מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שרוול לפני שנתייםשמואל08/02/2013
עשיתי שרוול לפני שנתיים וירדתי בסך הכל 26 קילו, אני מתחיל עכשיו לעלות במשקל שוב, אני כבר כמעט אוכל הכול בלי חסימה, האם יכול להיות שמשהו לא תקין בניתוח, ואיזה ניתוח אפשר לעבור שוב כי אני עדין צריך להוריד עוד 30 קילו!!! תודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול לפני שנתיים - תגובה
שולה זק08/02/2013יוסי שלום,
לא נתת פרטים מספיקים. מה היה ה BMI שלך (גבוה משקל)? האם היית במעקב דיאטנית ורופא מנתח? האם שינית הרגלי אכילה?
אתה צריך לגשת לרופא המנתח ולהתיעץ איתו מה הלאה ומה הוא ממליץ. לא ניתן לתת יעוץ יעיל מעל דפי הפורום.
מה שבטוח שאתה חייב את הפגישה עם המנתח למען העתיד. האם יש מקום להשמיש את הניתוח הקיים ואו יש לשקול מהלך אחר.
בהצלחה
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק ליוסי!
אני09/02/2013שלום לך יוסי! :-)שמי אנה ואני עברתי ניתוח אמנם קצת אחר,מעקף קיבה,לפני שנה. מה שאתה מתאר הוא דבר מוכר וקרה גם לי.בחצי שנה הראשונה אחרי הניתוח הורדתי 30 קילו (ממש בחודשים הראשונים)ואז כעבור חצי שנה חזר אלי כושר האכילה ווהתחלתי לאט לאט לאכול יותר יותר.אני אבל לא יכולתי לאכול עוף ודגים והשלמתי עם פחמימות,המשקל שלי נעצר ואז גם התחיל לעלות - בדיוק כמו אצלך! המצב הדרדר והגיע לזה שבשבועות האחרונים קניתי פיצה - ואכלתי 2 משולשים בלי בעיה ובלי חסימה!!!זה אסון!!! הבנתי שמעכשיו אני חוזרת להרגלי האכילה הנכונים!!! אני אוכלת כל 3-4 שעות,בעיקר חלבון...חצי צלחת חלבון,רבע צלחת פחמימות ורבע צלחת ירקות. טוב לחזור לשגרה בריאה...ומרבה הפלא גם מאוד לא קשה - אם ממש אבל ממש מקפידים לאכול כל 3 שעות ואוכלים בעיקר חלבונים שהם משביעים מאוד, נשארים שבעים עד לארוחה הבאה!!! :-) אני פשוט וויתרתי לעצמי חצי שנה..נעצר המשקל ואפילו עלה.. זה מאוד מאכזב...בעיקר שעשינו ניתוח כדי להוריד משקל, סבלנו את כל התהליך של הניתוח,הפחד לפני,אני נחנקתי מהמורפיום אז לא נתנו לי אותו ואני סבלתי מכאבים,הקאנו דם, לא שתינו אחרי הניתוח כמה ימים וסבלנו מצמא קשה!!! רק תחשוב אחרי כל זה ,אחרי כל המאמץ - שוב להתחיל לאכול הרבה ממא שבא ליד? אנחנו חייבים לחזור לשגרה,אני לחזרתי לדיאטה - וגם אתה חייב - כן אתה חייב את זה לעצמך!!!יוסי,יקר,למען הבריאות שלך,למען ההרגשה הטובה של הירידה במשקל!!!הייתה לי סכרת קשה לפני הניתוח ואני כל כך חוששת שהיא תחזור אלי בגלל שלא שמרתי דיאטה חצי שנה... אני מרגישה המון רגשות אשמה.. איך יכולתי לוותר!!! אוכל לא בריא - זה סם!!!!ומה אנחנו אחרי שהיינו על שולחן המנתח - שוב נחזור לאכול כמו פעם,רק בגלל שכושר האכילה חוזר??? לא!!!לא ולא!!!אנחנו נקח את עצמינו בידיים -הם הביאו אותנו עד לבאר- וכולנו יודעים שאפשר להביא את החמור לבאר,אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות...רק אנחנו יכולים להתעזר בסבלנות,לקחת את עצמינו בידיים, להפגין כוח רצון - ושוב להתחיל את הדיאטה ולרדת במשקל - והכל בעזרת השם!!! אז יוסי קדימה לעבודה - יש לנו שומן לשרוף!!!:-) שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!ואם אחרים הורידו משקל - גם אנחנו יכולים!!!! אם היה לנו כוח הרצון והיכולת לעבור את הניתוח - אנחנו חזקים ואמיצים - ואם אנחנו חזקים ואמיצים - אנחנו יכולים לחזור לשגרה הבריאה,לחזור לכל הרגלי האכילה הנכונים - ולרזות!!! :-) וכמובן לא לשכוח פעילות גופנית - חובה לעשות הליכות כל יום - וכמה שיותר!!! לפני הניתוח כבר כמעט ולא הלכתי,ישבתי בבית עם מכשיר חמצן! וברוך השם - אחרי הניתוח קמתי והלכתי!!! בהתחלה 10 דקות,ישבתי על ספסל ואז שוב 10 דקות הלכתי..ככה התחלתי...היום אני מסוגלת ללכת שעתיים,אם כי לא מהר. (מקווה שזה ישתפר אם המשך הירידה במשקל).בקיצר,מה שאני רוצה לומר - שחובה ללכת!!!אז שוב המון בהצלחה לך יוסי יקר! חייבם להמשיך ללכת בדרך הנכונה ! חיבוק חזק,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אנה- תגובה
שולה זק09/02/2013החיזק שלך מגיע מהלב ואין חכם כבעל ניסיון.
מקווה שעזרת ליוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם מקווה שעזרתי לו!
אני10/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרת לרבים לא רק ליוסי...,
ליאת10/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאנה
שמואל10/02/2013תודה רבה אנה אבל מילים לא עוזרות רק מעודדות אני מיואש אני מקוה להתגבר על כל הבלגן הזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה תתגבר !
אני10/02/2013אתה תתגבר על הכל !!! אני בטוחה בך!!!היה לך הכוח לעבור את הניתוח ויש לך את הכוח להמשיך הלאה!!! תומכת בך - אתה תצליח!!! גם אני חזרתי לתלם רק לפני כשבוע,לא תמיד קל - אבל חייבים להמשיך הלאה - הייתי מיואשת בדיוק כמוך ואני מבינה את הייאוש והתיסכול - אבל אתה תצליח לחזור לדיאטה! תחשוב אך ורק חיובית !!! אני בעצמי שוקלת 140 קילו (הורדתי 30 אחרי הניתוח) ואני חייבת להמשיך האלה ואני משתדלת בכל כוחותי שרק יש לי להאמין בעצמי - כי אמונה ותקווה - זה הדבר הכי עוזר שיש!תאמין בעצמך יוסי - אתה יכולה הרבה יותר ממה שאתה חושב! חיבוק חזק,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)