/11/2012

הדרך היחידה לא להיתקע בפלונטר הבירוקראטי - זה לקבל מהקופה את רשימת הרופאים איתם חתומים.
    עם כל הכבוד ליושי....לא בכל מקום זה עובד ככה.
    לצערי, רבים המקרים שאנשים מתחילים הליך עם רופא מסויים ואז מתברר שהקופה לא עובדת איתו.
    כך, שרצוי קודם לוודא לאן לפנות - אין לזה קשר לבדיקות אותן ניתן לעשות בכל מקרה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יושי צודק....

דנה
    11/11/2012

יש להגיע למפגש בהדסה, ושם לקבל הסברים ובדיקות. את הבדיקות עושים עם הפניה של רופא משפחה.
    אפשר לקבוע תור דרך מרכז ההזמנות של הדסה למרפאה כירורגית, ומקבלים התחייבות פעם אחת לפני הניתוח. עדיף להגיע כבר עם כל הבדיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו