מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתרגשת,מפוחדת מאושרת...האילתית23/12/2012
רציתי לשפוך קצת את הרגשות ,לשתף , לקבל עידוד...
עוד יומיים יש לי ניתוח שרוול .המשקל : 136 גובה: 160 גיל: 18..
אני כל היום מוצפת ברגשות ,מתרגשת מאוד , לחוצה , מפחדת שמשהו ישתבש , בודקת כל רגע שהכל מוכן ,הכרטיסים,ההתחייבות המסמכים... אני בוכה הרבה ,לא מעצב , מהתרגשות .... עוד יומיים אני מתחילה לחיות... אני רוצה להגיד להתראות לכמה דברים :
להתראות לבגדים הענקיים שאני לובשת.
להתראות ל2 החגורות שאני חוגרת בטיסה [כי אחת לא נסגרת ].
להתראות לפדיחה לנסוע באוטובוס אם עוד בנאדם לידי כי אני תופסת מושב וחצי.
להתראות למבטים המרחמים,הנגעלים, המאוימים שאני רואה ברחוב.
להתראות לפרופיל 24 שצ"הל הדביק עליי .
להתראות לכל מקומות העבודה שלא קיבלו אותי, כי מה לעשות באילת רוצים אנשי שירות יפים.
להתראות לכל הגברים שראו בי ידידה ולא בת זוג .
ויותר מכל להתראות לעודפי השומן שאני סוחבת עלי שנים רבות אני מתכוונת להוריד אתכם בחודשים הקרובים ומקווה שלא תחזרו אלי לעולם!
עוד יומיים אני מתחילה דרך חדשה , מתרגשת ,מפוחדת ומאוד מאושרת...
[סורי על החפירה ,אבל זה המקום היחיד שאני מכירה שמתאים לשופך את כל זה }
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כיף לקרוא ולחוש את ההתרגשות
ליאת23/12/2012שלך.
מאחלת לך הצלחה גדולה והנאה מהתהליך.
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
עדינה23/12/2012בהצלחה ילדונת , היית חכמה מאד לעשות זאת בגילך, את עוד תפגשי בהרבה בחורים, ותהיה לך עבודה שתאהבי , נחזיק לך אצבעות ושוב בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
אסתי23/12/2012כייף לקרוא על תובנות שקיבלת ועוד בגיל צעיר אנחנו ה״חטיארים״ מוסיפים עוד כמה סעיפים שזה כולל להינות בחתונות של הילדים שלנו והתלבש בהן יפה (ולא באוהלים) ולאחר מכן ״להכיר״ את הנכדים שיוולדו לנו בע״ה וכו וכו וכו עוד כמה סעיפים שמפאת הצניעות לא אכתוב כאן שיהיה לך בהצלחה יהיה בסדר נחזיק לך אצבעות בי אלתית צעירה מצפונית ותיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו עכשיו עוד יותר מתרגשת!!!!
האילתית23/12/2012תודה רבה לכן , לא חשבתי בחיים שאפשר להתרגש ככה מתגובות של אנשים ואפילו לדמוע בקטנה ..
תודה רבה על התגובות החמות , מאוד נעים וכיף לקבל תמיכה כמו שאתן נותנות !!!
אני מרגישה קלילה יותר ובטוחה יותר , כיף לדעת שמאחורי כל תגובה יש אדם שמבין ב100 אחוז את מה שאתה עובר..
תודה, תודה ושוב תודהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעדכני
אסתי23/12/2012תעדכני אותנו ברגע שתוכלי להחזיק מחשב ולתקשר איתנו ככה נדע מה שלומך. שוב בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחכמה מאושרת ויפת נפש - תגובה
שולה זק23/12/2012איזה כייף לקרוא את דברייך.
כל הכבוד לך.
דעי שלקחת אחריות על חייך ועל עתידך באופן מאוד בוגר.
עם נחישות כמו שלך, אני צופה לך עתיד מזהיר.
כולנו נשמח ללוותך בדרכך החדשה.
בהצלחה וחיבוק אישי ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתרגשות לחיים חדשים
מיטל23/12/2012אני מאחלת לך המון הצלחה , אני עברתי את הניתוח לפני כשנה וחצי,
ואין מה להגיד זאת מהפכה , גם ברגעים הקשים אל תשכחי את המטרה
כשקשה לנו אנחנו נוטים לשכוח , אני השלתי מעלי 55 ק"ג של שומן
ואני מבטיחה לך שזה משתלם בסוף בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד מיטל - תגובה
שולה זק23/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילתית הצעירה והנרגשת..
ליבנת24/12/2012שימי פתק גדול בחדרך בביה"ח וגם בחדרך בבית שבו יהיה כתוב המשפט האלמותי מתוך עליסה בארץ הפלאות: "מחר מתחיל היום הראשון בשארית חיי" ותאמיני לי שהוא נכון במיוחד לך כי לאחר הניתוח זה כמו לידה מחדש - לידה מחדש של אדם חדש, צעיר, יפה ובעיקר בריא - אני יודעת זאת מנסיוני (למרות שאני יכולה להיות אימך מבחינת גילי..) המון בהצלחה ילדה והמון בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבנת ריגשת אותי - תגובה
שולה זק24/12/2012ממש ממש מרגש
כל כך נכון
כל כך אמיתי
כל כך יפה.
העברתי את הפוסט שלך לשאלות נפוצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתרגשת!!
אולגה27/12/2012יאללה שיהיה בשעה טובה!!! אני הכי מבינה אותך אני עברתי ניתוח לא יעיל בגיל 21 של טבעת...ו 8 שנים חייתי בלי תקווה ולפני חודש וחצי שעברתי ניתוח מעקף תריסריון אני כבר 16 קג פחות...וזה פשוט היום הולדת השני שלי...)) אשמח לדבר איתך ולחזק יידיך...זוכרת אייך הייתי לבד בכל החושך הזה...בכבוד רב אולגה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)