רעבה כל שעתיים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• רעבה כל שעתיים
    fg
    15/01/2013

היי כולם
    אני שבעה חודשים בערך אחרי ניתוח שרוול ועברתי מ95 קילו ל60 קילו כעת בערך על גובה 153 ס"מ.
    אני מטיילת בחו'ל בחודשים האחרונים ומרגישה שאני רוצה יותר אוכל ויותר מתוקים ושאני כמו רעבה כל שעתיים בערך.
    מה עושים להתגבר על התופעה? האם יש מאכלים שיכולים לעזור לשבוע ליותר זמן ? אשמח לכל עצה...
    גם אשמח לשמוע אם מישהו יודע על זכאות לניתוחים של הסרת עור עודף בקופת חולים כללית אני כנראה אצטרך בירך הפנימית

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעבה כל שעתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעבה כל שעתיים - תגובה

שולה זק
    15/01/2013

מטבע הדברים כשמטיילים באויר הצח והולכים ברגל רעבים יותר
    אין בעיה לאכול כל שעתיים קצת.
    תתרכזי בחלבונים ולא פחממות.
    לגבי מתוקים - תכיני לך מנ יומת בשקית. מנה שפויה וכשאת מרגישה צורך בשעות הקשות למתוק תתענגי על המנה.
    לגבי ניתוחים להסרת העור אין מה לדבר לפני שנתיים אחרי הניתוח וחצי שנה במשקל יציב.
    חלק מהניתוחים נמצאים בל הבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

gr
    15/01/2013

תודה על התגובה
    אבל אשמח לשמוע בכל מקרה על הניתוחים שבסל הבריאות כי נכון לכרגע יש לי עור עודף בירכיים פנימיות אני עובדת על ספורט למצק אבל למקרה ולא יעזור אני רוצה לדעת מה האופציות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריונים לפלסטיקה - תגובה

שולה זק
    15/01/2013

יש עוד שנה וחצי לפניך. דברים בתחום משתנים מהר מאוד.
    גם הגוף שלך משתנה ומעצב את עצמו, כך שאינל יודעת מה יהיה מצבך בעוד שנה וחצי.
    אני מאמינה שיש לך עודפים שמפריעים לך, זה עדיין לא אומר שמצבך הוא קריטי מבחינת ועדה רפואית שקובעת את הזכאות לניתוח.
    לאיזה קופה את שייכת ואיזה סוג ביטוח יש לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללית

gr
    16/01/2013

אני בקופת חולים כללית עם ביטוח מושלם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעבה כל שעתיים - תגובה

הילה כהן
    16/01/2013

תנסי לחפש ע"י רישום אכילה את השילובים שמשביעים אותך למן הכי ארוך . לדוגמא מעט פחמימה מורכבת עם חלבון , מצאי סוג חלבון שמשביע יותר . ותאכלי ארוחות קטנות כל שעתיים (ולא פחות משעתיים כדי לאפשר לחומציות בקיבה לעלות ולאפשר שתיה מספקת בין הארוחות) . כדאי לבדוק אם מדובר בצמא ולא רעב ולהקפיד על שתיה מספקת
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו