מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שבת שלום לכולם!מורי30/11/2012
אני 16 יום אחרי ניתוח שרוול, בשקילה האחרונה לפני שבוע - 9 קילו פחות! (מעניין מה יגיד המשקל מחר... החלטתי עם עצמי שאני נשקלת כל מוצ"ש)
מרגישה מצוין, מסתדרת מעולה עם האוכל והשתייה ולומדת לאט לאט את הקיבה החדשה שקיבלתי :) תחושת הרעב לא קיימת, וחשוב לי לציין שכל כאב הוא נסבל וכמובן שווה. חייבת לשתף אתכם - את כל המתלבטים ואלה שממתינים לניתוח, אני אמנם בתחילתו של התהליך, אך כבר מרגישה שקיבלתי את חיי במתנה, אל תחששו, תלכו על זה, אל תחכו.
באותה הזדמנות אודה לד"ר נחום בגלייבטר המנתח המדהים מהדסה הר הצופים ואמליץ עליו בחום! מקצוען אמיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יישר כח - תגובה
שולה זק30/11/2012שמחתי לקרוא את דבריך המעודדים והאופטימיים.
הרשתי לעצמי להעביר את הפוסט שלך למדור שאלות נפוצות.
בהצלחה מחר בשקילה.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
רחל02/01/2014אני שבועיים אחרי שרוול
ויש לפעמים רגעים קשים....
איך את היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך הרגעים המאושרים - תגובה
שולה זק03/01/2014כל התחלה קשה ובטח שיותר קשה ומסובך כשהגוף עובר טלטלה ונמצאים בפתחה של תקופה חדשה עם כל כך הרבה שינויים.
תחשבי על השינוי שאת עוברת ועל התוצאות והרגעים הקשים ימוגו.
ממליצה להיות במעקב דיאטנית .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)