הצרת קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הצרת קיבה
    amili
    31/12/2012

אני בתהליך בדיקות עקב שלפני הניתוח, ופה גם מתחיל השיקול איזה ניתוח לעשות טבעת או שרוול האמת שהשרוול מאוד מפחיד אותי בגלל התהליך אשמח לקבל תגובות או יעוץ ממומחים או אפילו אנשים שעברו הן את הטבעת והן את השרוול תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצרת קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק שרוול

ציפיטפוט
    31/12/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח קיצור קיבה - תגובה

שולה זק
    31/12/2012

שלום לך,
    בהנחה שאת עומדת בקריטריונים לניתוח, אני ממליצה לקבוע תור למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים : טבעת, שרוול, מעקף קיבה, מעקף תריסריון. להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההסטוריה הרפואית שלך, הפרעות אכילה, הרגלי אכילה, אורח חיים - ועל פי זנ יותם לך הניתוח האפקטיבי ביותר.
    אישית, לא הייתי ממליצה לחושוב על טבעת. טבעת מגבילה ופוגעת באיכות החיים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור קיבה

amili
    01/01/2013

תודה שולה, אני עומדת בקטרונים אך בדיקות אני אמורה לעשות, הציעו לי את ניתוח השרוול אך אני פוחדת מאחר ששמעתי שיש לניתוח זה המון סיבוכים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור קיבה - תגובה

שולה זק
    01/01/2013

אני לא יודעת מאיפה את דואבת אינפורמציה מוטעית זו.
    ממליצה בחום לגשת למנתח ולקבל ממנו בדיוק נתונים לדבי כל ניתוח וניתוח.
    את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו