מנותחת חדשה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מנותחת חדשה
    איריס
    07/12/2012

נותחתי ביום ראשון ע"י ד"ר מינץ המקסים ובינתיים מרגישה בסדר עם כאבים במיוחד באזור של התפר הראשי בבטן. האם זה שכיח לכאבים באזור הזה? ושאלה נוספת התחלתי לשתות ולאכול מוצרי חלב נזילים ויש לי קצת לחץ בכיבה אחרי, האם זה שכיח גם? עוד שאלה יש לי יציאות רכות מאוד מאוד כבר מהיום השני לניתוח בין פעם לפעמיים ביום האם זה תקין ?תודה איריס

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנותחת חדשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכל בסדר

נילי
    07/12/2012

היי איריס, אני שנה אחרי ניתוח, וזוכרת אותן התופעות. גם לי היה מציק חתך ליד הטבור, זה יעבור אחרי הורדת סיכות. לחץ בקיבה - כל עוד זה לא כאב ממש - גם זה בסדר. יציאות - נראה לי שאת במצב טוב מאוד. מה שאת אוכלת - זה מה שיוצא. יש אנשים רבים שסובלים מעצירויות. תמשיכי לשתות מים ולעקוב לאחר התפריט שקבלת. אני בזמנו שתיתי מרק צח של עוף ובקר (לגוון את הטעם ולקבל עוד חלבונים).
    תרגישי טוב, החלמה מהירה !
    נילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה - תגובה

שולה זק
    07/12/2012

איריס את בסדר גמור.
    תקראי את דבריה של נילי. נתנה לך תשובה מלאה.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

איריס
    08/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיריס

שני1
    08/12/2012

אני נותחתי לפני חודש וחצי ואני מאושרת מה שאת מרגישה זה ככה בהתחלה תואכלי לאט ולא בכמות.וכך לא תרגישי כאבים.בקשר לתפר זה יעבור אחרי חודש ותרגישי מאושרת ברוך הבא למחלקת ההחלמה ושתהיה לך החלמה מהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

איריס
    09/12/2012

כיף לחלוק את ההרגשות עם אנשים שעוברים את מה שאני מרגישה "על בשרי". היום הרבה יותר טוב התחלתי ללכת ברגל היה קצת מעייף שחזרתי הביתה אבל היה שווה איזה יום חמים היום וכיף להיות בחוץ קצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו