מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לקראת הליך הניתוח עזרהההשמנמן19/03/2013
לכולם שלום.
ביום חמישי הקרוב יש לי תור ראשון אצל רופא מנתח לקראת בע"ה אישור ניתוח.
אני מפחד שמא לא יאשרו לי ניתוח ו\או שהתהליך ייקח הרבה זמן.
הBMI שלי הוא 42 ויש לי לחץ דם גבוה ואני רק בן 30!!!!
המנתח העתידי הוא פרטי... כמה זמן בערך עד שייקבע לי תור?
והאם הפרוצדורה ארוכה?
למען האמת אני קצת בלחץ מכל תהליך ההחלמה לא בגלל הכאבים אני מפחד שיהיו לי סיבוכים. בקיצור עזרההה והרגעה זה מאוד יעזור לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת הליך הניתוח עזרההה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה19/03/2013עם הניתונים שהזכרת, אתה מתאים לניתוח ולא תהיה בעיה לאשר את הניתוח.
לגבי הפחדים זה דבר טבעי לפני כל ניתוח. בסופו של עניין כל העבודות בספרות המדעית הראו שהתועלת לטווח הארוך וההישרדות לאחר ניתוחים אלו עולים על הסיבוכים.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועים אחרי
משה19/03/2013שלום לך, אני כבר מעל שנתיים קורא את הפורום הזה,
אני חייב להגיד לך שגם אני מאוד פ ח ד תי ממה שיקרה אחרי
אני כמעט שבועים אחרי ניתוח שרבול קיבה
ואני מרגיש מעולה ,
חזרתי כבר לעבודה ומרגיש ממש טוב,
אני ממש נידהם מהחלמה לא האמנתי שזה כזה פשוט,
אין לך ממה לפחד חוץ מהיום הראשון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד - תגובה
שולה זק20/03/2013שמחתי לקרוא את דבריך.
תמשיך כך ותהנה מהחיים החדשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל אנושי - תגובה
שולה זק20/03/2013שלום שמנמן,
תיכנס לשאלות נפוצות - אחרי שתעיין שם בכל השאלות והתשובות שהם מאגר מידע בלתי נדלה - תרגיש הקלה ורגיעה.
וכמו שפרופסור מג'נה כתב לך - אתה בקריטריונים והפתרון עבורך הוא ניתוח. תהנה בהמשך מהתוצאות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה.
שמנמן20/03/2013תודה.
אני הבנתי שהליך הניתוח לוקח הרבה זמן.
האם יש דרך לקצר את התהליך לחודש בערך יש להבין אין לי בעיה פיננסית.
שנית:
האם אפשר לקבל חוות דעת על דוקטור הדר ספיבק?
כניראה שזה יהיה המנתח המיועד...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות. - תגובה
שולה זק20/03/2013דר' ספיבק הוא מנתח בכיר בתחום עובד בתל השומר וגם במרכז פרטי איני זוכרת אם באסותא או מדיקל סנטר. אתה בידיים טובות.
בבתי חולים ציבוריים ההמתנה לתור לניתוח ארוכה (חודשים רבים לעיתים עד שנה).
במרכזים הפרטיים כמו אסותא, מדיקל סנטר, אלישע - ניתן לעבור את הניתוח תוך חודש עם סיום כל ההליך המנהלתי וקבלת כל האישורים.
בבתי חולים ציבוריים הניתוח הוא ללא עלות כספית - התחייבות הקופה (נמצא בסל הבריאות)
במרזים הפרטיים בנוסף להתחייבות הקופה יש השתתפות עצמית. תלוי בסוג הביטוח.
ההשתתפות נעה בין 3000 ש"ח ל- 15000 ש"ח - כאמור תלוי בסוג הביטוח ובאיזה קופה אתה חבר.
אם אתה מפעיל ביטוח פרטי אין לך בכלל השתתפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר הדר ספיבק
שנשונה20/03/2013היי, לשאלתך בנוגע לד"ר הדר ספיבק, אני נותחתי אצלו בדיוק לפני 3 חודשים. הוא המליץ על מעקף קיבה מאחר וזה הניתוח שהוא הכי מאמין בו,שקלתי כמעט 130 ק"ג בגובה 1.72. היום אני 29 ק"ג פחות ומאושרת עד הגג.אני מברכת אותו בכל יום על הניתוח, הוא רופא מאוד מקצועי, גם לאחר הניתוח כשפניתי אליו מס' פעמים טלפונית הוא ידע לאבחן את הבעיה מבלי לראות אותי ולתת פתרונות מהירים לבעיה.
אני ממליצה עליו בחום, אתה בידיים טובות!!
הניתוח בוצע במדיקל סנטר, - 4 ימים לא קלים, אבל גם בהחלט נסבלים.
בהצלחה וחג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
שמנמן20/03/2013ראשית אומר לך תודה שנשונה על התמיכה ובאמת מקווה שה4 ימים יעברו כהרף עין.
בהמשך ארצה לדעת מה הוא ההליך המנהלתי ואיך אני יכול לזרז או להתחיל אותו מכיוון שאני להוט על הנושא.
ממי אני צריך לקבל אישור? הרופא שלי כבר הביא לי הפנייה לקפלן לאיבחון.
מה הצעדים הבאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליך לקראת ניתוח- תגובה
שולה זק20/03/2013אם החלטת שאתה רוצה ללכת דרך הפעלת ביטוח - ולא בבית חולים ציבורי.
עליך לבחור רופא מנתח - שבהסדר עם הקופה שלך. לקבוע תור ליעוץ. לקבל ממנו רשימת בדיקות והמלצה לניתוח ועל סוג הניתוח.
עם זה יש לגשת לרופא המטפל שיתן לך לבצע את הבדיקות והגשת הניירת במשרד הקופה לקבלת אישור לניתוח - התחייבות.
אתה צריך להחליט אם אתה פונה לבית חולים ציבורי - או למרכז רפואי פרטי, דבר הכרוך בהשתתפות כספית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה..
אני23/03/2013שלום לך! אני מבינה את כל הדאגה.גם אני הייתי ככה לפני הניתוח.גם לי היה לחץ דם נורא גבוה,דופק 150 בשכיבה,הזרקתי 2 מזרקים של אינסולין ביום,ישבתי בבית עם מכונת חמצן ולא הלכתי.זה חרוט בזכרון עד היום.לאחר הניתוח ישר ירדה לי הסרכת!ברוך השם!!!! אני לא מקבלת יותר כדורים נגד לחץ דם ולהורדת הדופק.קיבלתי חיים חדשים מתנה מהשם וד"ר ביגלייפטר וד"ר גרינבויים,שיהיו לי בריאים! אני מקווה מאוד שיסכימו לנתח אותך.לאחר הניתוח תוולד מחדש.אני מבינה את הפחד מסיבוכים. זה ניתוח וצריך להבין את זה.בניתוח יכולים להיות הן דימום והן זיהום.אבל למרות הכל,לא תמיד זה קורה!!!תחשוב רק חיובית! אם הניתוח עובר בשלום,יכול מואד להיות שלא יהיה לל לא זיהום ולא דימום.לי לא היה,ברוך הקדוש ברוך הוא!!! אתה אמור להיות בבית החולים כ4-5 ימים.לאחר הניתוח יהיה הכי קשה לא לשתות.תעמוד ליד הכיור ותשתוף את הפה והפנים עם מלא מים קרים.זה עוזר מאוד!:--) לאחר הניתוח תבוא אלייך דיאטנית בראטרית שתיתן לך הנחיות איך להתחיל שוב לאכול.אתה הולך להפוך לתינוק ועבור בית ספר לאכילה.בהתחלה יתנו לך מיץ תפוחים+מרק צח+ז'לי. זה יהיה טעם גן עדן.אחר כך תהיה על חלבי+ירקות מבושלים.חשוב ללמוד לשתות שוב.יותר חשוב יהיה לשתות מאשר לאכול. מים הרוב מקיאים בהתחלה.אז תוסיף קצת פטל או מיץ לימון.ליפתן על בסיס פרות יבשים עשה לי טוב(לא לגעת בפרות עצמם כמובן..רק את המים לשתות ולבשל ללא סוכר).ארוחה טובה ועשירה יכולה להיות כוס חלב 3% - נחשב כארוחה.אחר כך תוכל לבשל 2 ביצים.לבשל רק 2 דקות,כיוון שהחלבון עובר דנטורציה,הרס במבנה המרחבי,והופך לקשה לעיכול, אתה עלול להקיא ביצים קשות! תחשוב על זה שמבן אדם חולה - אתה הולך להפוך עם הזמן לבן אדם חדש ובריא!!! הכל בעזרת השם ובלי העין הרע!!! תחשוב רק חיובת!!! תגיד עם המרדים "נעשה ונצליח".המון בהצלחה בדרך החדשה בחיים!!!מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)