מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חוששת מאודמעקפית08/01/2013
שלום לכולם, אני חדשה פה...
עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני שבועיים בדיוק, ונתקלתי במשהו שהייתי רוצה שתגידו לי אם מישהו נתקל בזה גם...
במשך השבועיים בהם היה מותר לי לאכול נוזלים ויוגורטים ומרק טחון עם עוף - אני הצלחתי לסיים הכל. סיימתי יוגורט שלם של 200 מ"ל, בלי כאבים בכלל! כנל לגבי כוס של מרק טחון, או ג'לי או כל דבר אחר... הכל עבר בקלילות.
האמנתי בכל ליבי שזה ככה עכשיו, ואולי זה עוד סטנדרטי (הדיאטנית אמרה שאין מה לדאוג...) אבל הנה, הגיע היום ועברתי לכלכלה רכה, ובבוקר הצלחתי לסיים מנה שלמה של ביצה קשה וכף גבינה.
חשוב לי לציין שבכל אחת מהארוחות שציינתי - אני מתפוצצת. כלומר אני כן שובעת, מאוד, אבל עדיין זה מטריד אותי. איך לכוווולם כואב ולי לא? איך כווולם מצליחים 2 כפות ואני מסיימת שלם? ומהו אותו כאב שכולם מדברים עליו כל הזמן ואני לא חווה?
מנסיונכם הרחב, יכול להיות שמשהו לא בסדר? חשוב לי לציין שעברתי את הניתוח אצל אדם מאוד אמין ומוכר בתחום בירושלים.
יש לי 2 חברות שעברו אצלו שרוול ולא יכלו להגיע לכמויות שאני אוכלת.
תרגישו חפשי להיות כנים איתי... משהו לא בסדר?!
חשוב לציין שאני כן יורדת במשקל. התחלתי ממשקל 119.5 גובה 172
והיום אני 110.2...
כלומר יש ירידה אבל מפחיד אותי... הייתכן שהשאירו לי קיבה גדולה מידי?!
אודה לכם על תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וועדה רפואית
מירב08/01/2013למה צריך לעבור גם וועדה רפואית בבית חולים אסותא וגם לקבל אישור מרופא מחוזי ?הרי שאם הרופא המחוזי החליט לאשר ואחרי כל הבדיקות אז למה וועדה רפואית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה להתחיל? - תגובה
שולה זק08/01/2013לא יודעת ממה להתחיל....אז אהיה חיובית ומחייכת
איזה כייף שאת אחרי הניתוח.
איזה כייף שאת יורדת במשקל.
איזה כייף שאת מרגישה טוב ולא סובלת מכאבים.
איזה כייף שאת אוכלת כמו שצריך ויורדת במשקל.
מה לא בסדר???? התגובות לניתוח שונות מאדם לאדם. כמו שלידה אחת לא דומה לשניה.
היי שמחה בחלקך, תהני מהניתוח ומהתוצאות.
הכל בסדר גמור!!!
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת מאוד - תגובה
הילה כהן12/01/2013מניסיוני כל מנותח מסוגל לאכול כמויות אחרות , החל ממספר כפיות עד שני גביעי יוגורט בארוחה- וכולם יורדים במשקל.
הדבר הכי חשוב הוא להיות קשובה לגוף ולאכול לפי התחושה , כל שלוש שעות
לא להעמיס מעבר לקיבולת וכמובן להיות במעקב דיאטנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה והילה
מקפית13/01/2013המון תודה לכן, הרגעתן אותי מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)