שנה וחצי אחרי ו.......

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שנה וחצי אחרי ו.......
    אלמונית
    27/11/2012

שלום לכם
    אני שנה וחצי אחרי שרוול אצל דר' שוורץ המדהים
    ו 55 קילו פחות אבל יש לי כמה בעיות שאשמח עם תעזרו לי
    1. מאוד קשה לי לאכול סדיר - כל 3 שעות - ויש פעמים שאני לא אוכלת עד אחר הצהריים או הערב ואז יש לי מן התקפות רעב כאלו וכשאני אוכלת אני מתמלאת מהר מאוד וממנות קטנות של אוכל.....
    2. יש לי בחודשיים האחרוניים מן חשק כזה מטורף לשוקולד ומתוקים ועליתי 2 קילו שאח''כ הורדתי כי אני עושה גם ספורט לפעמים......
    3. אני שותה את כל הוויטמינים בבוקר אבל עדיין יש לי נשירת שיער מטורפת - איך עוצרים אותה????
    ולמי שזוכר אותי אז עברתי את הניתוח עם המון פחדים וחששות רק למען ניתוח עמוד שידרה ולא למען היופי והרזון אז עברתי לפני 8 חודשים ניתוח עמוד שידרה ואני מאושרת שמ 100% נכות היום אני עומדת על הרגליים ומתפקדת כמו כולם.....
    הפורום שלכם מדהים ותורם המון המון במיוחד לי ואני מברכת על עצם קיומו....
    תודה רבה לכם.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנה וחצי אחרי ו.......

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנה וחצי אחרי ו....... - תגובה

שולה זק
    27/11/2012

שלום לך,
    להתחיל במשפט שלילי או במחמאה???
    אתחיל בכל זאת במחמאה - כל הכבוד על הירידה היפה ועל הניתוח גב שעברת ושאת היום אדם בריא.
    ועכשיו ה"מכות מתחת לחגורה"!!!!! אוי לך ואבוי לך - מה זה לא לאכול כל היום. גרוע ביותר!!!!!!!!!!!!!!!! אז לא כל 3 שעות אבל לפחות בוקר, ארוחת עשר, צהריים, ארטחת 4 וערב.
    אסור אסור להגיע למצב של רעב מטורף ולאכול באופן לא מבוקר!!!!.
    את חייבת במיידית לחזור לאכילה מסודרת ומומלץ בחום להיות במעקב דיאטנית. במיוחד עכשיו אחרי שעברת ניתוח לא קל בגב.
    לגבי התקפי מתוק. תופעה מוכרת. תכיני לך שקית הפתעות - מנה יומית למתוק ונשנוש. ואת זה תחלקי לך לשעות הקשות בהם מתעורר הצורך.
    לגבי נשירת השיער. אמנם זו תופעה ידוע וחולפת. תקחי תוספת אבץ.
    האם הקפדת לעשות בדיקות דם ונוטלת תוספי מזון.
    בהצלחה בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שולה, לכולן עתידה להיות נשירת

ליאת
    27/11/2012

שיער? האם כדאי לבקש מהרופא אבץ כבר מעכשיו (10 ימים אחרי הניתוח)?
    מעולם לא סבלתי מנשירה, גם לא אחרי הלידות אבל נראה לי שהרבה בנות כותבות על זה...
    תודה מראש,
    ליאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה היקרה תודה על המכות

אלמונית
    27/11/2012

אני מודה לך על התייחסותך ומבינה את כל מה שאת אומרת ואני ממש מנסה לעשות סדר בארוחות שיהיה לפחות בוקר צהריים וערב ולפעמים גם זה קשה לי.
    בקשר למתוקים אני מנסה להחליף אותם בתפוחים, אגסים וגוייבות אבל שקית הפתעות זה נשמע לא רע.......
    ובקשר לשיער אני שותה אבץ פיקולינט פעם ביום ביחד עם שאר הוויטמינים שלי והבדיקות שלי מאוזנות ב''ה ואני עדיין במעקב של כל 3 חודשים עם דר' שוורץ.
    ואני חייבת להגיד שגם אחרי שנה וחצי קשה לי להתרגל למחמאות של כולם אפילו של כאלו שרק הכירו אותי מעט זמן זה מחמם את הלב כל הפירגון הזה והניתוח עצמו הציל את חיי.
    והתמיכה שאני מוצאת בפורום רק מלקרוא תורמת לי המון אז תודה רבה ואת כל מה שאת אומרת אני לוקחת באהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמונית יקרה - תגובה

שולה זק
    27/11/2012

יש לנו מן המשותף. אני קיבלתי את חיי במתנה בעקבות הניתוח וזאת תודות ל....דר' שוורץ הנפלא. לפני 11 שנים לקח סיכון _(מחושב) וניתח אותי - שהייתי ברמת סיכון ניתוחי גבוה ביותר ונתן לי את חיי החדשים במתנה.
    חשבי על המחמאות ועל הבריאות, כל פעם שאת עומדת לחרוג מהנורמה של אכילה. מבטיחה לך שזה יעזור.
    מקווה שתמשיכי לשאוב אנרגיות חיוביות ותצליחי לרדת במשקל ולשמור על ההישגים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמינים - תגובה

שולה זק
    27/11/2012

את אמורה לקחת במהלך 3 חודשים ויטמינים.שיש בהם גם אסבץ. תתיעצי עם הרופא המטפל אם לקחת בנוסף גם תוסף אבץ.
    נכון שנשירת שיער זו תופעה שרבים מדווחים עליה, אבל לא לכולם יש נשירה. הנשירה זו תופעה חולפת.
    בהצלחה בהמשך דרכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו