טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אוי מה אני יגיד לכם זהו נגמרו הריצות לכל הבדיקות ואבחנות לקראת הניתוח שרוול כל כך השתדלתי לעשות הכל מהר, למרות שהקופות עושות את החיים קשים אבל לא ויתרתי . ועכשיו כבר יש תאריך בעוד כחודש לניתוח, ופתאום "בלאק אאוט" , כזה פחד מי מה שאני הולכת לעבור ניראה לי אני הולכת לעשות חשבון נפש חודש שלם .
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טבעי ואנושי להתרגש להתלבט ואף לפחד. אני מבקשת ממך תיכנסי לשאלות הנפוצות ותקראי שם את דברי המנותחים. השתדלתי להעביקר כמה שיותר פוסטים ודיווחים. אני בטוחה שאחרי שתקראי ותפנימי את אוצר המידע הבלתי נדלה שם - תהיי בטוחה שאת בדרך הנכונה. את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת. שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד