עלות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עלות
    שי
    05/02/2013

רציתי לדעת מה העלות של ניתוח שרוול קיבה לחברי קופת חולים מכבי בביטוח מגן זהב והאם יש השפעה על המחיר אם אני חולה בסוכרת סוג 2 עם bmi 36 אני בטיפול תרופתי מסיבי קיבלתי הפניה מרופא המשפחה תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שי, תיכנס לאתר של מכבי. יש שם

מיכל
    05/02/2013

עלויות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוף סוף אחרי.....

רויטל
    06/02/2013

היי בוקר טוב!

אני 6 ימים לאחר ניתוח מעקף קיבה ,וזה הזמן להודות לך שולה יקרה על בילבולי המוח וששגעתי אותך בשאלות והתלבטויות תמיד ידעת לייעץ ולהגיד את המילה הנכונה בזמן הנכון.
    תודה רבה גם לחברים בפורום שעזרו תמכו, ולא נתנו לי לשקוע בפחדים .

הרגשתי הכללית דיי טובה ,אך אני מרגישה חלשה.
    אני מרגישה שאני הולכת ומגדילה את כמויות האוכל בהתחלה חצי גביע יוגורט היום יוגורט שלם .האם תקין? האם הקיבה יכולה לגדול?
    שאלה נוספת מתי מתחילים לראות תוצאות לגבי סכרת? אני עם BMI 32 ונותחתי בגלל סכרת גבוהה .

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכרת

שי
    06/02/2013

אני גם עם סוכרת וחשבתי על ניתוח שרוול איך החלטת על סוג הניתוח אליו ניגשת והאם השרוול מתאים לנו הסוכרתיים תודה מראש השאלה מופנת לרויטל שכבר 6 ימים אחרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד שרויטל תענה - תגובה

שולה זק
    06/02/2013

שלום שי
    אני מקווה שרויטל תענה לך במהרה.
    אני מבקשת לחדד את נושר סוג הניתוח.
    אין מקרה אחד דומה למשנהו.
    על מנץת להגחע להצלחה אופטימלית יש להתיעץ עם הרופא המנתח ועל פי הנתונים הרפואים שבידו, הוא ימליץ על הניתוח המתאים ביותר לך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשי

רויטל
    07/02/2013

היי שי

הרופא המליץ לי על מעקף קיבה , הוא טען שניתוח מעקף אמור לעזור לי יותר.הוא גם אמור לדכא את הרצון למתוק.
    נאמר לי גם ע"י הדיאטנית שאם אוכלים הרבה מתוק על קיבה ריקה יש בחילות וסחרחורות ולא מרגישים טוב.{לא ניסיתי}
    וכן ניתוח מעקף קיבה הוא לטווח הארוך יותר.

2 רופאים המליצו לי על מעקף .

ב ה צ ל ח ה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו