מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יש לי תאריך לניתוחבתאל30/11/2012
אני מאוד שמחה שזהו זה סיימתי תבדיקות עכשיו לחכות שבועיים לניתוח.
יש לי רק בעייה אחת אני אוכלת בלי הפסקה כאילו עוד מעט מלחמה וזה מעצבן אותי שאני מאבדת שליטה על עצמי אפשר קצת עצות איך להירגע לקראת הניתוח ולהכין את עצמי לדרך החדשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשנות הרגלים - תגובה
שולה זק01/12/2012שלום בתאל,
האם לא התבקשת לשמור שבועיים לפני הניתוח דיאטת חלבונים? לא לאכול פחממות וסוכרים.
את יודעת שאחרי הניתוח חשוב לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. הניתוח הוא רק אמצעי להשגת המטרה. תתחילי מעכשיו לסדר את הארוחות שלך, לאכול כל3 שעות מנות קטנות.
אין תקופת רעב או יובש אחרי הניתוח, כך שאין סיבה שתטרפי עכשיו ללא הגבלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני ניתוח - המלצות
נילי06/12/20121. ויטמינים - כל יום לקחת כדור 1 של מולטיויטמינים לפחות, ועפ"י בדיקות דם, להשלים כל מה שחסר.
2. שיניים - לפנות לרופא שיניים, לבצע בדיקה כללית ולטפל במה שצריך עד הניתוח.
3. שער - להפסיק עם הפן, להשתמש בצבע ללא אמוניה ודו-חמצן. אחרי ניתוח כמעט כולם נתקעים בתופעה של נשירת שיער, לכן כדי בשנה הראשונה להמנע ממגע כימי וטיפולים דרסטיים כמו יבוש באמצעות פן במספרה (בגלל המשיכה חזקה ע"י המסרק).
4. עור - חייבים להכין את העור בעזרת המריחת קרם ועיסוי קל. פנים וצוואר - בעונת החורף מומלץ להשתמש בקרם לחות ביום וקרם לילה/הזנה/טיפולי שמתאים לסוג העור שלך. קרם גוף - למרוח על האזורים בעייתיים (זרוע, יריכיים מבחוץ ובפנים, בתן,ישבן, מותניים,חזה). להמשיך טיפול גם אחרי ניתוח.
5. ספורט - לקבוע איפה ואיך תעשי פעילות גופנית, תעשי תוכנית - 3 תקופות :
שבועיי-שלוש לאחר הניתוח (הליכה, משקולות לידיים וכו')
חודש עד 6 חודשים - חיזוק עצמות (!) עם מדריך/ה, בניית שרירים בכדי לשמור על רקמת השרירים.
6 חודשים והילך - פעילות גופנית קבוע וסדירה לפי יכולות האישיות והציפיות לתוצעות.
שיהיה בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי את מקסימה- תגובה
שולה זק06/12/2012כל הכבוד...המלצות אחת אחת - ממש אורים ותומים
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)