מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מודאג שלא אתקבל לניתוחmiru213/02/2013
הופניתי לבדיקות, שלפני קביעת התור לניתוח.
בהפנייה ראיתי שעלי לבצע אולטרסאונד של בטן עליונה כדי לשלול אבנים בכיס המרה.
האם המצאות אבנים בכיס המרה ואולקוס (עם שניהם אני חי טוב עד כה),
יכולים לשבש לי או לגרום לכך שלא יעשו לי ניתוח לקיצור הקיבה?
אני מאד לחוץ מזה,
אנא תענו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיפך. המצאות אבנים בכיס מרה הינו
ליאת13/02/2013אחד הקריטריונים שנרשמו אצלי כסיבה למעקף.
אני ביצעתי אצל ד"ר סקרן באסותא ניתוח מעקף + כיס מרה, משולב.
שיהיה בהצלחה.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאג שלא אתקבל לניתוח - תגובה
ד``ר דוד גויטיין13/02/2013אולכוס פעיל לא הולך טוב עם ניתוח בקיבה. רצוי לבדוק ולוודא שהוא התרפא בינתיים ואם לא - לטפל בו עד שייסוג לפני התערבות הכוללת חיתוך קיבה (נכון לשרוול ומעקף קיבה או תריסריון). לגבי אבני כיס מרה - אם יימצאו תצטרך לשקול עם המנתח שלך איך להתייחס לכיס המרה בנוכחות אבנים שאינן גורמות לבעיות, אם אכן זה המצב. חלק מהמנתחים יכרתו את כיס המרה באותו ניתוח וחלקם ישאירו את הכיס בשלום. שתי הגישות מקובלות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על מענה המהיר. נרגעתי.
miru213/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)