חג שמח לכל החברים !!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חג שמח לכל החברים !!!
    אני
    15/03/2013

חברים!!!אביב הגיע,פסח בא!!!איזה כיף שסוף סוף חם! :-))) אחר כך יהיה חם מדי וצריך יהיה להתעורר ב6:00 בבוקר להליכה או מאוחר בלילה..חחח...אז בקיצר תהנו מבית מצוחצח(אגב זה גם ספורט מצוין!) ..תזהרו ממצות!!!מצה שמורה - אסור,עושה סתימות!!! לא עלינו!!! מצה רגילה אפשר,קצת..אבל עדיף להימנע כי זה עושה עצירות..אז רק בסדר עצמו קצת קצת.. תהנו מהאביב,הכל פורח...עונה מדהימה האביב!!צאו להליכות!!!! חג שמח יקרים שלי!!! אוהבת,אנה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חג שמח לכל החברים !!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד - תגובה

שולה זק
    15/03/2013

מורידה את הכובע בפנייך.
    את הווה בהחלט רקבוצת תמיכה לכל המנותחים החדשים ולאלה שבדרך.
    יישר כח.

שבת שלום וסופ"ש נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסח

לילוש
    15/03/2013

הי אני. תודה על כל העצות. היות ועברת כבר פסח - מה עדיף לאכול? מצה out יש עוד מאכלים שכדי להימנע מהם? אני אוהבת את כל המאכלים של פסח - ממה כדאי להתרחק? חג אביב שמח ומאושר, לילוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לילוש!

אני
    15/03/2013

שלום לך יקירתי לילוש! חוץ מהמצה אפשר לטעום מהכל בצלחת.מצה גם מותר אבל קצת קצת..שנה שעברה לא נגעתי בזרוע כיוון שהקאתי עוף.עכשיו אני כבר אוכלת עוף,ברוך השם.ביצה אני אוכל,גם פסח שעבר ביצה כבר אכלתי.בתפוח האדמה אני לא אגע,אולי רק טעימה סימבולית. חרוסת טעימה לי,אני אוכל כפית. מרור וחזרת אני רק אגע לכבוד החג.לחם בפסח אני לא אוכלת.אבל לחם אני גם ככה לא אוכלת..יישאר לי לוותר על הפתית והקלילית.אוכל בעיקר חלבי. אבל את במילא רק על חלבי +ירקות מבושלים עכשיו,לא? :-)ואם זה הפסח הראשון שלך לאחר הניתוח,אני מציעה לך רק נגיסה סימבולית מהמצה!היא עושה עצירות ואם תאכלי הרבה אז עלולה להיות לך גם סתימה! לא עלינו!!! בריאות קודמת לכל!!! חג אביב שמח ונפלא!מחבקת,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אני

לילוש
    16/03/2013

תמיד כיף לשמוע עיצות - במיוחד ממשהו אכפתי כמוך. אני באמת בעיקר על חלבי (למרות שנמאס) וקצת מנסה לגוון - גבינה לבנה עם זיתים, או בצל (תנובה - טעים מאוד) והיום ניסיתי כמה כפיות של סלט טונה מעוך וזה עבר בסדר. לא כל הניסיונות עברו בסדר, קציצה מאוד רכה גרמה להמון הקאות ולא בא לי להחזור על החוויה! מנסה בעיקר לעבוד על הראש - כמו שאמרת, להתמקד בחסרונות של עודף המשקל ולשנות את הדחף הבלתי נשלט "יאללה, אוכל". עדיין לא מצליחה לשתות מספיק, אבל עובדת על זה. היום הלכתי לשחות שעה, וההרגשה היתה נהדרת. שבוע הבאה נעשה ניסיון נוסף עם איזה קציצה, מקווה לטוב. שבוע טוב ונפלא, מחבקת, לילוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד בכיף לילוש!

