יש לי תאריך לניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יש לי תאריך לניתוח
    בתאל
    30/11/2012

אני מאוד שמחה שזהו זה סיימתי תבדיקות עכשיו לחכות שבועיים לניתוח.
    יש לי רק בעייה אחת אני אוכלת בלי הפסקה כאילו עוד מעט מלחמה וזה מעצבן אותי שאני מאבדת שליטה על עצמי אפשר קצת עצות איך להירגע לקראת הניתוח ולהכין את עצמי לדרך החדשה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי תאריך לניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשנות הרגלים - תגובה

שולה זק
    01/12/2012

שלום בתאל,
    האם לא התבקשת לשמור שבועיים לפני הניתוח דיאטת חלבונים? לא לאכול פחממות וסוכרים.
    את יודעת שאחרי הניתוח חשוב לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. הניתוח הוא רק אמצעי להשגת המטרה. תתחילי מעכשיו לסדר את הארוחות שלך, לאכול כל3 שעות מנות קטנות.
    אין תקופת רעב או יובש אחרי הניתוח, כך שאין סיבה שתטרפי עכשיו ללא הגבלה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני ניתוח - המלצות

נילי
    06/12/2012

1. ויטמינים - כל יום לקחת כדור 1 של מולטיויטמינים לפחות, ועפ"י בדיקות דם, להשלים כל מה שחסר.
    2. שיניים - לפנות לרופא שיניים, לבצע בדיקה כללית ולטפל במה שצריך עד הניתוח.
    3. שער - להפסיק עם הפן, להשתמש בצבע ללא אמוניה ודו-חמצן. אחרי ניתוח כמעט כולם נתקעים בתופעה של נשירת שיער, לכן כדי בשנה הראשונה להמנע ממגע כימי וטיפולים דרסטיים כמו יבוש באמצעות פן במספרה (בגלל המשיכה חזקה ע"י המסרק).
    4. עור - חייבים להכין את העור בעזרת המריחת קרם ועיסוי קל. פנים וצוואר - בעונת החורף מומלץ להשתמש בקרם לחות ביום וקרם לילה/הזנה/טיפולי שמתאים לסוג העור שלך. קרם גוף - למרוח על האזורים בעייתיים (זרוע, יריכיים מבחוץ ובפנים, בתן,ישבן, מותניים,חזה). להמשיך טיפול גם אחרי ניתוח.
    5. ספורט - לקבוע איפה ואיך תעשי פעילות גופנית, תעשי תוכנית - 3 תקופות :
    שבועיי-שלוש לאחר הניתוח (הליכה, משקולות לידיים וכו')
    חודש עד 6 חודשים - חיזוק עצמות (!) עם מדריך/ה, בניית שרירים בכדי לשמור על רקמת השרירים.
    6 חודשים והילך - פעילות גופנית קבוע וסדירה לפי יכולות האישיות והציפיות לתוצעות.
    שיהיה בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נילי את מקסימה- תגובה

שולה זק
    06/12/2012

כל הכבוד...המלצות אחת אחת - ממש אורים ותומים
    תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו