מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מבולבלתרויטל03/01/2013
אני חולת סכרת 20 שנה בת 40 אמא ל- 5 ילדים.
BMI 32 סכרת 8.9A1C {קודם היה 11.5}לוקחת אינסולין לנטוס בלילה 40 יחידות + כדורים נובונורם מטפורמין קיבלתי אישור מהקופה לניתוח.
ביצעתי את כל הבדיקות.
הייתי אצל 2 רופאים ,אחד מהם שהמליץ רופא המשפחה .{דווקא ממנו יצאתי מבולבלת)
הכירורג הפחיד אותי כל כך , עד שאני מרגישה שאני נסוגה אחורה.
הרופא המליץ לי לעשות ניתוח מעקף.למרות שאחר אמר שאני לא כל כך שמנה ויספיק לי ניתוח שרוול.
אני יודעת שקשה לי מאוד לשמור על דיאטה .{יש לי בולמוסים, ואני מודעת שהניתוח יעזור לההשתלט על כך}
בחיי היום יום אני עושה פעילות גופנית יום יום הליכה+פילטיס פעמיים בשבוע
כשאני מדברת עם אנשים שעשו את הניתוח , כולם ממליצים.
יצאתי מהרופא מאוד מבולבלת .
מה הצעד הבא שאני צריכה לעשות?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעשה סדר בבלגן - תגובה
שולה זק03/01/2013שלום נחי,
ארגון הבריאות העולמי הוריד את ה BMI ל 32 לחולי סכרת במצבך. הוכח שהניתוח מרפא סכרת או מאזן אותה.
אני ממליצה לקחת מהרופא המטפל מכתב עם ההסטוריה הרפואית שלך, מחלות בעבר, בהווה, טיפולים. לקבוע תור למנתח ולשבת בצורה מסדרת איתו ולקבל הסבר.
חברת איזו קופה את? סוג הביטוח? והיכן את גרה. ככה נוכל לדבר יותק ספציפי לאן לפנות.
את מוזמנת להתקשר בכל עת.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)