אני
    16/03/2013

שבוע טוב לילוש! :-)אני מאוד שמחה שהלכת לשחות..אני מתביישת ללכת לשחות...ירדתי 34.5 קילו (מ170 שהיה לי..)והבטן שלי עכשיו ממש "שוכבת" לי על הברכיים..אני אראה נורא בבגד ים...גם בשעת נשים מתביישת לשחות..כי יסתכלו עלי כמו על עוף מוזר..לא נעים..כמה את שוקלת עכשיו אם זה לא סוד?אני 135.5 .. קציצה את בטו תקיאי..מה פתאום קציצה? היא בטח גם הייתה מטוגנת,נכון? אל תתגני כלום.תבשלי רגל של עוף,היא רכה יותר מהחזה ויש בא יותר ברזל.לאחר מכן תעבירי אותה בבלנדר, ותנסי כפית כפית או חצי כפית לקחת לפה ולבלוע. תנסי...הדיאטנית הבראטרית שלי המליצה לי לנסות עוף כל פעם..אבל אל תגרמי להקאות!חלבי זה טוב דווקא.אני מאוד אוהבת חלבי. אבל כשאוכלים חלבי כמה חודשים טובים,אז כבר לא יכולים להסתכל על זה..זה נכון.. תנסי ירקות מבושלים,גזר,קישוא,ברוקולי,כרובית...תעבירי בבלנדר. תעודדי אותי בבקשה שאני אלך לשחיה..חשוב לאחר ספורט לשחרר את השרירים במים..נתפסים לי השרירים בלילה...כואב מאוד..מורחת משחה בשם בנזה...התחלתי תרגילים לחיזוק שרירי הבטן..עכשיו גם הבטן נתפסת קצת..אבל זה לא כואב,ברוך השם..אבל כשנתפסים השרירים ברגליים,זה כאבים חזקים מאוד..אבל אני לא מוותר,עושה ספורט כל יום.. מצד אחד אני גאה בעצמי שאני יורדת יפה, מצד שני בהשוואה לבנות האחרות בעבודה אני פרה שמנה.. ככה אני מרגישה לפעמים..אני כבר מתה להוריד את הבטן עד הסוף........ולעבור ניתוח פלסטי להסרת עודפי העור...גם היישבן צריך לרדת..אבל אנחנו במלחמה!!!!בסוף ננצח ונהיה חתיכות!!!אמן! חיבוק חם,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחיה - תגובה

שולה זק
    16/03/2013

שחיה - ספורט מאוד טוב ומומלץ.
    יש פתרונות לכל "פגעי הגוף" חחחחח
    לקנות בגד ים בהתאם.
    * אפשר בגד ים עם חצאית ארוכה
    * בגד ים רגיל ולקשור מטפחת ים סביב
    * לקנות טייץ קצר עד הברכיים וללבוש מתחת לבגד ים.
    אני שוחה כל יום ופתרתי את הבעיה על ידי בגד ים שני חלקים: מכנס + עליונית כמו חולת כתפיות. קונה של "גליק" וככה נהנית גם מהפיגורה וגם מהשחיה.
    השחיה עוזרת לעיצוב הגוף וחיזוק השרירים.
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב תודה שולה יקירתי!

אני
    17/03/2013

שולה יקרה שלום לך! :-)תודה על כל הפתרונות..:-)בטוח אבל יתנו לי להיכנס למים עם טיץ? ככה לא תהייה לי בעיה..אם אני אשים בגד ים ומתחתיו מכנס קצר.. פתרון מעולה!לא חשבתי עליו..:-) שבוע טוב ומקסים! :-) אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שיתנו לך- תגובה

שולה זק
    17/03/2013

ככה אני שוחה. בגילי ואחרי 72 קילו ירידה - הירכיים שלי זוועדתיים ורק כך אני יכולה לחשוף את גופי בבגד ים.
    תכנסי לחנות בגדי ים או למגה ספורט ושם תמצאי מכנס שהוא בגד ים ותהני מהשחיה.שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה יקירתי!

אני
    17/03/2013

תודה רבה על העיצות!!!מהממת שלי!!! הבטן שלי זוועתית ...היא שוכבת לי על הרגליים...כבר כל כך מבקשת מהשם שאני אוריד את כל השומן משבה ואעשה ניתוח פלסטי!!!אומרים שהוא נורא נורא כואב...יותר כואב מניתוח הקיבה..כיוון שחותכים את העור.....אבל אין מה לעשות! אני אלך על זה...רק שאני אוריד את כל המשקל הנדרש ואגיע למשקל הייעד..משקל היעד הסופי שלי הוא 65. עכשיו 135.5 ההמטרה עוד כל כך רחוקה..אבל אני הולכת לקראתה צעד צעד,שלב שלב... לבריכה אני אלך בקיץ עם בגד ים מתאים...תודה שוב על העיצה הטובה!!! רק עוד בעיה קטנה,במים נורא נתפסים לי השרירים ברגליים,מאוד כואב!!!מה לעשות???נתפסים לי גם בלילה או לפני שאני מתעוררת...כואב!!!! :-((( מה אם יתפס לי שריר ברגליים כשאני אשחה..מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגנזיום - תגובה

שולה זק
    17/03/2013

תגשי לבית מרקחת בקופת החולים ותקני כדורי מגנזיום למציצה
    MAGNESIUM DIASPORAL
    תקחי בהתחלה כשבועיים אחד בבוקר ואחד בערב
    לא יהיו לך יותר התכווצויות בשרירי הרגליים.
    לגבי ניתוח הסרת עודפי עור בבטן - עברתי את הניתוח לפני 11 שנים. תאמיני לי שזה לא נורא בכלל. במיוחד שרואים את התוצאה במיידית.
    אט אט אבל בטוח תגיעי ליעד שלהם.
    המשך שבוע נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך שולה יקירתי!

אני
    21/03/2013

שלום שולה יקרה שלי!!!שוב תודה על העיצות! אני אקנה את המגנזיום.מקווה שאספיק עד תחילת החג.מאוד מקווה שההתכווצויות בשרירי הרגליים יעברו - כי מאוד כואב כשהם נתפסים בלילה או לקראת בוקר.לא ידעתי שעברת ניתוח להסרת עודפי עור בבטן! ותגידי בבקשה,בהשוואה לכאבים שלאחר ניתוח קיבה,איך הכאבים לאחר הניתוח הפלסטי הזה? האם לא מרגישים שכל העור שורף?אני כנראה אצטרך גם להסיר עודפי עור גם מרגליים,גב,ידיים.כי הייתי 170 קילו..הייתי נפוחה כמו בלון. עכשיו אני 135.5 וכבר רואים שיש עודפי עור. האם כדאי לי לעשות הכל בניתוח אחד או לעשות כמה ניתוחים?מצד אחד כואב להסיר הכל יחד,מצד שני כל ניתוח,זה ניתוח,זו הרדמה...אז מה את מציעה לי לעשות? מאוד מקווה להגיע למשקל היעד,שהוא 65 קילו! ובעזרת התמיכה שיש לי בפורום המפרגן הזה ובעזרת השם גם אגיע.צריך להאמין ולקוות רק לטוב.תודה רבה לך על כל העיצות ועל התמיכה!!! מחבקת ואוהבת,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיה צרה בשעתה - תגובה

שולה זק
    21/03/2013

אז ככה...כאב זה מאוד אינדיבידואלי - אבל תאמיני לי שגם אם כואב קצת - זה עובר והתוצאה מצדיקה כל כאב.
    לגבי הסרת כל העודפים - כשתגיעי לגשר תעברי אותו כמו גדולה.
    יש לי חברה שאכיר לך אותה ששקלה 150 קילו היום אחרי שנתיים וחצי היא שוקלת 68 קילו והיא 5 חודשים אחרי ניתוח בטן היקפית וזרועות. נראית פצצה. בספטמבר היא הולכת לירכיים והרמת חזה. שמה לימור זעפרני והיא תשמח לעודד אותך. אגב - חברת איזה קופה את ואיזה ביטוח יש לך?
    מקווה שקניתמגנזיום והתחלת לקחת. את תרגישי הקלה תוך ימים ספורים
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה שולה יקירתי!

אני
    22/03/2013

שלום שולה יקרה שלי וחג שמח! :-) אני חברת קופת החולים מאוחדת ויש לי ביטוח שיא.תודה על זה שאת מרגיעה אותי ומעודדת אותי,כי אני מאוד מפחדת מכאבים. יש לי סף כאב נמוך..אני גם מפחדת מרופאי שיניים. אבל את צודקת כל כאב מצדיק את התוצאות...ואי ...איך בא לי להכיר את לימור זעפרני שעברה ניתוחים להסרת עודפי עור ...והיא שקלה 150 כמט כמוני..אני ב 20 קילו יותר.. אני גם מאוד רוצה לעשות הסרת עודפי עור מהבטן,זרועות,ירכיים לעשות הרמת חזה.היה לי חזה גדול,ועכשיו כשירדתי 35 קילו נהיה לי חזה קטן. אני מידה C 85 אבל מבינה שהולכת להיות הרבה יותר קטנה מזה.נגיע לגשר ,נעבור אותו.את צודקת. בעזרת השם הכל יהיה טוב. תודה לך על זה שאת רוצה להכיר לי אותה! דרך הפורום את מתכוונת? שולה,דרך אגב,מאיפה את בארץ? אני מירושלים.מגנזיום עוד לא קניתי..מאחלת לך אביב של פריחה,בריאות ואהבה! אוהבת,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מגיעים למשקל גבוה בקלות - תגובה

שולה זק
    18/03/2013

לילוש יקרה
    רק לקחת אחריות על גורלך ועל עתידך יביאו אותך להבנה שיש לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
    לשים שלט גדול "תוצאות ולא תירוצים"!!!
    כי לאכול ללא אבחנה בגלל בעיות בעבודה, במשפחה, בחברה - לצערי לא פותרות אתבעיות הסביבתיות - אלא מוסיפה לך בעיה נוספת זה המשקל שפוגע גם בבריאות ובנפש.
    תתחילי לחשוב חיובי ולא רק על האוכל וולהכנס למסגרת מתאימה שתוביל אותך לדרך המלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפנמה והבנה

לילוש
    18/03/2013

אוי, כמה שאת צודקת שולה. זאת הסיבה שעברתי ניתוח שרוול ועכשיו אני לומדת לאכול מחדש - יותר נכון, מחריכה את עצמי ללמוד לשתות מחדש. נתקדם כל פעם צעד - אני כ"כ שמחה למצוא קהילה תומכת - זה כ-ל כ-ך עוזר!. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפנמה והבנה - תגובה

שולה זק
    18/03/2013

לילוש יקרה
    את הצעד הגדול עשית כבר בחייך - קיבלת החלטה אמיצה לקחת את גורלך בידיים ולשנות ולהשתנות - השאר כבר קטן עליך!!!
    אני בטוחה שתצליחי בדרכך החדשה, תצליחי לשתות ולאכול ולרדת יפה במשקל ולהיות גאה בעצמך.
    בהצלחה אנחנו כאן איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לילוש יקירתי!

אני
    21/03/2013

הי לילוש יקריתי!אני שמחה שכתבת לי! רק עכשיו נכנסתי לBEOK וקראתי אותך. קודם כל,תהיא גאה בעצמך שהיה לך את האומץ לעשות ניתוח.כי לא לכל אחד יש.זה א. שנית,אל תאשימי את עצמך,את לא אשמה,מכאן רק נגיע חלילה למקומות שבהם אנחנו לא רוצים להיות.את צמוד לאחר הניתוח,בטח שאת רעבה,כיוון שהראש זוכר את מה שאכל כל השנים. את עכשיו על חלבי,בטח שאת רעבה.אני יודעת שקשה.קצת סבלנות,עוד מעט הדיאטנית הבראטרית שלך תוסיף לך לתפריט ירקות מבושלים ( כרובית+ברוקולי+קישואים+זגר)תעבירי הכל בבלנדר ותאכלי. תבוא תקופה כשתוכלי לאכול בעזרת השם גם עוף - וזה מאוד יעזר לתחושת השובע. עד אז תבשלי 2 ביצים אבל לא קשות! ותאכלי עם קצת מלח.זה עזר לי לגוון את היוגורטים והקוטז'.תאכלי ז'לי.יש בו רק סוכר ומים,לכן זה לא נחשב לאכול בריא.אבל לתקופה צמוד אחרי הניתוח,זה אוכל שאת יכולה לאכול. תהני מהשתיה.תנסי "לרמות"את הגוף..במקום לאכול כשאת רעבה,תשתי.כוס תה+2 סוכרלוז+חלב 1% או קפה.תזהרי מהקופאין כי מתמכרים אליו בגדול. אני בתקופה קשה בחיים שתיתי 5-6 כוסות קפה ביום עם 2 כפיות קופאין כל כוס.זה מסוכן! ברוך השם,נגמלתי מזה. היום אני שותה רק כוס קפה 1 בבוקר עם קופאין,השאר נטול. לגבי בגדים.גם לי בארון עד אתמול היו מידות שונות "בגדי שק"שסוף סוף הוצאתי מהארון..בגדים שלבשתי ב170...140...גם לך זה יקרה,בעזרת השם.אני בטוחה בזה.נחזור לאוכל.אני לא זוכרת אם אמרתי את זה לך או למשהו אחר,אבל צריך לקנות מכשיר למדידת סוכר.אם הסוכר נמוך מדי,מתחת ל70,את צריכה לאכול משהו קטן,פחמימה כלשהי.אם 70-125 ואת עדיין רעבה - תשתי.לגוף יש אינסטינקטים מולדים ונרכשים.אוכל ושתיה זה אינסטינקט מולד.תינוק בוכה ורוצה לאכול כל הזמן.אבל אם תרגילי את הגוף לשתות כל פעם כשאת רעבה,במקום לאכול,זה יהפוך להרגל.יותר קל להגיד מאשר לעשות.אני יודעת.אבל זה עניין של זמן.את תתרגלי לזה. את צריכה לשנות הרגלי אכילה.זה יבוא.דבר נוסף, בגוף שלנו מופרש ההורמון סרטונין לאחר: אוכל,ספורט ומין. לכן אפשר להחליף את התלות באוכל לתלות בריאה - תלות בספורט! זו ההתמכרות הבריאה היחידה שיש בעולם.תתחילי לעשות הליכות. כאשר תעשי ספורט על בסיס יומי,תקופה מסויימת,את לא תוכלי לחיות בלי,כי נכנסים לדכאון אם מפסיקים. הכל עובד בגוף על הורמונים.רק תתני לעצמך להתרגל לסרטונין שמופרש בעת פעילות גופנית,ואת לא תוכלי לחיות בלי.כשאת עצובה,כועסת,מעוצבנת,מצווורחת,תשימי נעלי ספורט,תקחי בקבוק מים קטן - ותצאי החוצה לטייל. בבית,תשתי מים עם לימון או פטל,תה,קפה נטול,תפתחי חלון,תצחצחי שיניים - הכל עוזר לאכול פחות ולהרגיש טוב עם עצמך. מישהי אמרה לי פעם,את חזקה הרבה יותר ממה שאת חושבת.ואני אומרת את זה גם לך.הכל זה כוח רצון."נאה דורש,נאה מקיים".גם אני נלחמת,לא קל לי,לפעמים אפילו מאוד קשה. אבל זו מלחמה!!! תהיא חזקה,הכל יבוא,צריך זמן וסבלנות. מחזקת,מעודדת,תומכת ואוהבת.בהצלחה יקירתי!!!אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו