טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני חודש ושבוע אחרי ניתוח שרוול ,ירידה של 20 קילו ,אני פשוט רוצה להגיד לכול מי שמתלבט ,לכו לעשות את הניתוח הזה ,הרגשה מדהימה ,שליטה מלאה על כול מה שאוכלים ובכיף , גם אני פחדתי ודחיתי את הניתוח פעמיים ,היום בהחלט מצטערת שלא עשיתי מזמן ,בהצלחה לכולם ,מוכנה בכיף לשוחח עם מי שרוצה תמיכה
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ציפי היקרה . אנ שמחה שאת מתעודדת מקריאת דברים כה מקסימים שלאה העלתה (העברתי את הפוסט שלה לשאלות נפוצות) את מוזמנת להכנס למדור שאלות נפוצות, תמצאי שם מאגר בלתי נדלה של מידע וכן חופנים מלאים של עידודים. את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעודד ולעזור בהצליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר