לקראת מעקף...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לקראת מעקף...
    משורוולת במיל
    10/03/2013

שלום לכל חברי הפורום...
    נותחתי לפני כשלוש שנים והשרוול שלי לא הצליח להישאר שרוול, על כן עליתי במשקל עד למשקל השיא המקורי שלי. אני סובלת מאד ממצבי הנוכחי ולכן החלטתי לגשת למעקף וסיימתי את כל התהליך של הבדיקות בכוונה לעבור את המעקף בביה"ח זיו. לצערי ואולי לשמחתי הניתוח שלי לא יתקיים בזיו או בחופשת הפסח- כפי שייחלתי. אשמח לשמוע פרטים ממנותחי מעקף, על אורח חייהם כיום וכמובן על הליך הניתוח וההחלמה. אשמח לשמוע המלצות על מנתחים פרטיים באיזור הצפון... שמעתי על גרון ועל מחדג'נה... אשמח ואודה לעזרתכם.
    לילה טוב!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת מעקף...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקף קיבה

אסתי
    10/03/2013

היי אני עברתי מעקף קיבה אצל ד״ר גירון בפוריה אני הייתימלאחר טבעת קבועה ב1992 אני אחרי הניתוח 4 חודשים עם ירידה משמעותית .מה זאת אומרת שהשרוול לא שרוול יותר? עלית את כל המשקל שהורדת?אם יהיו לך עוד שאלות אשמח לענות לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקראת מעקף... - תגובה

שולה זק
    10/03/2013

לא הבנתי אם יש ניתוח בפסח או אין ניתוח....
    כל הרופאים מומלצים. הם בכירים ומומחים בתחום.
    אם את הולכת פרטי דרך הקופה עליך לברר עם איזה מנתח הקופה שלך חתומה.
    עליך לברר יחד עם המנתח למה ניתוח השרוול נכשל בתקופה קצרה של 3 שנים. יש לבדוק איזה ניתוח מתאים לך לאור הנסיבות - מעקף קיבה או מעקף תריסריון.
    לגבי החלמה תקראי בשאלות נפוצות. תמצאי תשובה לשאלותיך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ג׳׳
    11/03/2013

אומנם אני משרוולת אבל מחאג׳נה רופא בחסד עליון!!! הוא בנאדם אנושי וזה לא פחות חשוב מהניתוח עצמו בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי !!!

אולגה
    14/03/2013

הי שמי אולגה ועברתי ניתוח מעקף תריסריון לפני 4 חודשים אני 26 קג פחות מאוווד מאוצה..כמובן יש תןפעות לוואי ואכן דר' מחג'נה הוא הכי טוב והוא ניתח אותי ממליצה לך להירשם אליו ולברר על מעקף תריסריון הוא יותר נדיר אבל בנקרה של ניתוח בריאטרי לא מוצלח כגון שרוול-אצלי זה היה טבעת...ממליצה ניתוח כמו שלי..לשאלות פני אלי...בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו