מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרווללילך25/11/2012
רציתי לדעת אם אני מתאימה לניתוח שרוול.
גיל 28 , גובה 160 ה bmi הוא 36 , לא מצליחה לרדת מפחות ל80 , רגליים נפוחות , כאבי ברכיים וכפות רגליים, כאבי גב ומיגרנות בלתי פוסקות.
האם שרוול יכול להיות אופציה בשבילי? כי נמאס לי להילחם בדיאטות ולתעסק בזה 80 אחוז מהזמן שלי אבל מצד שני אני לא מחפשת פתרון קסם אלא משהו שיעזור לי באמת להסתגל לחיים בריאים , דיאטנים= הייתי עשיתי לא מועיל, כנ"ל מאמני כושר , מתאמנת כמה שיכולה אבל הברכיים לא מאפשרות לי יותר מדי.
מה הפרצדורה? כמה זמן היא לוקחת ברפואה הפרטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק25/11/2012שלום לילך,
אינך עומדת בקריטריונים לניתוח אם אינך סובלת ממחלות נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
הניתוח אינו הוקוס פוקוס - נכנסים שמים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד. הווה אומר - לשנות הרגלי אכילה, מעקב דיאטנית, תפריט דיאטטי, פעילות גופנית ואף מומלץ קבוצת תמיכה. כך שאני מציעה לשקול ברצינות לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט מאוזן ולשלב פעילות גופנית. בטוחני שתוצאות לא יאחרו להגיע ותהיי גאה בעצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקרה
לילך25/11/2012שולה היי,
נראה לך שאני לא עושה את זה מגיל 14? נראה לך שזה פתרון קסם בשבילי???
נראה לך שאני לא מתמודדת עם ההשמנה הזו מגיל ילדות???
נראה לך שלא ניסיתי בערך כל דבר???
ניתוח זה הפיתרון היחיד שלי!
בגיל 28 זה מתסכל להיות במצב הזה! ולא לא ממש בא לי להגיע לגיל 30 ולהיות במשקל של 120 קילו על מנת להיות "בשלה" לניתוח הזה!
את וודאי עוסקת במקצוע הזה די הרבה זמן , אז את וודאי מכירה את התסמינים הנפשיים שנלווים לזה , אז למה זה לא נחשב לקריטריון? אם ההשמנה היא כרונית למה לא לוקחים את זה בחשבון???
ולידיעתך שולה , כן האורח חיים שלי בריא , מתאמנת 4 פעמים בשבוע!!!! אוכלת בצורה מסודרת ועיקבית !!!! אבל עדיין תקועה במשקל של 90 קילו!!! ולא זה אורח חיים של 4-5 ימים ואפילו חודשים! אלא של שנים!!!
אז כן!!! אני רוצה לעשות את הניתוח הזה!!! כי נמאס לי!!! פשוט נמאס להתעסק בזה!
ונמאס לי מהביקרטיה חסרת ההגיון הזו!
ואגב יש לנו היסטוריה של סכרת במשפחה וכמו שהרגליים שלי נפוחות כנראה שאני גם בדרך להיות שם איתם, למה? כי אני לא שמנה מספיק לעבור את הניתוח!
אם זה לא מחלה? אז מה זה???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשרד הבריאות - תגובה
שולה זק25/11/2012לילך היקרה,
אני מבינה אותך, אך לצערי - ההבנה שלי והרצון שלך לעשות ניתוח לא עולים בקנה אחד עם הקריטריונים והשיקולים המקצועיים של ארגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות הישראלי - שאימץ קריוטריונים אלה והנחה את הקופות לנהוג על פיהם.
את יכולה לפנות בכתב למנכ"ל משרד הבריאות, לשטוח בפניו את בעייתך ובקשתך ולקוות לתשובה חיובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)