מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מעקף קיבה לאחר שרוולאלמונית07/12/2012
עברתי לפני שנה ושלושה חודשים ניתוח שרוול ברמבם. אני סובלת עוד לפני הניתוח מבפלוקס מאוד קשה. הוצע לי בתחילה מעקף קיבה אבל חששתי מאוד והעדפתי שרוול. לאחר ייעוץ עם המנתח הומלץ לי לעבור מעקף קיבה לאחר השרוול עקב הריפלוס. אני שייכת לקופת חולים לאומית. האם תהייה בעייה לקופה לאשר לי ניתוח מעקף קיבה לאחר השרוול עקב הריפלוקס הקשה?
האם המעקף פשוט יותר לאחר השרוול? או שהוא ניתוח בפני עצמו גם אם לא הייתי עוברת את השרוול?
מהם הסיבוכים במעקף קיבה שאינם מופיעים בשרוול?
האם אני צריכה להיות בהמתנה בתור זמן רב למעקף קיבה למרות שעברתי שרוול באותו בית החולים או שהתור קצר יותר.
אשמח לתשובות מהירות ומלאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקף קיבה לאחר שרוול - תגובה
שולה זק07/12/2012חבל מאוד שלא שמעת להמלצת המנתח ולא עברת מעקף."על חלב שנשפך לא נבכה עכשיו".
אם יש מכתב מהמנתח שממליץ מבחינה רפוארית לעבור מעקף, סביר להניח שהקופה תאשר.
אל תשכחי ניתוח זה ניתוח הכולל הרדמה והתאוששות, כמו כן אל תשכחי שאת זמן יחסית קצר אחרי ניתוח אחד, כך שההתאוששות יכולה להיות ארוכה יותר. הסיבוך שיכול להיות לאחר מעקף זה דליפה מההשקות וכמובן הסיבוכים הרגיליים אחרי כל ניתוח.
מאחלת לך הצלחה והחלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף קיבה לאחר שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה13/12/2012שלום רב,
לגבי הקופה אין בעיה לאשר את הניתוח מאחר והוא מתבצע לטיפול בבעיה רפואית חמורה (רפלוקס).
לגבי התורים, לצערי הם אכן ארוכים
לגבי הניתוח עצמו - אנחנו מבצעים ניתוחי מעקף קיבה בתולים או לאחר שרוול, באופן שגרתי בבית חולים רמב"ם. לגבי הסיבוכים כמו שנאמר וכפי שהוסבר על ידי המנתח (דליפה מקו סיכות, דימום, זיהום, תסחיף ועוד) בסופו של דבר הסיבוכים הינם באחוזים נמוכים והתועלת של הניתוח לטווח הארוך הינה עולה עליהם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)