מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בשעה טובה..רויטל17/01/2013
בוקר טוב
אני עם BMI 33 גובה 1.72 משקל 99 חולת סכרת A1C 8.9.קיבלתי אישור לניתוח מעקף קיבה ובעוד שבועיים אני יעבור את הניתוח אצל ד"ר דוד חזן באסותא. ב"ה.
אני התחלתי את הדיאטה דלת פחמימות , ופתאום אני רואה שאני מצליחה לעמוד בה. {מה שלא הצלחתי לעשות קודם}
ופתאום עולים לי התלבטויות { שאולי הפעם אני אצליח לבד} מה שלא צלח 44 שנה שאני חיה { כל החיים אני בדיאטה.}
אני קצת חוששת מהניתוח, למרות שאני מנסה להדחיק זאת.
רוצה חיזוקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני הרגשתי ככה בדיוק כשהתחלתי את
ליאת17/01/2013את דיאטת החלבונים אך היה ברור לי שברגע שיגידו לי שהדיאטה לא לטובת משהו מסוים ומוגבלת בזמן אני מיד אטעם בקטנה מכל הבא ליד.
אני עשיתי מעקף לפני חודשיים BMI35 וגם לי היו המון המון חששות לפני הניתוח..., ארבעה ימים לפני הניתוח אף השארתי הודעה אצל המנתח שאני לא בטוחה שאגיע לניתוח...,
עוד באותו היום התקשרתי לשולה הנפלאה מהפורום וסיפרתי לה על כל החששות על הלח"ד ממנו אני סובלת כחמש שנים (ואני רק בת 38.5) ושולה שאלה שאלה נכונה שעשתה לי סדר בכל העניינים - והשאלה היתה "איפה אני מוצאת אותך עוד 5 שנים (בהנחה שאת לא עושה את הניתוח ועושה דיאטה לבד) שמנה או רזה? מתמודדת עם עליה וירידה שוב ושוב או שאת שומרת על המשקל בצורה מאוזנת?
ובהתחשב בניסיון העבר היה ברור לי שבעוד חמש שנים אהיה שמנה, במקרה הטוב כמו היום ובמקרה היותר סביר שמנה יותר עם לחץ דם גבוה יותר...
ובזה נגמרה הדילמה - היה ברור לי שלבד אני לא אצליח....
ולעניין הניתוח - אני נותחתי על ידי ד"ר סקרן ממלב"י אסותא ברמת החייל, הרופא הזה מלאך אמיתי ,יצאתי מהניתח ללא כאבים כלל (למעט מיגרנה שהבאתי מהבית), כמובן שהיתה חולשה ותחושה של התרחשויות בבטן אבל לא כאב (ממנו כ"כ פחדתי).
בשבועיים הראשונים קצת חלשים אבל אח"כ לאט לאט חוזרים לחייים רגילים (אני אמא לשלושה - והסבלנות שלהם לאמא חולה לא בשמיים...).
הקטע הגדול הוא - שאחרי הניתוח אני שאלתי את עצמי - על מה כל המהומה? לא היה כזה נורא (והניתוח שלי היה משולב גם עם כיס מרה כי היו לי אבנים..).
עד כה ירדתי 12 ק"ג שזו אולי לא הירידה הכי מרשימה שתמצאי באתר אך אני כ"כ מאושרת שזה פשוט כיף.
שיהיה לך המון בהצלחה ויום טוב ,
(רואים שאני בבית עם שפעת כך שיש לי זמן לכתוב ולכתוב...)
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רויטל18/01/2013ליאת המון תודה.!
חיזקת אותי מאוד.
כל כך מחמם את הלב שיש אנשים שאכפת להם ...
שיהיה לך ב ה צ ל ח ה !
כנראה שאצטרך לשוחח יתך עד למועד הניתוח.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף.
ליאת18/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבירה
רויטל20/01/2013כמובן שבשבת נשברתי עם דיאטה זו.
התחלתי שוב הבוקר. יש לי עוד שבועיים לניתוח אני חייבת להצליח.
לכן הגעתי למסקנה שאין מנוסמניתוח. אני מצלחיה לשמור אך לא לאורך זמן.
אני כל כך רוצה להיות אחרי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורה- תגובה
שולה זק20/01/2013רויטל
אל תתיאשי ובלי רגשות אשם. זה קורה לכולנו המעידות האלה. תשתדלי להימנע כמה שיותר מפחמות , תאכלי לעיתים קרובות מנות קטנות. אל תשכחי לשתות הרבה. תהליך זה מכניס אותך קצת למודעות ומשמעת עצמית, לקראת התהליך אחרי הניתוח.
אז אנחנו כאן, מחזיקים לך אצבעות ותראי כמה מהר הזמן חולף...בחירות...טו' בשבט...ואוטו תאריך הניתוח.
שבו טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ריקי23/01/2013עודדת גם אותי על הדרך. אני 3 שבועות לפני ניתוח רגע מרגישה בטוחה בדרך ורגע לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשקול היטב- תגובה
שולה זק17/01/2013אני שמחה לשמוע שקיבלת אישור.
לגבי ההתלבטות שלך עכשיו אחרי שאת מצליחה לעמוד במשטר של דיאטה כמה ימים - זה בסדר גמור. הבעיה היא כמו שאמרת אף פעם לא עמדת בזה. הניתוח אושר לך בגלל הסוכרת. עד לפני כמה חודשים עם BMI כמו שלך לא אישרו.
אירגון הבריאות העולמי הוריד את ה BMI לסוכרתיים כי זה ניתוח מציל חיים והוכח שהוא מאזן את הסוכרת ויש מקרים שאף מרפא.
אני לא צריכה לספר לך על הנזקים הבלתי הפיכים שהסוכרת גורמת.
לא הייתי "מסיקה מסקנה חפוזה מזה שעמדת כמה ימים בשמירה על דיאטה.
בכל מקרה תתיעצי עם הרופאים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)