מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לרופאים קיצור קיבה לסכרתייםאינה16/01/2013
סכרת נעורים עם עודף משקל. האם הייתם ממליצים לסכרתי לעבור ניתוח זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים קיצור קיבה לסכרתיים - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה18/01/2013אם ההשמנה היא חולנית ואת עומדת בקריטריונים בטוח הייתי ממליץ לעבור את הניתוח. אנחנו יודעים היום ממחקרים רבים שחולים עם סכרת סוג 2 נהנים מאוד מהניתוח והסכרת מתאזנת או נעלמת. מנסיוני האישי יש גם שיפור וירידה בכמות האנסולין הנצרכת בחולים עם סכרת ניעורים לאחר ניתוחים בריאטריים. בימים אלו אנו מבצעים מחקר שבודק את הנושא.
אני מבקש מאנשים הסובלים מסכרת נעורים ועברו ניתוח בריאטרי ומעוניינים להשתתף במחקר,ליצור איתי קשר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה.
אינה18/01/2013רוצה לחדד, אם אפשר, את השאלה. סובלת מסכרת סוג 1. ההשמנה לפי דעת הרופאים היא מכמות האינסולין. יש לי בעיית אכילה הפוכה, אוכלת מאוד מעט, עד כדי הגעה למצבים של תת תזונה. הרופאים טוענים שמיכוון שבקושי עברתי את משקל 40 קג, לפני התחלת האינסולין, לא ברור אם הניתוח יעזור.
אני תוהה אם זה נכון.
אודה מאוד לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)