עזרה בפתרונות...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עזרה בפתרונות...
    דובשן
    03/03/2013

אני זקוקה להצעות/]פתרונות לכך שאיני מצליחה לצרוך מספיק חלבון...
    נוסף על כך אני לא תמיד מצליחה לשתות מספיק נוזלים. האם מרק עוף צח ביתי נחשב נוזלים? האם זה מסוכן לשתות את זה הרבה בגלל נושא הקלוריות....? תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בפתרונות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בפתרונות... - תגובה

שולה זק
    03/03/2013

הפתרון הוא להיות במעקב של דיאטנית. לקבל תפריט מאוזן ולהתנהל על פיו.
    בדרך זו יתן לאכול נכון וגם לשנות הרגלי אכילה
    גם לא ציינת איזה ניתוח עברת, ולפני כמה זמן ומה קצב הירידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות...

דובשן
    05/03/2013

הניתוח שעברתי מסוג שרוול לפני 8 חודשים...ירדתי עד כה קרוב ל37 קילו ועכשיו מעט תקועה מבחינת משקל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרונות לדובשן.

אני
    05/03/2013

שלום לך דובשן! אחרי הניתוח גם אני לאורך תקופה מסויימת לא הצלחתי לצרוך מספיק חלבונים,כיוון שלא יכולתי לאכול לא דג ולא עוף.תנסי לאכול יוגורטים מפרות 0% שומן,תענוג שוקולד או וניל,קוטז' 1 %,גבינה לבנה חצי אחוז. מרק צח נחשב לנוזלים כמובן! את יכולה לשתות מרק צח כמה שבא לך. שתיה מבורכת לאחר הניתוח. טעים מאוד ולי עזר לגוון הוא ליפתן מפרות יבשים,שזיפים,מישמישים...את הפרות כמובן לא אכולים,הם מכילים סוכר וגם קלוריות. זל' מאוד טוב לאחר ניתוח והוא נחשב לנוזלים.פתרון טוב אם את לא מצליחה לשתות הרבה.שיהיה בהצלחה ומזל טוב שאת כבר אחרי! :-)יום נעים לך,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו