מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה בקשר למאמר למה דיאטה לא עובדתלילוש19/03/2013
שולה, קארתי את המאמר - מאוד מדכא, זאת שורה התחתונה. הבנתי שמסיבות שונות, המשקל של האדם הוא די קבוע ודיאטות יותר מזיקות מאשר עוזרות. איך זה משתלב עם ניתוחי השרוול? בסופו של דבר, גם מנותחים למעשה נכנסים למשטר של דיאטה וחייבים לאמץ סיגנון מאופק בחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר למאמר למה דיאטה לא עובדת - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה19/03/2013בניתוחים בריאטריים כולל שרוול בנוסף להקטנת קיבולת הקיבה לאוכל, יש שנויים הורמונליים אשר משפיעים מרכזית(על איזורים במוח) וגורמים לשנוי באורח החיים שמביא לירידה במשקל ולשמירה לטווח הארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר למצוא חומר קריאה
לילוש20/03/2013תודה, פרופ. על התשובה המעודדת. אני מנסה להבין יותר על איך הגוף פועל כדי שהפעם - אחרי ניתוח שרוול - אני אצליח גם לרדת והכי חשבוב, גם לשמור על הירידה במשקל. האם אתה יכול להפנות אותי לספרות בנושא? אם יש ספרות מקצועית באנגלית, מאוד אשמח. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר למצוא חומר קריאה - תגובה
שולה זק20/03/2013אם תחפשי תחת
Sleeve Gastrectomy .
אני מאמינה שתמצאי חומר שיעזור לך להבין את התהליך. תיכנסי לתת סעיפים שם תמצאי גם נתונים על תהליך השינוי במערכות הגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)