מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עזרה בפתרונות...דובשן03/03/2013
אני זקוקה להצעות/]פתרונות לכך שאיני מצליחה לצרוך מספיק חלבון...
נוסף על כך אני לא תמיד מצליחה לשתות מספיק נוזלים. האם מרק עוף צח ביתי נחשב נוזלים? האם זה מסוכן לשתות את זה הרבה בגלל נושא הקלוריות....? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפתרונות... - תגובה
שולה זק03/03/2013הפתרון הוא להיות במעקב של דיאטנית. לקבל תפריט מאוזן ולהתנהל על פיו.
בדרך זו יתן לאכול נכון וגם לשנות הרגלי אכילה
גם לא ציינת איזה ניתוח עברת, ולפני כמה זמן ומה קצב הירידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות...
דובשן05/03/2013הניתוח שעברתי מסוג שרוול לפני 8 חודשים...ירדתי עד כה קרוב ל37 קילו ועכשיו מעט תקועה מבחינת משקל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרונות לדובשן.
אני05/03/2013שלום לך דובשן! אחרי הניתוח גם אני לאורך תקופה מסויימת לא הצלחתי לצרוך מספיק חלבונים,כיוון שלא יכולתי לאכול לא דג ולא עוף.תנסי לאכול יוגורטים מפרות 0% שומן,תענוג שוקולד או וניל,קוטז' 1 %,גבינה לבנה חצי אחוז. מרק צח נחשב לנוזלים כמובן! את יכולה לשתות מרק צח כמה שבא לך. שתיה מבורכת לאחר הניתוח. טעים מאוד ולי עזר לגוון הוא ליפתן מפרות יבשים,שזיפים,מישמישים...את הפרות כמובן לא אכולים,הם מכילים סוכר וגם קלוריות. זל' מאוד טוב לאחר ניתוח והוא נחשב לנוזלים.פתרון טוב אם את לא מצליחה לשתות הרבה.שיהיה בהצלחה ומזל טוב שאת כבר אחרי! :-)יום נעים לך,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)