מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רפלוקסציפי18/11/2012
שלום רב לצוות המומחים.
היום קיבלתי תשובה של שיקוף קיבה ובסיכום בדיקה כתוב: רפלוקס גסטרו - אזופגיאלי לסירוגין. פרט לכך ללא ממצא חולני. אני אמורה להגיע לועדה באסותא שבוע הבא. האם בועדה יכולים להגיד לי שאני לא מתאימה לניתוח שרוול בעקבות הממצא???
מי יכול לענות לי?? יש לציין שאני לא סובלת מצרבות בכלל. ולא מגרפסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס - תגובה
שולה זק18/11/2012תשובה זו תקבלי מהמנתח. בדרך כלל מי שסובל מריפלוקס מומלץ לעבור מעקף קיבה. עם שרוול המצב יכול להחריף.
חכי לועדה ולהמלצת המנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס
ציפי18/11/2012דיברתי עם המנתח שלי דשקובסקי אמר לי שאין בעיה. במיוחד שאני לא סובלת ובטח לא קמה בלילה מזה.השאלה מה בועדה יגידו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס - תגובה
שולה זק18/11/2012הועדה רק מאשרת את הניתוח אם את עומדת בקריטריונים או דוחה אם את לא בקריטריונים.
ריפלוקס זה לא גורם שבגללו ידחו אותך. את סוג הניתוח קובעים עם המנתח. את יכולה לסמוך בעיניים עצומות על דר' דוסקובסקי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה18/11/2012רפלוקס רנטגני קל אינו קונטרא-אנדקציה לשרוול. לגבי הועדה - אין בעיה באישור הניתוח אם את עומדת בקריטריונים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)