עלות ניתוח הצרת קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עלות ניתוח הצרת קיבה
    א.ב.
    22/01/2013

מכובדיי, שלום.

ראשית כל, לא ידעתי על פורום זה עד היום, ולכן אינני מעורה במתרחש כאן.

מבקש בזאת לדעת על אפשרות ועלות של ניתוח הצרת קיבה, מאחר וה-BMI שלי הוא "רק" 35 ולא 40 ומעלה, כפי שנדרש על-מנת שאוכל לעבור את הניתוח בקופ"ח ועל חשבונה.

גובה: 188 בערך
    משקל: 122 בערך

מבקש לדעת את הנתונים בעזרתכם,

א.ב.

נ.ב.: בחירות נעימות ויום נפלא לכולם!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלות ניתוח הצרת קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים - תגובה

שולה זק
    22/01/2013

ברוך הצטרפותך לשורותינו.
    ממליצה שתיכנס לשאלות הנפוצות ותעיין שם בשאלות והתשובות. מאטגר מידע בלתי נדלה.
    אז ככה - הקריטריונים נקבעו ע"י ארגון הבריאות העולמי ואומצו ע"י משרד הבריאות שהנחה את הקופות לנהוג על פיהם. הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. אין ניתוח "פרטי" - מנתחים רק מי שנמצא בקבוצת הסיכון על פי הקריטריונים.
    אשריך וטוב לך שאתה בריא ו"רק" ב BMI 35 ללא מחלות נילוות. בגילך הצעיר ועם מוטיבציה והחלטה "תוצאות ולא תירוצים" - אני משוכנעת שתוכל להגיע לתוצאות הנכספות רק עם "ניתוח וירטואלי".
    מאחר וניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים - בשביל לרזות צריך לעבוד!!! להיות במעקב דיאטנית, לאכול תפריט דיאטטי, לשלב פעילות גופנית, לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים .
    כל זאת ידידי היקר - אני משוכנעת שאתה יכול לאמץ ולבצע. ממליצה אף להירשם לקבוצת תמיכה.
    אנחנו כאן בכל מקרה לעודד ולחזק ואף לשוחח בטלפון. אז קדימה...להתחיל מהיום ולא ממחר.
    המשךף יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו