שאלה בקשר למאמר למה דיאטה לא עובדת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר למאמר למה דיאטה לא עובדת
    לילוש
    19/03/2013

שולה, קארתי את המאמר - מאוד מדכא, זאת שורה התחתונה. הבנתי שמסיבות שונות, המשקל של האדם הוא די קבוע ודיאטות יותר מזיקות מאשר עוזרות. איך זה משתלב עם ניתוחי השרוול? בסופו של דבר, גם מנותחים למעשה נכנסים למשטר של דיאטה וחייבים לאמץ סיגנון מאופק בחיים.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר למאמר למה דיאטה לא עובדת - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    19/03/2013

בניתוחים בריאטריים כולל שרוול בנוסף להקטנת קיבולת הקיבה לאוכל, יש שנויים הורמונליים אשר משפיעים מרכזית(על איזורים במוח) וגורמים לשנוי באורח החיים שמביא לירידה במשקל ולשמירה לטווח הארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אפשר למצוא חומר קריאה

לילוש
    20/03/2013

תודה, פרופ. על התשובה המעודדת. אני מנסה להבין יותר על איך הגוף פועל כדי שהפעם - אחרי ניתוח שרוול - אני אצליח גם לרדת והכי חשבוב, גם לשמור על הירידה במשקל. האם אתה יכול להפנות אותי לספרות בנושא? אם יש ספרות מקצועית באנגלית, מאוד אשמח. תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אפשר למצוא חומר קריאה - תגובה

שולה זק
    20/03/2013

אם תחפשי תחת
    Sleeve Gastrectomy .

אני מאמינה שתמצאי חומר שיעזור לך להבין את התהליך. תיכנסי לתת סעיפים שם תמצאי גם נתונים על תהליך השינוי במערכות הגוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו