וועדה רפואית באסותא רמת החייל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• וועדה רפואית באסותא רמת החייל
    מירב
    20/01/2013

שלום לכולם,

בשעה טובה נקבעה לי ועדה טרום ניתוח שרוול באסותא -כחברת קופ"ח מכבי, בעוד כשבועיים.
    אני עומדת בקריטריונים BMI 40 ללא מחלות נלוות.
    כחברי מכבי - האם יש לכם המלצות/טיפים עבורי כדי להגיע הכי מוכנה שניתן לוועדה? כמה זמן לאחר הוועדה מקבלים תשובה?
    האם זה שאני מתכוונת לעבור את הניתוח במדיקל בהרצליה ולא באסותא יכול להשפיע?

אודה להתייחסותכם.
    תודה רבה
    מירב

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וועדה רפואית באסותא רמת החייל - תגובה

שולה זק
    21/01/2013

שלום מירב,
    אין קשר איפה את עוברת ניתוח . הועדה לחברי מכבי היא באסותא. גם מי שעובר ניתוח בבית חולים ציבורי עובר ועדה באסותא.
    אין טיפים מיוחדים. אם את בקריטריונים כפי שציינת - הועדה תיתן את ברכתה. את התשובה את מקבלת במקום.
    את צריכה להפגין נחישות שאת יועת לקראת מה את הולכת ושזו הדרך בה את בוחרת לשנות את חייך ולדאוג לבריאותך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי מכבי שינו את התנאים

מירב
    22/01/2013

היי שולה,

לצערי מכבי החליטו כי הועדה שמתקיימת באסותא תשמש רק את המטופלים שבכוונתם לעבור את הניתוח אצלם.

נשמע תמוה ולא הגיוני אבל כך הדבר החל מה-1.1.2013
    חוסר סדר ובלגאן בוועדות של מכבי בעקבות השינוי.

מירב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי מכבי שינו את התנאים - תגובה

שולה זק
    22/01/2013

צר לי לשמוע שכך הדבר.
    אין לי שמץ של מושג בנושא זה וכיצד "לתקוף" אותו. אני מניחה שהקופה צריכה לתת פתרון מיידי למטופליה אם הם דורשים ועדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הוועדות מיועדות רק לחברי מכבי ?

שירה
    16/03/2013

שלום רב,

נראה שיש בלבול רב סביב נושא הוועדה הטרום ניתוח באסותא - רמת החייל לגבי ניתוח "טבעת"

אבקש לברר האם חברי לאומית נדרשים אף הם לעבור את הוועדה באסותא ?
    למיטב הבנתי מד"ר ניר ברק וד"ר אבינוח אין הדבר משתמע ודי באישר טופס 17 לאחר ביצוע כל הבדיקות הנדרשות ע"י ד"ר ניר ברק מלאומית .

לא נמסר לי דבר וחצי דבר המזכיר וועדה נוספת גם מבירור בקופ"ח עצמה הביעו פליאה ולא ידעו במה מדובר .

אבקש הבהרה לא כל שכן כאשר המדובר בעלות של 960 ש"ח!!

תודה,

שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדות- תגובה

שולה זק
    16/03/2013

כל קופה ונהליה.
    את הפרוצדורה עליך לברר מול הקופה.
    האם לפני שהחלטת על ניתוח טבעת, היית אצל רופא מנתח המבצע את כל סוגי הניתוחים וקיבלת הסבר על כל ניתוח?
    למה בחרת בטבעת? האם את אכלנית מתוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שירה
    16/03/2013

בוקר טוב ,

כן ביררתי לגבי כל סוגי הניתוחים ובהתייחס למכלול הנתונים האישיים שלי מצאתי והסכים עימי הרופא לניתוחים בריאטרים בקופ"ח שלי, כי טבעת הינו הניתוח המתאים ביותר עבורי . לשאלתך אינני נמנית על אוהבי המתוקים -ההשמנה שלי נובעת מאכילת כמות גדולה של מזון שעיקרו פחמימות כתוצאה מרעב ! ולכן למיטב הבנתי הטבעת תהווה לי כלי עזר בכך שתחסום בפניי את הגישה המהירה לכמות האוכל הגדולה - אינני ניזונה ממתוקים ואין לי בעיה לוותר עליהם הבעיה שלי היא כמות האוכל שאני אוכלת .הטבעת תהווה לי כלי עזר לשלוט בכמויות ובסוג המזון ובכך אוכל לשפר את מצב בריאותי ואיכות חיי ,
    לגבי עניין הוועדות של אסותא אני מבינה שזהו ההסדר של מכבי .
    בהצלחה לכולם .

שבת שלום,
    שירה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה - תגובה

שולה זק
    16/03/2013

אם את שלמה עם החלטתך ומוטדעת למגבלות של הטבעת - אני מאחלת לך הצלחה מעומק ליבי ושתגיעי ליעד שאת מציבה לעצמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שירה
    17/03/2013

שבוע טוב תודה רבה , מאחלת בהצלחה לכל המנותחים בריאות ! שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שלום רציתי לשאול שאלה

חנית
    30/05/2013

אם ה bmi שלי הוא 35.7 ויש לי כאב בירכיים וגב האם אני יעבור את הועדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בועדה?

חנית
    30/05/2013

מירב אני מבינה שעברת את הועדה כבר ורציתי לשאול אותך מה עושים בועדה? האם נשקלים? מה השאלות? אודה לך מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו