מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לרופאים שאלה ששאלו אותיאסתי11/01/2013
היי שאלה ששאלו אותי ולא ידעתי לענות,ניתוח מעקף קיבה כמו שעברתי הוא טוב לאוהבי מתוקים האם כשאני אוכלת מוצרים דיאטטים ללא סוכר המעי לא ״טועה״ ב״תרגום״ המתוק ויכול לגרום דמפינג חלווה ללא סוכר או סתם ריבה ללא סוכר? אשמח גם לדעת כדי להשמר . אגב אני חודשיים ו20 יום אחרי הניתוח 28קג פחות, הרגשה טובה ,הארוחות כל 3 ש׳ קצת קשה לי ,לפעמים שוכחת לאכול שזה מוזר . אז שבת שלום לכולם אני מחכה ״לזריקת העידוד״ שלי שולה תמיד עוזר לי שאת עונה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב - תגובה
שולה זק12/01/2013שלום לך אסתי,
איזה ירידה יפה. כל הכבוד לך.
ראשית - בקשה אישית - לא לשכוח לאכול ולשתות. זה החלק החשוב ביותר בשינויי הרגלי אכילה ואורח חיים. אוכלים כל שלוש שעות מנות קטנות ובין לבין מרבים בשתיה.
את הדמפינג לא מקבלים רק ממתוק יכולים לקבל גם מפחממות. תופעת ההצפה, דמפינג, מופיעה כשמגזימים. אני מקרווה שזה לא יקרה לך. אבל - היה וקורה. חשוב לאלהיבהל ולא להיכנס ללחץ. נכון התחושה לא נעימה. להתישב עם מים ולשתות לאט לאט ולהרגע.
הגוף שלנו הוא מנוע מאוד מוכלל ויודע טוב מאוד להבחחן ולתאים את עצמו ולא לפתח חוסרים או עודפים שלא לצורך.
מתי יש ך תור לדיאטנית? חשוב מאוד להיות במעקב שלך ולא לשכוח לקחת ויטמינים. 3 חודשים אחרי ניתוח בבקשה לעשות בדיקות דם מקיפות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסתי12/01/2013זה מה שרציתי לשמוע ,אין סיכוי שאגזים עם פחמימות ועם משהו בכלל. לדעתי אני אפילו לא אוכלת בארוחה עיקרית את הכמות שאני יכולה ומסוגלת כיון שאני לא יודעת כמה הגוף שלי מסוגל אני אף פעם לא מגיעה לעומס או לחץ בבטן ואני בסדר עם זה כל עוד יש לי אנרגיות ומספיק לי אני לקחתי את מה שאמרת לגבי ארוחות לתשומת ליבי לגבי שתיה אני שותה היטב שיהיה לכולם שבוע טוב דרך אגב מה עם האילתית הצעירה איך הולך לך / לה שיהיה לכולם קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)