3 שנים לאחר ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• 3 שנים לאחר ניתוח שרוול
    ליבנת
    18/12/2012

כן, כבר 3 שנים חלפו ביעף ואני לא מאמינה (פשוט שכחתי איך נראיתי קודם:))
    40 ק"ג מינוס אבל אני חייבת לציין שעליתי במשקל (כ-7 ק"ג שכרגע אני עומלת קשה להורידם) אבל באופן כללי נראית טוב ומרגישה טוב ועכשיו מחכה לניתוח מתיחת בטן (בעוד כחודשיים) ואז יושלם המהפך ויתחיל היום הראשון בשארית חיי...:))
    נותחתי אצל ד"ר מחאג'נה המדהים והאלוף ואני ממליצה לכל האנשים שעוד מתלבטים וסובלים מעודף שומן בחיי היום יום פשוט לא להסס ולעבור את הניתוח ולחשוב חיובי - זה ממש ניתוח מציל/משנה חיים, לא עוד כולסטרול, לא עוד זריקות אינסולין, לא כדורים ללחץ דם, לרוץ על עקבים:)) ללבוש בגדים צמודים - מישהו בעבודה אמר לי: "משהו באופייך השתנה - את יותר חייכנית, עליזה וזורמת" (מה לעשות הייתי קובבה תרתי משמע..) אמנם אני לא טוויגי אבל אני בהחלט נראית כמו רבע מיליון דולר (אחרי הניתוח אני מקווה שארגיש כמו מליון דולר למרות שיש אומרים שאני לא צריכה אותו אבל זה משהו בתוכי שישלים את כל המהפך הזה).
    אז על תהססו, פשוט תעזרו לעצמכם ותשנו את חייכם למרות שאני מודיעה ומתריעה - הניתוח הוא כלי שצריך לשמור עליו, אכילה מיותרת ורבה רק תזיק ותחזיר אותכם למצבכם הקודם ואולי לניתוח נוסף שעלול לסכן את חייכם (לקח לי המון זמן להפנים את העובדה שהניתוח הוא כלי.. אבל הפנמתי:)))
    שאלה לשולה זק (שעודדה אותי המון לפני הניתוח) ו/או לדר' מחאג'נה המדהים:

האם העליה של 7 ק"ג במהלך 3 השנים האחרונות הוא עצום? (אני מבטיחה שאני עומלת קשה להורידם:)) - אשמח לקבל תשובה.

לכולכם, שימרו על עצמכם ובמיוחד עזרו לעצמכם!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 שנים לאחר ניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 שנים לאחר ניתוח שרוול - תגובה

שולה זק
    18/12/2012

ליבנת - את אלופה.
    באמת , אחרי 3 לשמוע את האושר ולחוש את שביעות הרצון שלך - זה ממש מחמם את הלב.
    הרשתי לעצמי להעביר את הפוסט שלך - כלשונו - לשאלות הנפוצות.
    אנחנו אנושיים ונשארנו כאלה - כך שעליה (זמנית) של 7 קילו במהלך שלושת השנים - זה לא קריטי . תופעת הריבאונד ידוע ומאחר ואת מודעת - אני משוכנעת שגם תרדי אותם חזרה. ממליצה בחום לבקר דיאטנית ולקבל ממנה תפריט והנחיות - ילך הרבה יותר קל. רצוי אחרי ניתוח מתיחת בטן להשאר במשקל יציב.
    מחזקת אותך על ההחלטה לעבור מתיחת בטן, אם זה מה שישפר את הרגשתך - אז למה לא? איפה את עוברת את הניתוח? מי המנתח? האם דרך הקופה?
    כל הכבוד.בהצלחה ושמרי על קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה זק

ליבנת
    19/12/2012

תודה על תגובתך המהירה.
    כן אני מודעת ל-7 הק"ג (הם מפריעים לי מאוד - לפני הניתוח 40 ק"י מיותרים לא הפריעו לי כמו שמפריעים לי עכשיו 7 הק"ג - פשוט ראיתי את הצד הרזה והיפה שלי ואני רוצה להשאר איתו:))))
    אני אמורה לעבור את ניתוח המתיחה בבי"ח רמב"ם כהשלמה לתהליך ניתוח השרוול.
    (למרות שעדיין לא החלטתי סופית שאני אלך על זה אבל אני שומרת את האופציה).
    קראת לי אלופה, אבל אני רוצה לציין שזה ממש לא אליפות, זאת עבודה קשה מאוד! וההשתוקקות למתוקים עדיין קיימת אצלי אבל אני נלחמת בה בשיניים (לא תמיד מצליחה, לפעמים מועדת, אבל בהחלט מודעת) ואני מבקשת להעביר את זה לכולם - הניתוח הוא רק כלי - כלי בעל עוצמה גדולה אבל רק כלי - ואנחנו אמורים לשלוט עליו.
    אז שוב, בהצלחה לכולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו