נורמלי?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• נורמלי?
    דינה
    27/12/2012

שלום !
    עברתי ניתוח מעקף לפני כחודש .לאחר ניוח הוצאת טבעת ערב זיהום מתמשךץ
    הורדתי לאחר כחודש רק 5 ק"ג .אני אוכלת כמעט כריל. לא שותה ואוכלת בו זמנית. רעבה כמעט כל הזמן, הרצון לפחמימות לא פג ואפילו לא במעט, מחפש כל הזמן עוגות ולחם.
    מה לעשות?
    נכון שאמרו לי קודם , שהשינוי הוא בראש.אבל לפעמים צריך לעזור לראש לא כך?
    נמאס לי כבר מניתוחים!!
    אשמח להתיחסותכם!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורמלי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי דינה

אסתי
    27/12/2012

הניתוח שעשו לנו זה ניתוח מעקף קיבה זה בבטן , את הראש לא שינו לנו את זה נצטרך לעשות בעצמנו. האם את רעבה רעב פיזי או שאת רק רוצה ומחפשת אוכל? לי בהתחלה היה קשה שלא יכולתי למצוא אוכל לעיס הכל היה רך אני לא אכלתי אחרי חודש הכל כמו שאת אומרת לא יכולים זה מוקדם(אני חודשים אחרי) בשר בקר עוד לא ניסיתי רק בקציצות רכות לחם עוד לא האם את שותה? צריך לשתות הרבה זה גם מחייב אותך להזהר לא אחרי אוכל וקצת לפני ואז נכנסים לרוטינהולחשוב תמיד קדימה תמיד מה אוכלים שיהיה מוכן ולא לפספס ממש לאכול כל 3 שעות את תראי שאין רעב פיזי פשוט לא יכול להיות אשמח לשמוע ממך לגבי ההתנהלות שלך באוכל והשתיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטנית- תגובה

שולה זק
    31/12/2012

הניתוח הוא כלי עזר שניתן לנו על מנת לשנות האגלי טכילה, חשיבה ואורח חיים.
    על מנת ליישם ולהצליח, ממליצה בחום לקבוע תור לדיאטנית ולהתמיד במעקב במהלך שנה לפחות.
    ניתן גם להירשם לקבוצות תמיכה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו