מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עלותשי05/02/2013
רציתי לדעת מה העלות של ניתוח שרוול קיבה לחברי קופת חולים מכבי בביטוח מגן זהב והאם יש השפעה על המחיר אם אני חולה בסוכרת סוג 2 עם bmi 36 אני בטיפול תרופתי מסיבי קיבלתי הפניה מרופא המשפחה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי, תיכנס לאתר של מכבי. יש שם
מיכל05/02/2013עלויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סוף אחרי.....
רויטל06/02/2013היי בוקר טוב!
אני 6 ימים לאחר ניתוח מעקף קיבה ,וזה הזמן להודות לך שולה יקרה על בילבולי המוח וששגעתי אותך בשאלות והתלבטויות תמיד ידעת לייעץ ולהגיד את המילה הנכונה בזמן הנכון.
תודה רבה גם לחברים בפורום שעזרו תמכו, ולא נתנו לי לשקוע בפחדים .
הרגשתי הכללית דיי טובה ,אך אני מרגישה חלשה.
אני מרגישה שאני הולכת ומגדילה את כמויות האוכל בהתחלה חצי גביע יוגורט היום יוגורט שלם .האם תקין? האם הקיבה יכולה לגדול?
שאלה נוספת מתי מתחילים לראות תוצאות לגבי סכרת? אני עם BMI 32 ונותחתי בגלל סכרת גבוהה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכרת
שי06/02/2013אני גם עם סוכרת וחשבתי על ניתוח שרוול איך החלטת על סוג הניתוח אליו ניגשת והאם השרוול מתאים לנו הסוכרתיים תודה מראש השאלה מופנת לרויטל שכבר 6 ימים אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שרויטל תענה - תגובה
שולה זק06/02/2013שלום שי
אני מקווה שרויטל תענה לך במהרה.
אני מבקשת לחדד את נושר סוג הניתוח.
אין מקרה אחד דומה למשנהו.
על מנץת להגחע להצלחה אופטימלית יש להתיעץ עם הרופא המנתח ועל פי הנתונים הרפואים שבידו, הוא ימליץ על הניתוח המתאים ביותר לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשי
רויטל07/02/2013היי שי
הרופא המליץ לי על מעקף קיבה , הוא טען שניתוח מעקף אמור לעזור לי יותר.הוא גם אמור לדכא את הרצון למתוק.
נאמר לי גם ע"י הדיאטנית שאם אוכלים הרבה מתוק על קיבה ריקה יש בחילות וסחרחורות ולא מרגישים טוב.{לא ניסיתי}
וכן ניתוח מעקף קיבה הוא לטווח הארוך יותר.
2 רופאים המליצו לי על מעקף .
ב ה צ ל ח ה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)