מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בבקשה תעזרו לי להחליטשרה28/01/2013
שלום רב
יש לי עודף של 40 קג ,רציתי בבקשה לדעת מה בעצן מוריד מהמשקל שלכם,התזונה שמרכבים לכם לאחר הניתוח?
הבנתי גם שהשרול זה משהו גמיש,שיכול לגדול שוב ותלוי בבאדם,האם נכון?
לא אפשרי ללכת לפי תפריט תזונתי ולרדת במקום לעבור ניתוח.
אודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא רק
אסתי28/01/2013את שינוי הרגלי החיים החלטנו ,על המזון שאנחנו אוכלים אנחנו אנחנו שולטים ,אבל הניתוח נתן לנו עזרה של אין ברירה אלא לאכול בכמות המתאימה ולשנות את ההרגלים שבגללם אנחנו עוד 40,50,60קג יותר ,שלא הצלחנו להתאפק ו״לרמות״ את הדיאטות למינהן .אני מאמינה שכל אחד ואחת מאיתנו עשו כמה דיאטות בחייהם !?אחרת לא היינו מנותחים או חושבים על ניתוח ,העזרה משמעותית ! לי לפחות גם אין תחושה של רעב בכלל אין צורך במתוקים ולו מהפחד שיקרה לי את תסמונת ההצפה ה״דמפינג״ הידוע וזאת עזרה משמעותית מאד!הלוואי והיית יכולה בלי התערבות כירורגית אני בכל אופן ממליצה זה שינה לי את החיים מ א ד ! הדרך שלי עוד ארוכה ירדתי ״רק״ 30 קג יש לי בתכנון עוד 40 ואני אצליח מאחלת לך שתתצליחי גם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
שרה28/01/2013קודם כל בהצלחה
הדילמה שלי היא שראיתי אנשים שהשמנו בחזרה ,אז אני שואלת את עצמי מה הטעם לניתוח עם השרוול הינו דבר גמיש,שמתנפח בחזרה לפי מה שאוכלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אסתי28/01/2013שרה הכוונה שתשני גם את החשיבה ואז הדרך שלך תהיה קלה ,נכון שזה לא קל אבל יש שנה בערך ללמוד את זה .עדיין הכמויות יהיו קטנות מאדם שלא עבר ניתוח ברור שאם תשתי משקאות ממותקים תאכלי שוקולד ,חטיפים וכו׳ לא תשמרי על המשקל שירדת! אני עברתי מעקף קיבה כך שכל המתוקים למינהם ופחמימות בצורה מרוכזת הם מיחוץ לתחום אולי כדאי לחשוב על זה כאופציה ולא על שרוול אם את חושבת שאת עלולה בשרוול ״לרמות״ את הניתוח תחשבי על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק
רויטל29/01/2013היי אסתי
אני צריכה לעבור ניתוח מעקף ביום שישי בבית חולים אסותא
אני עם עודף של30 ק"ג BMI 33 עם סכרת לא מאוזנת
אני מאוד פוחדת מניתוח זה , כיוון שאומרים שהוא יותר קשה ומסובך.
אייך היה לך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רויטל
אסתי29/01/2013קודם כל שיהיה בהצלחה עשית החלטה נבונה טבעי שחוששים כשאני הייתי לפני שולה עזרה לי בעצות טובות אשמח גם אני לעזור כך ,אני שלושה חודשים אחרי ו31קג פחות יש לי עוד 39 להוריד אבל אני אני בדרך! הנכונה הניתוח עבר בשלום. כידוע בהתחלה יש יום יומים לא כל כך נעימים אבל לא משהו שאי אפשר לסבול והצוותים שמטפלים לא נותנים לסבול. את כבר ביום הראשון מורדת מהמיטה וזה רק לטובה לא להתפנק לציית לרופאים והפזיוטרפיסטים ולקום זה רק יעזור וימנע סיבוכים אחכ כשיתאפשר מתחילים ללכת ,לטייל במחלקה , אחרי הצילום שבו רואים שאת יכולה לשתות ואין דלף את מתחילה לשתות מים , תה פושר,(אני שתיתי מים בטעמים ביום הראשון אבל זה עשה לי בחילה )אז ויתרתי ושתיתי מים פושרים עם נענע או שיבא אם את אוהבת. אחכ נותנים לך מרק דלוח וג׳לי(לא משהו) אבל לאט לאט את מתחילה בתפריט שאת מקבלת מהדיאטנית שלך בקיצור חביבתי יהיה בסדר תעדכני אותנו מה קורה ברגע שתוכלי אם את רוצה לשאול עוד תוכלי ליצור קשר שוב ב ה צ ל ח ה !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרה,אני עם עודף של 32 ק"ג עשיתי
ליאת28/01/2013ניתוח מעקף קיבה (לפני חודשיים), ואני מאושרת מאוד. גם אני מאוד התלבטתי אבל העובדה היא שעד היום לא הצלחתי לרדת לבד ולא ראיתי את עצמי יורדת במשקל וגם וזהו גם חשוב ביותר, שומרת על המשקל החדש.
בהצלחה,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)