מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוד לניתוח17 יוםריקי02/02/2013
אני אמורה להתחיל את הדיאטה דלת חלבונים.
האם אסור לי לאכול פירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה- תגובה
שולה זק02/02/2013את יכולה לאכול פרי ביום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד 16 ימים לניתוח
ריקי02/02/2013תודה על התגובה
אני מלאת פחדים מהניתוח המתקרב אך באותה מידה מחכה להיות אחרי.
מדאיג אותי שאני הולכת לניתוח עם אנמיה. האם זה לא מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת להרגע- תגובה
שולה זק03/02/2013שלום ריקי,
תיכנסי לשאלות הנפוצות ותקראי שם את כל התגובות. תמצאי של הרופאים, הדיאטנית והמנותחים. בטוחני שאחרי זה תהיי הרבה יותר רגועה.
לגבי האנמיה עליך לדבר עם המנתח. אני מניחה שהוא ראה את בדיקות הדם שלך
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד 17 יום לניתוח
ריקי07/02/2013הספירה לאחור השתבשה - הודיעו לי שהניתוח נדחה בשבוע ואני התאכזבתי נורא כי הייתי כבר יומיים בתוך הדיאטה שהייתה לי מאוד קשה ממש הרגשתי סחרחורות מרעב
כך מחכה לי שבועיים? יש לך קצת טיפים לדיאטה הזו ? עוד יומיים אני מתחילה אותה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת חלבונים- תגובה
שולה זק07/02/2013בוקר טוב ריקי,
צר לי שדחו לך את הניתוח בשבוע. כל עכבה לטובה.
חבל שהפסקת את דיאטת החלבונים - תזונה ללא פחממות. הדיאטה נועדה להקטין את הכבד השומני וגם לעזור לך להכנס למשמעת עצמית.
למה להיות רעבה? את יכולה לאכול כל שעתיים- שלוש כל מה שעולה על רוחך רק לא פחממות ולא סוכרים. ביצים, גבינות ומוצרי חלב ,דגים, בשר על סוגיו, טונה, ירקות טריים ומבושלים, מרקים. את יכולה לאכול פחממה בבוקר ובערב ופרי במהלך היום.
אני חושבת שבשאלות הנפוצות תמצאי תפריטים לדיאטת החלבונים.קבלי הכל באהבה והבנה , כי עכשיו מתחיל השינוי שלך בחיים.
שיהיה בהצלחה וסופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה6 ימים נותרו
ריקי19/02/2013אני לא מאמינה שזה מתקרב. לרגע, אני מבוהלת ובטני מתהפכת ולרגע אני רואה את השינוי שעומד לקרות את הסכרת שאולי תרפא, את הבגדים האחרים שיהיו לי ועור...
רק צריכה להשתיק את הפחדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההי ריקי
אסתי19/02/2013מחזיקה לך אצבעות את תראי איך החיים משתנים לטובה אצלי הכל ירד סוכר לחץ דם כולסטרול ושומנים הכדורים היחידים שלוקחת הם הויטמינים! יש כבר מחמאות על הירידה (32קג בקצת פחות מ4 חודשים) מרגישים קלות בתנועה הרגשה טובה יותר תקפידי תקפידי על ההוראות ,שתיה מרובה לא לאכול ולשתות ביחד ללכת אחרי הניתוח לגבי האוכל תקבלי הוראות מדויקות מהדיאטנית שלך אשמח לעודד אם יש לך עוד שאלות ה צ ל ח ה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אסתי
ריקי21/02/2013תודה על העידוד מחכה להיות כבר אחרי. יום ראשון זה כבר בפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה ריקי..... מקנאה בך
שירה ניב23/02/2013הניתוח שלי רק בעוד שבועיים....
מחכה לשמוע איך זה אחרי........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)