מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הרגשה רעה...אולגה30/01/2013
היי לשלולה ודר' מחג'נה..מצב רוחי רע...המשקל שלי כבר עצירה יותר משבועיים...סהכ ירידה של 22 ק"ג ואין לי דיאטנית לפנות אליה עקב כך שאסותא לא עושה יותר פגישות לדיאטניות בריאטריות..עייפתי מלדבר עם מכבי אינם יודעים לאן להפנות אותי...האם יש פתרון? אני מתגוררת בחיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מבוהלת....
אולגה30/01/2013אני חושבת שהירידה שלי ייחסית נמוכה..ל 3 חודשים...הייתי רוצה לדעת איך להאיץ בגוף לרדת יותר...אין לי מושג כבר על מה לוותר ...שולה היקרה..עברתי למיונד לייט ללחם קל לא שותה מתוקים החלפתי סוכר בסוכרזית..אוכלת הרבה ירקות...לא אוכלת אחרי 18:00 למה המשקל לא זז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכלו להתייחס בבקשה???
אולגה04/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה שזכור לי
שלמה מסאסא30/01/2013במרפאת לין עבדה או עובדת דיאטנית נעמה כפרי.אני יודע כי הדיאטנית שלי מתל השומר שהיתה לי פגישה איתה השבוע בתל השומר סיפרה שפגשה אותה. לנסות להיתקשר למרפאת לין או יש אטר שלה בגוגל תקבלי כתובת בנווה שענן או בנשר.
במקוה שהיצלחתי לעזור אולי שולה יודעת יותר על נעמה כפרי היא מעולה.
אני עוקב אחריך בפורוםשלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה מישהיא שעובדת עם מכבי...
אולגה30/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשה רעה... - תגובה
הילה כהן02/02/2013הי אולגה
למכבי יש דיאטניות בריאטריות בחיפה ויש מרכזת לנושא הבריאטריה שתדע להפנות אותך .
מה שאכתוב כאן לא מחליף יעוץ אישי אבל עד שתגיעי לדיאטנית :
הקפידי לאכול כל שלוש שעות ועדיף שלא תקצצי מאד במה שאת אוכלת כמו שפירטת אלא שתוסיפי פעילות גופנית
לפי התמונה שהעלית נראה שלא היה לך עודף משקל גדול מאד ויתכן שמדובר בעצירה טבעית בירידה במשקל שאופיינית לניתוחים בריאטריים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
אולגה05/02/2013כן אבל ינני יודעת כבר למי לפנות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה
ג׳׳06/02/2013אני גם ממכבי ויש לי דיאטנית דרך הקופה משמע אני נוסעת כל פעם לאסותא לב המפרץ להפגש איתה הבנתי שמגיע לנו מהקופה כ10 פגישות אני נותחתי לפני כשלושה חודשים וניצלתי רק 3 פעמים אגב לגבי הירידה ממליצה לך בחום לא להשקל מחודש לחודש זה הכי טוב פשוט לא לעסוק בזה ביום יום כי זה מתיש וגם מוריד את המורל תחשבי שמסתם דיאטה לא היית יורדת בכזו תקופה קצרה 22 קילו בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)