מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה....ליאת15/02/2013
אני כשלושה חודשים לאחר ניתוח מעקף ויש לי שאלה.
האם צריך להקפיד להגיע ל- 1000-1200 קלוריות ביום? חברה שעשתה שרוול לפני שנים הזהירה אותי שאם הגוף יתרגל למעט קלוריות ביום בשנה הראשונה אזי הגוף יתרגל ולאחר מכן גם באכילה של500/600 קלוריות תהיה עליה במשקל. ובהמשך לשאלתי, האם במידה ולא מצליחים לאכול את כמות הקלוריות הנדרשת כדאי לאכול דברים "עתירי קלוריות" על מנת להגדיל את כמות הקלוריות?
4242תודה מראש, ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה מאוזנת - תגובה
שולה זק16/02/2013אני כמעט 12 שנים אחרי ניתוח, עם ירידה של 70 קילו. חשוב מאודד להיות במעקב דיאטנית בשנה הראשונה ולשנות ולהפנים הרגלי אכילה נכונים.רק כך ההצלחה מוטחת לאורך שנים.
אנחנו לא יושבים וסופרים קלוריות כל החיים. כדאי לשלב פעילות גופנית עם תפריט נכון ומאוזן ולא לחשוב כל הזמן על האוכל ומה שסביבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... שולה הבעיה שלי היא שאני
ליאת16/02/2013חושבת שאני לא אוכלת מספיק, דווקא משום שאני לא מתעסקת באוכל בכלל ואפילו שוכחת לאכול חלק מהארוחות.
מעבר לכך אני עושה פעמיים בשבוע אירובי ופעמיים עיצוב במכון כושר...
החשש שלי הוא שיבוא יום ואני אוכל יותר (נניח 1200 קל') ואתחיל להשמין....
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נילי17/02/2013שלום, אני מסכימה עם שולה - קודם כל את משנה כעת את הרגלי האכילה שלך. קודם כל - כמויות של אוכל. בחצי שנה הראשונה את אוכלת 120-150 גר' בכל ארוחה, אחר כך קצת יותר. אבל את יודעת, על מנת לשמור על הנפח קיבה קטן, צריך להקפיד לא לאכול יותר מ-200-250 גר' בסופו של דבר (שנה והלך), לא לשטות מוגז, לא להערבב שטיה עם אוכל, להמשיך פעילות גופנית. את לא אמורה לאכול מזון שומני או מלא בפחמימות. אם תשמרי על הכללים האלה - לא צריך לספור קלוריות. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)