הרגשה רעה...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הרגשה רעה...
    אולגה
    30/01/2013

היי לשלולה ודר' מחג'נה..מצב רוחי רע...המשקל שלי כבר עצירה יותר משבועיים...סהכ ירידה של 22 ק"ג ואין לי דיאטנית לפנות אליה עקב כך שאסותא לא עושה יותר פגישות לדיאטניות בריאטריות..עייפתי מלדבר עם מכבי אינם יודעים לאן להפנות אותי...האם יש פתרון? אני מתגוררת בחיפה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה רעה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת מבוהלת....

אולגה
    30/01/2013

אני חושבת שהירידה שלי ייחסית נמוכה..ל 3 חודשים...הייתי רוצה לדעת איך להאיץ בגוף לרדת יותר...אין לי מושג כבר על מה לוותר ...שולה היקרה..עברתי למיונד לייט ללחם קל לא שותה מתוקים החלפתי סוכר בסוכרזית..אוכלת הרבה ירקות...לא אוכלת אחרי 18:00 למה המשקל לא זז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם תוכלו להתייחס בבקשה???

אולגה
    04/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד כמה שזכור לי

שלמה מסאסא
    30/01/2013

במרפאת לין עבדה או עובדת דיאטנית נעמה כפרי.אני יודע כי הדיאטנית שלי מתל השומר שהיתה לי פגישה איתה השבוע בתל השומר סיפרה שפגשה אותה. לנסות להיתקשר למרפאת לין או יש אטר שלה בגוגל תקבלי כתובת בנווה שענן או בנשר.
    במקוה שהיצלחתי לעזור אולי שולה יודעת יותר על נעמה כפרי היא מעולה.
    אני עוקב אחריך בפורוםשלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה מישהיא שעובדת עם מכבי...

אולגה
    30/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגשה רעה... - תגובה

הילה כהן
    02/02/2013

הי אולגה
    למכבי יש דיאטניות בריאטריות בחיפה ויש מרכזת לנושא הבריאטריה שתדע להפנות אותך .
    מה שאכתוב כאן לא מחליף יעוץ אישי אבל עד שתגיעי לדיאטנית :
    הקפידי לאכול כל שלוש שעות ועדיף שלא תקצצי מאד במה שאת אוכלת כמו שפירטת אלא שתוסיפי פעילות גופנית
    לפי התמונה שהעלית נראה שלא היה לך עודף משקל גדול מאד ויתכן שמדובר בעצירה טבעית בירידה במשקל שאופיינית לניתוחים בריאטריים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

אולגה
    05/02/2013

כן אבל ינני יודעת כבר למי לפנות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולגה

ג׳׳
    06/02/2013

אני גם ממכבי ויש לי דיאטנית דרך הקופה משמע אני נוסעת כל פעם לאסותא לב המפרץ להפגש איתה הבנתי שמגיע לנו מהקופה כ10 פגישות אני נותחתי לפני כשלושה חודשים וניצלתי רק 3 פעמים אגב לגבי הירידה ממליצה לך בחום לא להשקל מחודש לחודש זה הכי טוב פשוט לא לעסוק בזה ביום יום כי זה מתיש וגם מוריד את המורל תחשבי שמסתם דיאטה לא היית יורדת בכזו תקופה קצרה 22 קילו בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו