מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה של שתיהלילוש11/03/2013
אני כמעט שלושה שבועות אחרי ניתוח שרוול. עם כל הקשיים - ללמוד להתארגן בעיקר- ההרגשה היא טובה, כי אין את המועקה של לזלול ולהרגיש אשמה אחר כך. אך אינני מצליחה לעמוד בכמות השתיה הנדרשת - או שאני אוכלת כמו שצריך - 5 פעמים - או שאני שותה. העובדה שצריך הפסקה של כמעט שעה (לפני ואחרי) בין אוכל לבין שתיה מאוד מגבילה, במיוחד למי שעובד. אשמח לקבל עיצות ופתרונות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה של שתיה - תגובה
שולה זק11/03/2013שלום לך,
שמחה לשמוע שהרגשתך הכללית בסדר גמור.
לגבי השתיה - יש לחכות כעשרים דקות בין אכילה לשתיה, כך שאת יכולה להתארגן ולשתות יותר במהלך היום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש,שלום יקרה!
אני15/03/2013שלום לך יקירתי! אני מאוד שמחה שהרגשתך הכללית טובה. תראי,לשתות - את חייבת!!! עדיף כבר שתוותרי על ארוחה אבל תשתי!!!אוכלים ממש אבל ממש מעט בהתחלה,אין מספיק קלוריות ואנרגיה לגוף, אז לפחות את הנוזלים בדם חייבים להשלים!!! כמו כן הנוזלים מאיצים את חילוף החומרים! בהתחלה לא יכולתי לשתות מים,הקאתי אותם...אז הוספתי קצת פטל..תנסי גם מים עם לימון סחוט..בריא וטעים..אמרתי לך גם לגבי ליפתן מפרות יבשים,ללא סוכר. תה+סוכרלוז+חלב 1% רק לבצע - מאוד טעים,משביע ומרגיע.אני מאוד אוהבת. ולא לא משמין..זה מיטוס שתה עם חלב משמין...הכל תלוי בכמות החלב ובאחוזי השומן!!! וגם קפה עם קופאין אן נטול +סוכרלוז + חלב 1% רק לצבע.ידידה שלי מקבוצת התמיכה שהלכתי אליה לא שתתה אחרי הניתוח והיה לה דימום בכליות!!!לא עלינו!!שהשם ישמור אותנו מצרות !!! אז אנא ממך,תשתי!!! אני בהתחלה כמעט ובכלל לא אכלתי,אבל שתיתי כל הזמן!!!את חייבת לשתות!!!לאכול פחות חשוב מלשתות!!!מצד שני לאכול את גם צריכה, א תשתי לפני+תחכי 15 שעה ואז תאכלי לאט..זה הסוד להרזיה! ככה נשבעים מהר ולא אוכלים הרבה גם כשכושר האכילה חוזר.וכן,זה פרוייקט לכל החיים!!! כי מלחמה עם משקל כי מלחמה שלא נגמרת לעולם..גם כשיורדים..צריך המון להילחם כדי לשמור על הירידה ולא לעלות...מי שמדבר??חחחח אני עוד ממש בדרך למטרה,שוקלת 135.5 (ביום הניתוח 170קילו!)...אני כבר מתה להגיע ל130!!!ואז ל 120!!!!תתני לעצמך מטרות ריאליות שקל להשיג יחסית...ככה תהיא שמחה ומרוצה מעצמך ומהתוצאות!! וסספורט ממכר...חחח...תזהרי מזה..סתם..לא אבל באמת ספורט ממכר וספורט זה הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות עבור הגוף והנפש שלך !!! אז קדימה,לא משנה מה מצב הרוח וכמה את עסוקה,לפנות זמן,נעלי ספורט,בקבוק מים קטן ולצאת!!!!את לא תרזי אם לא תכלי...את חייבת להאמן גם שרירים!!! צריך לאכול חלבון ולעשות הליכות , ככה נבנת מסת שריר - במקום להיהרס!!!בהצלחה!חיבוק חזק,אנה.:-))) תעדכני!!! :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
אני15/03/2013ששתי+תחכי 15 דקות התכוונתי - ואז תאכלי..לאט!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההועבר לשאלות נפוצות- תגובה
שולה זק15/03/2013תודה לך ועל הסבלנו.
את כל ההמלצות שלך אני מעבירה לשאלות נפוצות כלשונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.אני שמחה אם אני יכולה לעזור.
אני16/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)

.jpg)


