מס ימים אחר מעקף קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מס ימים אחר מעקף קיבה
    ענת54
    07/03/2013

היי ביום שישי האחרון עברתי מעקף אצל דוק דוד חזן+ דוק גרון.. באסותא חיפה... אם לעבור חוויה שכזו ממליצה על מה שעברתי צוות מדהים!!! עכשיו אחריי 3 קילו מינוס עדיין קשה לי לשתות מעל 50 סמק שותה לאט אוכל לאט נוזלים ויוגורט...

שולה תודה על התמיכה הגדולה לפניי הניתוח

ענת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס ימים אחר מעקף קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוכה השבה אלינו- תגובה

שולה זק
    07/03/2013

שמחה בשמחתך הכפולה שאת אחקרי ויש כבר ניצני ירידה.
    את בתחילת הדרך , אך ברור שאת מוכנה למהפך ואנחנו כאן איתך לחזק ולעודד
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב ענת!

אני
    09/03/2013

שלום ענת!מזל טוב שאת כבר אחרי!את מתחילה חיים חדשים חלוטין! תקראי בבקשה את השאלות הנפוצות,שם תמצאי מידע חיוני!איך את מרגישה בכללי?אני עברתי את אותו הניתוח כמוך,מעקף קיבה,לפני שנה.הורדתי עד עכשיו 32 קילו! ממשיכה להוריד לאט לאט.תתכילי בהליכות.דיאטה+הליכות זה הפורמולה לנצחון במשקל העודף. עברה לי הסכרת אחרי הניתוח,ברוך השם.זו הייתה המלצתו של המנתח המקסים שלי,ד"ר ביגלייפטר,לעשות מעקף כיוון שהוא הכי יעיל בטיפול בסכרת.האם עשית מעקף מאותה הסיבה? גם אם אין לך סכרת,מהיום,ממליצה בחום לא לגעת יותר בסוכר.אם לא מכניסים סוכר לגוף,הוא מתחיל לוותר על הקילוגרמים העודפים מהר יותר. זה מה שסיפרה לי הדיאטנית הבראטרית המקסימה שלי הילה כהן. תשתי כמה שיותר,אוכלים מעט,יש מעט אנרגיה לגוף בהתחלה,ומאוד חשוב להעלות את כמות הנוזלים בדם! מרק צח,ליפתן מפרות יבשים+מים רותחים.בלי סוכר.תה+סוכרלוז, ז'לי מאוד משביע,נחשב לנוזלים,אל תערבבי בבקשה עם אוכל,שלא תקיאי! תמנעי הקאות,הן עלולות למתוח את הכיס הקיבתי שלך! יוגורט תאכלי כפית כפית כפי שהסבירה לך הדיאטנית הבראטרית בבית החולים. כפית,מנוחה,ועוד כפית. קשה,אני יודעת,בהתחלה מאוד קשה.בעיקר כי הראש התרגלי לאכול,ועכשיו כמעט ואין אוכל. אבל אל דאגה,עוד מעט תוכלי לשלב קוטז,גבינה לבנה,קליליות, ירקות מבושלים - קישואים,גזר,קצת תפוח אדמה, להעביר בבלנדר! תתחילי למרוח קרם על הגוף,הדבר מרפא פצעים וגם עוזר לעור שמתיחל להיות יבש עקב המחסור בשמן ושומן. בהתחלה תורידי משקל מאוד מהר,תתחילי כמה שיותר מהר בהליכות,תהני מהחיים החדשים שהכרורג והשם נתנו לך!המון בהצלחה! מחבקת,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם

ענת54
    10/03/2013

היום 8 ימים אחרי אני כבר עם סוכר של 120... והתחלתי לאכול דייסתי וביצה ואני בסך הכל בסדר גמור קצת לוחץ לי גם בשתיה וגם באכילה ואני בודקת לפניי כמה להכניס אך כניראה שיש לי מצבוריי אויר... אין בחילות ואין הקאות.. והירדה היא נהדרת היום כבר 5 קילו... תענוג... אך עדיין יש לי חשק לטעום דברים אסורים.. אני משתלטת ... צריכה דחוף ניתוח בדפוס הקודם....

לילה טוב ותודה על העצות

ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו