התייעצות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    מיכל
    05/02/2013

שלום.
    אני בת 31 וחצי, מטר שישים, שוקלת כ-88 קילו. עליתי כ25 קילו בשנים האחרונות עקב דיכאון קליני ואני מטופלת בתרופות נוגדות דיכאון ומאוזנת.
    לצערי- אינני מצליחה לרדת במשקל.
    BMI עומד כמעט על 35, מה שתורם לתחושת חוסר ביטחון בגופי.
    רציתי לשאול כמה שאלות.
    1. האם אני מועמדת לניתוח?
    2. האם יש צלקות?
    3. אני מעשנת ואסמטית (כן, כן, אני יודעת)- האם תהיה השפעה?
    4. כיום אני מתגוררת ברומניה לצורכי עבודה. כמה זמן התהליך? אני מבינה שעלי לעבור בדיקות לפני- מה פחות או יותר אורך הזמן שמחכים לניתוח, וכל כמה זמן יש מעקב?
    חשוב לי לציין שמעבר לאסטתיקה, אני גם סובלת מבעיות גב עקב היותי אופנוענית לשעבר, וגם מנחירות, אז הירידה במשקל חשובה גם להקלה על הגב ועל הנשימה.
    כמובן שאת כל זה הרופא שלי יודע.
    המון תודה!!
    מיכל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    06/02/2013

שלום רב
    BMI של כמעט 35 ללא מחלות נלוות כגון סוכרת, יתר לחץ דם ושומנים בדם, אינו עומד בקריטריונים לניתוח. תריכה לפנות לדרכים אחרות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבת שאת נוחרת,

נעה
    19/02/2013

את יכולה לבדוק אם יש לך דום נשימתי sleep apnea, תבקשי הפניה למעבדת שינה ואם יש לך אז יכול להיות שכן יאשרו לך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו