מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- נורמלי?דינה27/12/2012
שלום !
עברתי ניתוח מעקף לפני כחודש .לאחר ניוח הוצאת טבעת ערב זיהום מתמשךץ
הורדתי לאחר כחודש רק 5 ק"ג .אני אוכלת כמעט כריל. לא שותה ואוכלת בו זמנית. רעבה כמעט כל הזמן, הרצון לפחמימות לא פג ואפילו לא במעט, מחפש כל הזמן עוגות ולחם.
מה לעשות?
נכון שאמרו לי קודם , שהשינוי הוא בראש.אבל לפעמים צריך לעזור לראש לא כך?
נמאס לי כבר מניתוחים!!
אשמח להתיחסותכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דינה
אסתי27/12/2012הניתוח שעשו לנו זה ניתוח מעקף קיבה זה בבטן , את הראש לא שינו לנו את זה נצטרך לעשות בעצמנו. האם את רעבה רעב פיזי או שאת רק רוצה ומחפשת אוכל? לי בהתחלה היה קשה שלא יכולתי למצוא אוכל לעיס הכל היה רך אני לא אכלתי אחרי חודש הכל כמו שאת אומרת לא יכולים זה מוקדם(אני חודשים אחרי) בשר בקר עוד לא ניסיתי רק בקציצות רכות לחם עוד לא האם את שותה? צריך לשתות הרבה זה גם מחייב אותך להזהר לא אחרי אוכל וקצת לפני ואז נכנסים לרוטינהולחשוב תמיד קדימה תמיד מה אוכלים שיהיה מוכן ולא לפספס ממש לאכול כל 3 שעות את תראי שאין רעב פיזי פשוט לא יכול להיות אשמח לשמוע ממך לגבי ההתנהלות שלך באוכל והשתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטנית- תגובה
שולה זק31/12/2012הניתוח הוא כלי עזר שניתן לנו על מנת לשנות האגלי טכילה, חשיבה ואורח חיים.
על מנת ליישם ולהצליח, ממליצה בחום לקבוע תור לדיאטנית ולהתמיד במעקב במהלך שנה לפחות.
ניתן גם להירשם לקבוצות תמיכה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)