חזרתי הביתה!!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חזרתי הביתה!!!!
    האילתית
    28/12/2012

שלום לכל חברי הפורום היקרים , רציתי להתחיל בתודה ענקית על התמיכה שלכם !!!!
    ביום שלישי האחרון נותחתי והיום חזרתי הביתה , במצב כללי דיי טוב . ואפילו הורדתי כבר 4 קילו!!

אבל אני קצת מבולבלת לגבי המצב שלי ...
    קודם כל אני מרגישה רעב , הבטן מקרקרת ואני פשוט רעבה , זה נורמלי???
    ועכשיו אני גם מרגישה מעין עייפות וחולשה למרות שבבית החולים לא היה את זה .

חוץ מזה אני כמו שאמרתי בסדר גמור , ורוצה שוב להודות לכל התמיכה שלכם !!זה מדהים עד כמה לאנשים איכפת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרתי הביתה!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוך שובך, בשעה טובה.

מורי
    28/12/2012

גם אני הורדתי 4 קילו רק בבית החולים וזה ממשיך לרדת... איזה כיף, אה? :)
    חולשה היא נורמלית, אל תשכחי שאת אחרי הרדמה כללית ולקיחת משככי כאבים דרך הוריד, מה גם שהגוף עבר טראומה לא פשוטה... אני גם הרגשתי תשישות כזו, כשתתחילי לקחת את הויטמינים תרגישי טוב יותר, תשתדלי לנוח!
    לגבי הרעב - לפי מה שאני מבינה מחברי הפורום ומחברים שעשו את הניתוח הזה וכמובן מעצמי - זה מאוד אישי ומשתנה בין מנותח למנותח.
    מאוד חשוב בימים הראשונים בכלל - להקשיב לגוף שלך. האם מה שאת חשה זה כמו "תסיסה" כזו בבטן שגורמת לתחושה שהבטן מקרקרת? כי אם כן, לא בטוח שמדובר ברעב, בזמן הניתוח מילאו את כל חלל הבטן, תחושת התסיסה הזו קורית בגלל זה.. זה מתאפיין בעוד דברים כמו גזים וגרעפסים, לעיתים גם שיהוקים....
    כשתתחילי לאכול - השתדלי לאכול עד תחושת מלאות בלבד ולא עד שהבטן מתפוצצת, זה יקל את מצבך ויעשה את הרגשתך טובה הרבה יותר. אני למשל, סיגלתי לעצמי כבר מההתחלה (עוד מהכלכלה הרכה) לאכול 2 ביסים פחות ממה שאני יכולה. לאט לאט את תדעי בדיוק כמה את מסוגלת, תפסיקי 2 ביסים לפני שאת מרגישה "מלאה מאוד".
    שמחה שמצבך טוב. אני כאן לכל שאלה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ילדה

אסתי
    28/12/2012

טוב נו את יותר צעירה ממני, אני שמחה שחזרת אלינו באמת תהיתי מה קורה איתך ? בתקופה הקרובה תנוחי קצת עד שתתרגלי למצב החדש את בוודאי התחלת לאכול קצת אז כל המערכת מתחילה לעבוד שוב והמעיים, יש איזו תחושה של משהו קורה כאילו זה קרקור קיבה אל תדאגי לא תהיי רעבה ! תדאגי לשתות הרבה , לנוח נכון ,ולאכול נכון לפי מה שאמרו לך עוד מעט תתחילי להרגיש טוב יותר תתחילי לצעוד ותראי שתתחילי לרדת וזה ישמח אותך ויתן עידוד שתהיה לך שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה השבה, כיף שחזרת לעדכן שאת

ליאת
    28/12/2012

בסדר.

לגבי העייפות, זו תחושה מאוד אופיינית לאחר ניתוח בהרדמה מלאה.
    תני לעצמך הזדמנות לנוח עד שתתחילי להתחזק ואל תמהרי לשום מקום ....
    בשבוע הראשון הרגשתי מאוד חלשה אך לא הצלחתי להרדם בכלל, מן תחושה מוזרה של עייפות עם המון אנדרנלין.

מאחלת לך החלמה מהירה
    ואל תשכחי את כל הסיבות שבגללן נכנסת לכל התהליך הזה, זה מאוד מחזק.
    ערב טוב,
    ליאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרתי הביתה!!!! - תגובה

שולה זק
    30/12/2012

ברוכה השבה,
    בהחלט טבעי שאת מרגישה חלשה. תני לגוף להתחזק מהסטרס שעבר.
    תרבי בשתיה ואכילת מעדנים. עוד כמה ימים את יכולה להתחיל בכלעלה רכה.
    האם קיבלת הנחיות של דיאטנית לשבועות הבאים? כולי תקווה שכן.
    תאכלי כמה כפיות של מעדנים, ג'לי ובין לבין שתיה
    היי רגועה. את בסדר גמור. לנוח הרבה וככה תתחזקי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו