השמועה אומרת ש........

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• השמועה אומרת ש........
    מירב פרג
    10/11/2012

האם זה נכון שמשרד הבריאות הוריד את ה bmiל 35?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמועה אומרת ש........

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמועה אומרת ש........ - תגובה

שולה זק
    10/11/2012

רק לחולי סוכרת במצב קשה שניתוח יכול לאזן אותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסיף ואומר

אילת השחר
    11/11/2012

עד כה אישרו ניתוח לאנשים ללא מחלות רקע נלוות מעל BMI 40, ואנשים עם מחלות ריקה נלוות כגון סכרת, יתר לחץ דם BMI מעל 35. כיום הורידו את הסף ל BMI מעל 30 לאנשים עם סכרת ברקע, כי הוכח מחקרית כי ניתוחים בריאטרים עוזרים מאד באיזון הסכרת ובמקרים מסוימים אף מעלים סכרת. בהצלחה רבה לכל מי שיבחר כן לעבור את הניתוח , מכל סוג שהוא, אני שנה אחרי פחות 20 ק"ג , ולא מתחרטת לשניה. (עברתי טבעת ב 30/11/11). אז הBMI שלי היה 35 בול , היתה לי סכרת , לקחתי כדורים והייתי די מאוזנת. מאז הניתוח לא לקחתי כלל כדורים ( לפי הנחיית המנתח) וכיום אין לי סכרת ברוך השם ללא כדורים HA1C 5.3 . שוב פעם אאחל הצלחה לכווווווולם , וגם לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעלימים, מרפאים סכרת

אילת השחר
    11/11/2012

כתבתי בטעות מעלים כמובן שהתכוונתי למעלימים או מרפאים סכרת, בכל מקרה בהצלחה רבה לכולם!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד - תגובה

שולה זק
    11/11/2012

כל מה שכתבת אמת ויציב. לי ידוע על BMI 32 .
    העיקר שתהיה מודעות אצל הרופאים והמטופלים שיש פתרון לריפוי.
    ולך בהצלחה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו