שאלה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אור
    23/03/2013

היי אני עוד כמה ימים חודשיים אחריי הניתוח בשבועיים אחרונים אני סובלת אין יציאות יש עצירות הרופא המנתח שלי המליץלי על שמן פראפין ועדיין בקושי שיש יציאות מה עושים ? אני מפחדת שבסוף זה יגרום לאבנים בכיס המרה או בכליות מה הסיכוי שזה יקרה וגם השתן כהה מאוד

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיבות היציאות - תגובה

שולה זק
    24/03/2013

יש תכשירים טבעיים בבית המרקחת ובחנויות הטבע.
    את חייבת לדאוג ליציאות סדירות. תאכלי עגבניות, יוגורט בערב לפני השינה. תשרי שזיפים שחורים במים ותשתי את המים ותאכלי את השזיפים.
    האם את במעקב דיאטנית? חשוב ללכת לדיאטנית. תוכלי להתיעץ איתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אור
    24/03/2013

היי שולה זה מה שאני עושה אוכלתעגבנית מרוסקות יוגורט ושוותה מיץ שזיפים טבעי אבל ממש לא עוזר לי כן אני במעקב אחריי דייאטנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

שולה זק
    24/03/2013

לשאול את הדיאטנית על מה היא ממליצה שתקחי להקלה ולמניעת עצירויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה

אור
    24/03/2013

היי שולה אני אמרתי לה שאני חושבת גם שזהתחיל מהלחם שהתחלתי לאכול דגנים מלאים כל אני אוכלתאותו כצנימם אז היא אמרה לי לעבור ללחם רגיל חיטה מלאה אבלאין שינוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו