מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- סוג ניתוחמיכל20/11/2012
איזה ניתוח הוא עם הכי פחות תופעות לווי ועם סיכון מינימלי לעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג ניתוח - תגובה
שולה זק20/11/2012א6ין תשובה חד משמעית.
כל הניתוחים הם בהרדמה מלאה.
בשיחה עם המנתח הוא מסביר על כל ניתוח וניתוח, יתרונותיו והסיכונים.
צריך גם לקחת בחשבון את הנתונים הכלליים של המטופל ולאים לו את הניתוח הכי אפקטיבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי.
אוהבת לדעת22/11/2012בעיני, הניתוח עם הכי פחות התערבות חיצונית היא הטבעת. אם את בעלת רצון חזק והתמדה, לכי על זה! אל תשכחי שזה משהו הפיך, הווי אומר, ברגע שלא טוב לך עם זה את יכולה לפתוח אותה ללא ניתוח ולהרגיש כרגיל.. בשונה משאר הניתוחים שיש בהם התערבות ממשית.
ושוב.. בכל ניתוח יש סיכון של הרדמה ועוד. כמובן עשי הכל בהתייעצות רופאים והדרכה מבוקרת
הרבה הצלחה,
(אני עם טבעת עדיין חדשה בו, אבל ערכתי סיקורים ובירורים רבים לפני החלטתי על הטבעת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי!!!
אולגה22/11/2012אני אשמח אם לפני החלטה תקראי את הסיפור שלי בשאלות נפוצות.. הייתי מנותחת טבעת בעבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ לקוא בשאלות נפוצות- תגובה
שולה זק22/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך נקרא הסיפור שלך? לא מוצאת אותו
אוהבת לדעת22/11/2012אני כבר מנותחת בטבעת...
במקרה האנשים שסביב עשו שרוול 3 מהם הסתבכו עד סכנת חיים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי-המשך
אולגה22/11/2012תחפשי פוסט שלי בקשר לטבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)