מעקף קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מעקף קיבה
    אלמונית
    09/12/2012

היי שולה

עברתי ניתוח שרוול לפני שנה ושלושה חודשים. הניתוח עבר בהצלחה רבה כאשר הורדתי משקל רב והגעתי למשקל האידיאלי. מאחר ואני סובלת מרפלוקס קשה מאוד המליץ המנתח על מעקף קיבה. האם גם לאחר מעקף קיבה אני אמור ה להמשיך לרדת במשקל למרות שאני רזה ? אילו סיבוכים עלולים להיות לאחר מעקף? והאם הקופה מאשרת ניתוח מעקף לאחר שרוול היות וקיימת בעייה רפואית הריפלוקס? כמה זמן מתבצע ניתוח מעקף למרות שעברתי שרוול? האם הוא יותר קצר ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקף קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקף קיבה - תגובה

שולה זק
    10/12/2012

אם יש בעיה רפואית הקופה אמורה לאשר ניתוח חוזר/נוסף.
    אני מניחה שהמנתח שקל את כל האפשרויות וכנראה ניתוח מעקף הוא הפתרון לבעיה שלך.
    אחרי ניתוח המעקף את אמורה וחייבת לדעתי, להיות במעקב דיאטנית לקבל ממנה תפריט מאוזן ועשיר שישמר את המשקל שלא תרדי עוד במשקל, אם את במשקל רצוי.
    להזכירך, ארגון הבריאות העולמי הוריד את ה BMI ל 32 לסוכרתיים.
    ניתוח המעקף אורך בערך אותו זמן שניתוח שרוול.קחי בחשבון שניתוח אחרי שנה וקצת, ההחלמה קצת יותר קשה ויותר ארוכה.
    ממליצה להתיעץ עם המנתח לגבי כל השאלות הרפואיות שמתעוררות אצלך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו