מה אתם אומרים?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מה אתם אומרים?
    שרונית
    04/03/2008

לא יודעת אם זה המקום הנכון......
    אני בת 34 וסוחבת משקל כבד מאוד (שוקלת מעל 100 קילו).
    מה לא ניסיתי, מה לא עשיתי!!!
    הגעתי למצב שפשוט נמאס לי להיות בדיאטה ו/או ללכת לקבוצת תמיכה כלשהי.
    אבל מצד שני אני יודעת שפשוט אין ברירה.
    בעלי לא יושן לידי כבר כמעט שנה וחצי בגלל שאני נוחרת. (בעלי אומר שאת הנחירות שלי שומעים אפילו עד הסלון).
    כל יום אני מבטיחה לעצמי שהיום אני מתחילה, שהגיע הזמן לחזור לעצמי, לקחת את עצמי בידיים - אבל איכשהו אני תמיד חוזרת לאכול.
    אני כבר נגעלת מעצמי.
    כל החיים שלי הייתי שמנה, כל החיים שלי אני עושה דיאטות - ואני מרזה יפה ומעלה בחזרה....
    לא רוצה לריב עם בעלי על הנושא הזה, לא רוצה להמשיך ולסבול מזה - מה עושים??????
    הייתם ממליצים על ניתוח קיצור קיבה?
    מה לגבי ניתוח שרוול?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אתם אומרים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגשות והרגשות

שולה זק
    04/03/2008

שלום שרונית
    אין סיבה שבגילך הצעיר תמשיכי לחוש תחושות כפי שאת מתארת, במיוחד שיש היום דרכים לשנות את מצבך עם רצון אמיתי מצידך אכן להביא לישינוי בחייך. לפי מה שכתבת את למודת דיאטות שעד כה לא הצלחת לשמור על השגים. ציינת את גילך ומשקלך אך לא ציינת את הגובה שהוא אינדיקטור חשוב מאוד.
    אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה
    בברכה,
    שולה
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ בחום

פרופ` אחמד מחג`נה
    04/03/2008

שרונית שלום.
    אני מבין ללבך ומאחר ועברת את כל הדרכים להורדה במשקל ללא הצלחה אני מאוד ממליץ לעבור את הדרך שהוכיחה את עצמה בהורדת משקל ולזמן ארוך.
    אשמח מאוד לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו