מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוד 2.5 קילו בשבוע!!!אני13/03/2013
שלום חברים יקרים!!!נשקלתי היום אצל רופאת המשפחה שלי,שוב ירדתי! 2.5 קילו בשבוע! בתחילת פברואר לקחתי את עצמי בידיים,וחזרתי לדיאטה! שקלתי בתחילת פברואר 142 קילו.היום אני שוקלת 135.5 קילו! 6.5 קילו פחות בחודש ו13 ימים! איזה כיף!!!!!!ולפני הניתוח הייתי 170 קילו ולא הלכתי!!!!היום 135.5.עושה חצי שעה התעמלות בבוקר+הליכות של שעתיים אחר הצהריים!!! לא משנה איזה מזג אוויר יש,איך אני מרגישה,אני יוצאת והולכת!!!צמוד לאחר הניתוח מישהי אמרה לי שהחיים אחרי הניתוח שלי יהיו הליכות,הליכות,הליכות!!!וזה אכן כך!!! אני מברכת את ד"ר ביגלייפטר וד"ר גרינבויים על זה שהצילו לי את החיים!!!!!! אני מודה לכל צוות הדסה הר הצופים,הכרורגים,הדיאטניות,האחיות !!! ואני מודה לכל חברי הפורום ולשולה זק המדהימה על העידוד והתמיכה!!!תודה לכם חברים!!!אוהבת,אנה.נ.ב עכשיו המטרה שלי זה להגיע למשקל של 130 קג! תמיד תחשבו בראש שהמטרה שלכם,זה הבריאות!!! בהצלחה לכוווולם!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הללויה - תגובה
שולה זק13/03/2013כל הכבוד אנה...את גדולה מהחיים למרות שאת מצטמקת במימדים הנשמה מתעצמת.
תמשיכי כך ואני משוכנעת שתשיגי את היעדים שאת מציבה לעצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה יקרה שלי!!!
אני14/03/2013שלום יקירתי שולה!!! כמה כיף לשמוע את המחמאות שלך!!!את לא מאמינה איזה כיף,עכשיו לבשתי לעבודה חולצה חדשה והיא עלתה עלי!!!אני רואה שרזיתי,מעניין אם ישימו לב בעבודה...הדרך עוד ארוכה ומפותלת ...אבל אני מתקרבת ליעד..שלב שלב.. עכשיו אני המטרה היא 130קילו בדיוק...ונראה לי שאז כבר אקנה זינס חדש...זה שלבשתי ב142 כבר גדול עלי...חחחחחחח איזה כיף!!!!!!! תודה על מילותייך החמות והמעודדות,את אשה מדהימה שולה,מדהימה!!! תודה!!! אוהבת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אסתי13/03/2013היי אנה, קודם כל כל הכבוד אני אוהבת איך שאת אופטימית ויש לך יעד כל פעם שהוא ראלי , גם אני מקציבה לעצמי יעדים אני עכשיו רוצה להגיע לדו ספרתי חלום שהרבה שנים לא הייתי בו יום ההולדת שלי ב30/5 עד אז אהיה בדו ספרתי אז אני מחזקת אותך ויוצאת מחוזקת לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעד ראוי
לילוש14/03/2013הי אסתי, יש לנו את אותו יעד. גם אני, אחרי הרבה שנים, רוצה להגיע לדו-ספרתי כדי להרגיש יותר בריאה. מאחלת בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אסתי יקרה!
אני14/03/2013שלום אסתי!תודה על החיזוק!!!כן חשיבה חיובית היא הסוד להצלחה!!! מאחלת לך להגיע לדו ספרתי...אני גם כבר חולמת על זה!!!בתיכון הייתי 90 וזה החלום הגדול שלי!!!יום נעים,מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה, כיף לשמוע
לילוש14/03/2013כל הכבוד יקירתי על המאמץ ועל הדרך. זה אכן הרגשה נפלאה להרגיש בסדר עם הגוף ולא שכל פעם שאת אוכלת, נוספים לך לא רק קלוריות אלה גם רגשי אשם. זה מצויין שיש לך את הזמן לכל כך הרבה הליכות, אני עוד צריכה לשלב את זה ביום העמוס - עמוס -עמוס שלי אבל את מקור להשראה - כיף לקרוא ולשמוע אותך. אולי באמת הסוד הוא להציב יעדים שהם ראליים ולהחשוב על התהליך כפרויאקט לחיים. מחבקת ומחזקת, לילוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילוש יקרה!
