מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה על ניתוח טבעתאוהבת לדעת20/11/2012
לאחר הרבה לבטים החלטתי לעשות ניתוח טבעת..
עשיתי אותו.. וכרגע אני חודשיים אחרי הניתוח.. ירדתי עד עכשיו כ-7 קילו
אני קצת חוששת לגבי העתיד האם הירידה היא כ"כ איטית?
אין לי כל תחושה של בחילה או רצון להקיא אני אוכלת מאוד מתון..
מחר אני עושה סגירה מסויימת..
מישהו יכול לעזור לי בחחששותי.. ואיך עלי לנהוג לאחר בסגירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך חמודה
אילת השחר23/11/2012קודם כל מזל טוב שעברת את הניתוח מסוג טבעת. גם אני אחרי המון התלבטויות ואחרי המון שיעורי בית החלטתי על ניתוח טבעת. אני כשנה אחרי עם ירידה של 20 ק"ג. (יש לי עוד 5-8 אבל אני ממש לא בלחץ...) את חודשיים אחרי הניתוח עם ירידה מ ד ה י מ ה של 7 ק"ג שזה....נפלא!!! אל תשווי את עצמך למנותחי שרוול או מעקף שרוב בירידה שלהם מיידית. אצלו הדבר שונה. הרי מיד אחרי הניתוח את עם טבעת פתוחה ואין לך שום הגבלה. הרבה מאד מנותחי טבעת אינם יורדים מיד אלה כשמגיעים לסגירה בה מרגישים את ההגבלה. תמשיכי לסגור את שתחושי את ההגבלה. מה שכן אין מה למהר, תתיעצי עם הרופא שלך על תדירות הסגירות ואופיין. ככל לא בריא לא לך ולא לטבעת לסגור מהר מדי . תני לקיבה להתרגל לכל סגירה. שיהיה המון בהצלחה!!!
שיהיה המוןןןןןןן בהצלחה עשית את הבחירה הנכונה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)