התייעצות ותמיכה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התייעצות ותמיכה
    נום
    27/01/2013

שלום וערב טוב,
    אני בחורה בת 26 גבוהה(1.76) ויחד עם זה סובלת מעודף משקל גדול. ניסיתי כל מיני דיאטות מכל מיני סוגים, אם זה אצל דיאטנית או קבוצות תמיכה שונות, אם זה מוצרי הרבלייף ודומיהם. בצורה עצמאית אחרי שגיליתי כבד שומני התחלתי תהליך לפני כשנה של תפריט מאוזן וכושר אינטנסיבי והיו תוצאות והורדתי כ-20 ק״ג. היום הגעתי למצב בו נעצרתי ואפילו העליתי 5 ק״ג. לאחר שיחה עם בחורות בגילי במצב שלי שעברו את הניתוח וירדו משמעותית הגעתי למסקנה שלא משנה כמה אני אנסה זה לא יעזור כי מבחינה ״טכנית״ אני לא מצליחה להוריד. לא הפסקתי עם הכושר אבל זה גרם לי לחשוב על דרך שבה תהליך ההורדה במשקל יהיה קל יותר ויעיל יותר. התייעצתי עם רופאת המשפחה שלי ועם רופא הכבד ושניהם ממליצים בחום על הניתוח להצרת הקיבה היות והשינויים במשקל לכאן ולכאן מזיקים לי יותר. מחד אני קוראת על זה ויש בי חשש גדול מתופעות הלוואי ומהניתוח בכללותו וגם יש איזושהי תחושה של כשלון בכך שלא הצלחתי בכוחות עצמי, מאידך יש איזושהי התרגשות שזה סה״כ כלי עזר שאיתו ויחד עם הדרך שבה אני עכשיו(כושר ותזונה נכונה) יהיו תוצאות טובות ולטווח ארוך. אני אשמח לשמוע דעות, המלצות לרופאים, הערות והארות וכמובן תמיכה כי בסה״כ.. אני דיי מפחדת.. תודה :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות ותמיכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים - תגובה

שולה זק
    28/01/2013

לפני שנרחיב את הדיבור ונייעץ - האם את עומדת בקריטריונים.
    מה המשקל שלך על מנת לחשב את ה- BMI שלך. רשמת רק גובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו