שאלה לרופאים קיצור קיבה לסכרתיים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים קיצור קיבה לסכרתיים
    אינה
    16/01/2013

סכרת נעורים עם עודף משקל. האם הייתם ממליצים לסכרתי לעבור ניתוח זה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים קיצור קיבה לסכרתיים - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    18/01/2013

אם ההשמנה היא חולנית ואת עומדת בקריטריונים בטוח הייתי ממליץ לעבור את הניתוח. אנחנו יודעים היום ממחקרים רבים שחולים עם סכרת סוג 2 נהנים מאוד מהניתוח והסכרת מתאזנת או נעלמת. מנסיוני האישי יש גם שיפור וירידה בכמות האנסולין הנצרכת בחולים עם סכרת ניעורים לאחר ניתוחים בריאטריים. בימים אלו אנו מבצעים מחקר שבודק את הנושא.
    אני מבקש מאנשים הסובלים מסכרת נעורים ועברו ניתוח בריאטרי ומעוניינים להשתתף במחקר,ליצור איתי קשר
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה.

אינה
    18/01/2013

רוצה לחדד, אם אפשר, את השאלה. סובלת מסכרת סוג 1. ההשמנה לפי דעת הרופאים היא מכמות האינסולין. יש לי בעיית אכילה הפוכה, אוכלת מאוד מעט, עד כדי הגעה למצבים של תת תזונה. הרופאים טוענים שמיכוון שבקושי עברתי את משקל 40 קג, לפני התחלת האינסולין, לא ברור אם הניתוח יעזור.

אני תוהה אם זה נכון.

אודה מאוד לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו