מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מס ימים אחר מעקף קיבהענת5407/03/2013
היי ביום שישי האחרון עברתי מעקף אצל דוק דוד חזן+ דוק גרון.. באסותא חיפה... אם לעבור חוויה שכזו ממליצה על מה שעברתי צוות מדהים!!! עכשיו אחריי 3 קילו מינוס עדיין קשה לי לשתות מעל 50 סמק שותה לאט אוכל לאט נוזלים ויוגורט...
שולה תודה על התמיכה הגדולה לפניי הניתוח
ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה השבה אלינו- תגובה
שולה זק07/03/2013שמחה בשמחתך הכפולה שאת אחקרי ויש כבר ניצני ירידה.
את בתחילת הדרך , אך ברור שאת מוכנה למהפך ואנחנו כאן איתך לחזק ולעודד
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב ענת!
אני09/03/2013שלום ענת!מזל טוב שאת כבר אחרי!את מתחילה חיים חדשים חלוטין! תקראי בבקשה את השאלות הנפוצות,שם תמצאי מידע חיוני!איך את מרגישה בכללי?אני עברתי את אותו הניתוח כמוך,מעקף קיבה,לפני שנה.הורדתי עד עכשיו 32 קילו! ממשיכה להוריד לאט לאט.תתכילי בהליכות.דיאטה+הליכות זה הפורמולה לנצחון במשקל העודף. עברה לי הסכרת אחרי הניתוח,ברוך השם.זו הייתה המלצתו של המנתח המקסים שלי,ד"ר ביגלייפטר,לעשות מעקף כיוון שהוא הכי יעיל בטיפול בסכרת.האם עשית מעקף מאותה הסיבה? גם אם אין לך סכרת,מהיום,ממליצה בחום לא לגעת יותר בסוכר.אם לא מכניסים סוכר לגוף,הוא מתחיל לוותר על הקילוגרמים העודפים מהר יותר. זה מה שסיפרה לי הדיאטנית הבראטרית המקסימה שלי הילה כהן. תשתי כמה שיותר,אוכלים מעט,יש מעט אנרגיה לגוף בהתחלה,ומאוד חשוב להעלות את כמות הנוזלים בדם! מרק צח,ליפתן מפרות יבשים+מים רותחים.בלי סוכר.תה+סוכרלוז, ז'לי מאוד משביע,נחשב לנוזלים,אל תערבבי בבקשה עם אוכל,שלא תקיאי! תמנעי הקאות,הן עלולות למתוח את הכיס הקיבתי שלך! יוגורט תאכלי כפית כפית כפי שהסבירה לך הדיאטנית הבראטרית בבית החולים. כפית,מנוחה,ועוד כפית. קשה,אני יודעת,בהתחלה מאוד קשה.בעיקר כי הראש התרגלי לאכול,ועכשיו כמעט ואין אוכל. אבל אל דאגה,עוד מעט תוכלי לשלב קוטז,גבינה לבנה,קליליות, ירקות מבושלים - קישואים,גזר,קצת תפוח אדמה, להעביר בבלנדר! תתחילי למרוח קרם על הגוף,הדבר מרפא פצעים וגם עוזר לעור שמתיחל להיות יבש עקב המחסור בשמן ושומן. בהתחלה תורידי משקל מאוד מהר,תתחילי כמה שיותר מהר בהליכות,תהני מהחיים החדשים שהכרורג והשם נתנו לך!המון בהצלחה! מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם
ענת5410/03/2013היום 8 ימים אחרי אני כבר עם סוכר של 120... והתחלתי לאכול דייסתי וביצה ואני בסך הכל בסדר גמור קצת לוחץ לי גם בשתיה וגם באכילה ואני בודקת לפניי כמה להכניס אך כניראה שיש לי מצבוריי אויר... אין בחילות ואין הקאות.. והירדה היא נהדרת היום כבר 5 קילו... תענוג... אך עדיין יש לי חשק לטעום דברים אסורים.. אני משתלטת ... צריכה דחוף ניתוח בדפוס הקודם....
לילה טוב ותודה על העצות
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)