מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- איזה כיף,הורדתי 2 קילו בשבוע!!!אני06/03/2013
שלום לכם חברים יקרים שלי! כמה טוב שיש לי את הפינה החמה הזאת לחלוק אתכם את שעובר עלי. אז הנה אני כבר חודש בדיאטה,עושה ספורט,התעמלות חצי שעה בבוקר,15 דקות מתיחות שרירים+תרגילים לחיזוק השרירים+15 דקות אארוביקה.כמו כן אחר הצהריים אני יוצאת לטיולים בפארק עם הכלבים האהובים שלי.מטיילת להנאתי שעתיים,משלבת הליכה מהירה,עליות,ירידות,נעלי ספורט,מים והרבה מצב רוח..:-) חשוב לי לציין שאני מטיילת ככה כבר חצי שנה לאחר שהורדתי 30 קילו,זה התאפשר לי. ברוך השם! לא משנה מה מזג האוויר,גשם,רוח,ברד,יום חם,אני יוצאת להליכה.עבר לו חודש פברואר והנה האביב הגיע רשמית עם תחילת מרץ.בחודש זה הורדתי 4 קילו ממשקל גופי.היום נשקלתי אצ רופאת המשפחה שלי והנה הורדתי 2 קילו בשבוע אחד! כמה כיף לחזור לתלם.כמה כיף להרגיש שאני שומרת על תזונה נכונה ובריאה,עושה ספורט ויורדת לאט לאט במשקל! לאחר שנה אחרי הניתוח אני סוף סוף רואה על המשקל 130+...(היה 140 ואפילו 142..ולפני הניתוח בכלל 170! )..כמובן זה עדיין משקל נורא גבוה, 138 קילו..אבל כמה כיף לראות את הספרה 3 !!! ובעזרת השם, אני אמשיך בפעילות הגופנית+דיאטה ואני ארד עוד ועוד.המטרה שלי עכשיו זה לראות שבוע הבא 137!!! וככה כל שבוע להוריד קילו. אני מבינה שיכולה להיות ירידה של 500 גרם,עצירה ושוב ירידה.זה חלק מתהליך הירידה במשקל..אני רואה לפני מטרה,הבריאות שלי. אני נהנת מהאוכל שאני אוכלת,אבל לא עושה ממנו חגיגה כמו לפני הניתוח.החיים אחרי הניתוח שונים לחלוטין מהחיים שלפני,החשיבה משתנה,היחס לאוכל משתנה.אני קונה כמה פעמים בשבוע כוס קפה הפוך במאפה נאמן ואני רואה את הבורקסים,המאפים המתוקים,העוגיות המזרחיות שאני כל כך אהבתי פעם.האם בא לי לטעום?כן.האם אני אעשה את זה?לא. ואני אגיד גם למה.יש כאלה שיכולים לאכול בורקס אחד ולעצור,לי זה קשה.כשאני אוכלת אחד,בא לי עוד אחד. לכן אני מעדיפה שלא לגעת בבצק ובכל מה שלא בריא לאכול. זה לא רק עניין של כמות,זה גם עניין של סוג האוכל.הדיאטנית הבראטרית המקסימה שלי הילה כהן, קוראת לכל האוכל הלא בריא - "זה לא אוכל"..והיא צודקת. אני לא מאמינה איך השתנתי אחרי הניתוח...אני אוהבת כן באמת אוהבת תפוחים ירוקים מקולפים..לא נגעתי בהם כל חיי עד לפני הניתוח.אני אוהבת יוגורט דיאט 0% שומן דובדבן או פרות יער, אני נהנת מ7 שקדים ליום ולא מטוגנים,אני אוהבת ברוקולי ..והכי אני לא מאמינה שאני אוהבת כרובית - זה משהו שלא יכולתי לסבול כל החיים לפני הניתוח.. אני מאוד שמחה לאור השינויים שאני עברתי בחודש האחרון ורציתי לחלוק את שימחתי איתכם. תודה לכל חברי הפורום שתמכו בי בשעה הקשה אחרי לפני הניתוח וצמוד אחריו,ותודה לעל החברים שתומכים בי עכשיו!תודה על זה שאתם חולקים איתי את נסיונכם.ושולה,יקירתי,לך תודה מיוחדת מקרב לב,על כל המילים המועודדות,על כל התמיכה,הנסיון והעידוד! אני כאן כדי לתמוך באחרים ולעזור! אוהבת,אנה.נ.ב תודה להילה כהן הדיאטנית על כל עצותיה בשאלות הנפוצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד- תגובה
שולה זק07/03/2013אני כל כך נהנית לקרוא אותך כך שאני מעבירה את יומנייך לשאלות הנפוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה יקירתי.
אני07/03/2013לכבוד הוא לי שאת מפרסמת את דברי!אני שמחה אם אני יכולה לחלוק את נסיוני ולעזור לאחרים עם ההתמודדות שלפני ואחרי. :-) יום מקסים לך ושבת שלום! :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)