אני14/03/2013שלום לילוש יקירתי! תודה על החיזוק והתמיכה !!!חשיבה חיובית ותמיכה הם הסוד להצלחה!!! אני מפנה לעצמי זמן להליכות. גם את חייבת את זה לעצמך!!! אני בהתחלה אחרי חצי שנה רציתי להמשיך בלימודים אקדמיים...אבל עצרתי את עצמי ואמרתי לעצמי..לא! עכשיו הפרוייקט שלי והעבודה שלי הם ההליכות+דיאטה!!!אני גם מצאתי עבודה לאחר שנה מיום הניתוח.אחרי העבודה אני יוצאת לשעתיים הליכה. אתמול היה לי יום עמוס נורא...הייתי עייפה בסופו..אבל לקחתי את האוטו ונסעתי בלילה עם אימי לעשות הליכות עם הכלבים האהובים שלי! גם אימי חייבת לעשות הליכות עושה דיאטה.היה כבר 22:00...וכאשר לא היה לי זמן או כוח בחורף...אז עשיתי הליכות בטיילת עם הכלבים ב1 בלילה!!! הלכתי בברד אפילו..ולמרבה הפלא היו אנשים!!!ספורטאים שרצים בעיקר...אני הולכת כל יום,כי אני יודעת מה זה לא ללכת!!!מה זה לשכב במיטה בגיל 25 !!!!!! אני לא מאחלת לאף אחד את הגהנום שעברתי!ועברתי גהנום עלי האדמות!!!אני זוכרת את זה כל כך חזק בזיכרון שלי,שכל יום,מה שלא יהיה,אני נועלת נעלי ספורט,לוקחת בקבוק מים קטן, וכמובן את הכלבים היקרים והאהובים שלי ויוצאת לטייל!!!אני ממליצה לך בחום לקחת גור, ככה לא תהיה לך ברירה,אלה להוציא אותו החוצה! :-) הפרוייקט שלך עכשיו זו את עצמך! והמטרה היא הבריאות! המון בהצלחה!!!גם ספורט מייצר הורמון סרטונין,שמשפר את מצב הרוח. ככה שגם אם יש יום קשה ואפילו מגעיל..וזה קורה ...אז ההליכה תשפר את מצב הרוח!!!אני כבר לא יכולה לחיות בלי ההליכות! ברפואה אומרים: קום ולך! ואני רואה בהליכות לא רק ספורטאים,אלה גם הרבה אנשים שמנים ואפילו נכים - שכן יוצאים לטייל!!!ולא כולם יכולים ללכת,לא לכל אחד יש רגליים! רגליים זו מתנה מהשם! יש לי חברה טובה נכה על כיסא גלגלים..כואב לי עליה! ואם השם והכרורג נתנו לי חיים פעם שניה,אז אני לא אוותר ואלך!!אין דבר יותר כיף בחיים מאשר לצאת לטבע,פארק,עמק,טיילת ופשוט ללכת ולשתות מים! בהצלחה לך! מחבקת,מחזקת,מעודדת ואוהבת,אנה.:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקועה במשקל
רחל18/03/2013עשיתי ניתוח שרוול מלפני שלושה שבועות, גם אצל ביגלייטר, שקלתי 130, עכשיו 122 אבל כבר כמעט 5 ימים אני תקועה על אותו משקל... זה קרה גם לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנה היקרה
רחל29/03/2013האמת שאני לחוצה כי בהתחלה צריכים לרדת הרבה ואז להיתקע במשקל... כבר חודש ויומיים אחרי וירדתי בסך הכל 10 קילו... אני אוכלת מהכול אבל ממש טיפה
התחלתי הליכגות אבל זה גם לא ממש הזיז משהו במישקל... אני דיי מיואשת מהניתוח כי יש לי משקל עודף רב והקצב כל כך איטי שאני שואלת את עצמי מתי אני יגיע ליעד?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל
לילוש29/03/2013רחלי, אני גם שישה שבועות אחרי הניתוח. ירדתי 10 ק"ג ואני לומדת איך לעמוד מול אוכל, מתי לאכול ומה לאכול. אני לא כ"כ טובה עם השתיה, כי אני לא שותה - לפני הניתוח שתיתי קפה בבוקר ועוד כוס מים כל היום, כך שאלה שינויים גדולים עבורי. אני כמובן היתי רוצה להיות בסוף הדרך ולא בהתחלתה אבל... נראה לי יותר חשוב להתמקד במה עושים ובאמת להפנים את זה מאשר בכמה יורדים. המטרה הרי היא לר רק להוריד אלא גם לשמור על הירידה. לאט או מהר - ירידה תהיה אז תחשבי כמה בריואת הרווחת, לא כמה קילו ירדת. אני איתך, תחזיקי מעמד והירידה תבוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל היקרה!
אני29/03/2013שלום רחל יקרה!את תגיעי ליעד,בעזרת השם.את חייבת לשנות הרגלי אכילה.לאכול לאט לאט,אחרת תחזרי לאכול הרבה.את ממש צמוד לאחר הניתוח,את תרדי במהלך השנה -שנה וחצי-שנתיים המון!את חייבת להיות במעקב של דיאטנית.כדאי להישקל כל שבוע-שבועיים.איפה עברת ניתוח?כמו כן את צריכה גם מעקב כל 3 חודשים במרפאה הבראטרית.ככה זה אצלי.איזה סוג של ניתוח עברת?מה המשקל הנוכחי?מה משקל היעד? 10 קילו פחות זו התחלה יפה..תתמידי בהליכות!!!זה עושה טוב גם לגוף וגם לנפש.ההליכות מגבירות את המטבוליזם.תשתי גם הרבה נוזלים.מים+פטל+תה+סוכררלוז+חלב 1% רק לצבע+קפה+מרק צח...תהני מהשתיה...אני בטוחה שאת זוכרת איך לא שתית אחרי הניתוח וכמה זה היה קשה... אל תדאגי,הקיבה "מנותרלת"הורמון הגרלין כבר מיוצר פחות במשורוולים ולא מיוצר במעוקפים.מה שכן,קיים האינסולין - שגם הוא מווסת את רמת הרעב. תמדדי סוכר.אם מתחת ל70,את חייבת לאכול משהו,תאכלי פחמימה.אם 70-125 תאכלי רק כל 3 שעות את מה שהדיאטנית אומרת לך לאכול.תאכלי ככה: חצי צלחת חלבונים+רבע צלחת פחמימות+רבע צלחת ירקות.המון כוח רצון - זו מלחמה עם מחלה,הנקראת השמנה.את תצליחי,בעזרת השם! אני ירדתי 37.5 קילו ויש לי עוד מלא להוריד!!! סבלנות,דיאטה+ספורט..וגם פנאי לדברים אחרים.. עבודה,לימודים,חברות,יציאות..לא להיות עסוקה תמיד באוכל כמו פעם. החיים שלך ישתנו זה בטוח.ואך ורק לטובה!!!בעזרת השם!!! המון בהצלחה!חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)