ההבדל בין שרוול למעקף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ההבדל בין שרוול למעקף
    אני
    12/11/2012

היי, הייתי רוצה לדעת מהו ההבדל בסיכונים בין הניתוחים ובתוצאות לאורך זמן?
    האם יש מידע שאני יכולה לקרוא בנושא? באתר של מלבי לא מתחקרים מספיק את העיניין לטעמי..
    אני חייבת לומר שלאחר שיחה עם המנתח מחליטים יחד איזה מהניתוחים לעבור, אך מה השיקולים לכך?
    האם את ממליצה על אחד מהם על פני השני?
    תודה על המענה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ההבדל בין שרוול למעקף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההבדל בין שרוול למעקף - תגובה

שולה זק
    13/11/2012

בוקר טוב,
    ממליצה לעיין בשאלות הנפוצות תמצאי תשובות והסברים של הרופאים על הניתוחים הנושאים. מאגר מידע בלתי נידלה.
    אם תחפשי במנועי חיפוש מעקף קיבה ושרוול קיבה זה יכניס אותך לאתרים בהם תקבלי הסבר על הניתוחים. השוני בניתוחים - בטכניקה. התוצאה - קיבה קטנה המגבילה באכילת כמויות.
    השרוול הוא ניתוח חדשני יחסית - כ 10 שנים. נולד כניתוח ביניים לאנשים מאוד שמנים - לעזור להם להשיל עשרות קילוגרמים ואז לעבור למעקף קיבה או טבעת. הסתבר שהניתוח עומד יפה בפני עצמו והיום הוא נפוץ ביותר. מעקף קיבה הוא עם הניסיון הרב ביותר על פני עשרות שנים. הוכיח עצמו כיעיל לאורך שנים.
    בכל הניתוחים ללא יוצא מן הכלל - צריך לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים בכדי להצליח לרדת במשקל ולשמור על התוצאות.
    לגבי סוג הניתוח - אך ורק המנתח והמטופל מחליטים על הניתוח היעיל ביותר וזה שונה מאדם לאדם. הרופא מקבל את הההסטוריה הרפואית + הרגלי האכילה + הפרעות אכילה + אורח חיים, מחלות וטיפולים בעבר ובהווה ולפי זה מומלץ סוג הניתוח.
    מקווה שעזרתי במעט. ניתן ליצור עימי קשר בכל עת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו