מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוד 3 קילו בשבועיים!איזה כיף!!!אני24/03/2013
שלום לכם חברים יקרים שלי!נשקלתי היום! אני ירדתי עוד 3 קילו בשבועיים האחרונים!!! איזה כיף!עכשיו אני שוקלת 132.5! היה 135.5 ...ולפני הניתוח 170!!! צאו להליכות..לא משנה אם חצב או מעוצב ...שימו נעלי ספורט,קחו בקבוק מים קטן וצאו לטייל!!!הכל פורח..למה לשבת בבית?חחח אוהבת כל אחד ואחת מכן!!!בהצלחה בהמשך הדרך לכולנו!!!חג שמח!אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד לך. עם האופטמיות שלך
ליאת24/03/2013והגישה החיובית אין לי ספק שתגיעי ליעד!
חג שמח ותמשיכי בדרכך,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאת יקרה!
אני25/03/2013שלום לך ליאת יקרה!תודה על התמיכה! חג שמח! אוהבת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגיגת אביב ראוייה
לילוש25/03/2013אני היקרה. איזה כיף לשמוע על הצלחה. את בחלט יכולה להיות גאה בעצמך על המאמץ ועל ההתמדה. זה באמת נחוץ - פשוט לסגל הרגלים חדשים בריאים. תחגגי חג פסח ואביב נפלא ותחשבי איזה דרך ארוכה עשית - שפו!! מחבקת, לילוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך לילוש יקרה!
אני25/03/2013הי לילוש יקרה!תודה על הפרגון..כן הדרך שעשיתי היא ארוכה ועוד ארוכה ומפותלת מחכה לי..אני עכשיו 132.5, והמטרה,היעד הסופי הוא 65 קילו! יש עוד לפננו חיים לחיות,להוריד משקל,לעבוד על שרירים,להבריא ולהצליח!מאחלת לך חג שמח, אביב של התחלות חדשות!שנרצה תמיד לדעת ולגלות,שנהיה סקרניים.שנשאף תמיד ליותר,אך יחד עם זאת נדע להאריך את שכבר יש לנו.שנדע לאהוב.שנהיה אהובים ונאהבים! שנמצא בני זוג כולנו,אמן!אני מאחלת לך להגיע אל היעד שהיצבת לעצמך,ואני בטוחה שגם תגיעי אליו! המפתח להצלחה זו ההתמדה,את צודקת! "סוד ההצלחה,הוא הדבקות במטרה"ד.יזראלי. שהשם יתן לנו כוחות נפשיים ופיזיים - כדי להמשיך הלאה!עברנו ניתוח,אין דרך חזרה,יש רק קדימה וקדימה!!!אביב נפלא שיהיה!!! חג שמח!!!שוב תודה עך התמיכה והעידוד!גם את תצליחי - אני מאמינה בך! חיבוק חזק,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעד ריאלי
לילוש25/03/2013אני, ציינת בפוסט שלך שאת רוצה להגיע ל65 ק"ג. איך היגעת ליעד? אני הבנתי שלא ממש מצליחים להוריד את כל העודף אלא 70-80 אחוז מהעודף. לפני כמה שנים, עשיתי דיאטה - והצלחתי להוריד כ-20 ק"ג. בזמנו, הדיאטנית אמרה לי שלא ראלי להחשוב על פחות מ - 75 (כנראה גיל ומבנה גוף?) אינני יודעת איך באמת יודעים מה בריא לגוף שלנו, הרי התווח הוא גדול עבור אנשים שונים. אשמח למידע. מחבקת ומעודדת חג כיפי לכולם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה לדרך הארוכה
לילוש28/03/2013אני, לשינוי בסגנון החיים והרגלי האכילה דרושים כל כך הרבה כוחות - כמו במלחמה עם אויב בלתי נראה. לכן הפורום הזה כ"כ חשוב לעצות ופרגון ומקום להוציא הרבה החוצה. אז אנחנו איתך לאורך כל הדרך, כי כוחות רבים מצליחים להתגבר על מכשולים רבים ולהחלוק את הניסיון זה פשוט נפלאה. אני היום יצאתי פעם ראשונה אחרי ניתוח. קצת חששתי כי יציאות למסעדה הם בדרך כלל הזדמנות לזלול בכיף. מה אגיד לכם? זה היה קצת מוזר כי בפעם הראשונה בחיים שלי לא ממש הזמנתי אוכל. טעמתי קצת מסלט הטחינה - ממש כפית וטעמתי קצת מהדג של אחת החברות. בסוף, הביאו קינוחים פרווה שגם בימים לפני הניתוח לא סבלתי, אבל כן חלפה במוחי המחשבה אולי תטעמי? אמרתי לעצמי - בשבל מה, גם כך את לא רעבה, אז את לא צריכה את זה. פעם ראשונה שאני מוותרת על טעימה של אוכל. חזרתי הביתה שמחה מהמפגש ולא כועסת על עצמי על החזירות - אכן הרגשה נפלאה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לילוש!!!
אני28/03/2013שלום לך לילוש יקרה! :-)כל הכבוד לך!!!אני שמחה שיצאת ונהנת והפעם גם בלי אוכל אפשר לומר! התעלת על עצמך!עשית את הצעד הראשון לקראת שינוי הרגלי האכילה! ואת תראי שזה לא עד כדי כך קשה.זה לנסות ולהווכח. :-) כן,פרגון,זה הדבר החשוב ביותר שאנחנו יכולים לתת אחד לשני פה בפורום. אם את אוהבת בתי קפה,אני כן,אז תזמיני שתיה טעימה ותהני ממנה בכיף ובלי אוכל. או כמו שאת עושה טעימות קטנות,את יכולה. שאאפפווו !!!!!!!!! כל הכבוד לך!!! מסע ארוך,מתחיל בצעד אחד קטן.ואת עשית אותו היום! :-))) תזכירי לי כמה זמן את אחרי הניתוח?איזה ניתוח עשית? שיהיה המון בהצלחה בהמשך הדרך!ואל תשכחי - לקחת כל יום וויטמינים!!! תקחי ברזל עדין - בלי ברזל יתחיל לנשור לך השיער. המון בהצלחה!!!את על דרך המלך עכשיו! מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהדר לילוש- תגובה
שולה זק28/03/2013זה בדיוק מה שכתבתי לאנה (אני)
ככה צריך לנהוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה יקרה - תגובה
שולה זק28/03/2013להחליף התמכרות בהתמכרות - או התמכרות בכלל זה לא טוב הכל צריך להיות במינון הנכון.
אז גם ספורט צריך לעשות באופן מבוקר ולא מוגזם.
את צריכה להתחיל לחיות את חיי היום יום באאופן נורמלי ולא להתמקד כל הזמן באוכל ובירידה במשקל.
את הפנמת את השינוי , כך שאת יכולה להרשות לעצמך לא לחשוב כל הזמן על אוכל, ספורט וירידה במשקל.
תתחילי להתמקד גם בדברים אחרים ולא רק בנושא המשקל. ושוב - אנה יקרה - מותר לטעום ולא להימנע. ההרגשה תהיה נהדרת משתי סיבות: ראשית הנפש תרגע ולא תרגיש בחוסר ושנית את תהיי גאה בעצמך שאת מצליחה לווסת את הכמויות ולשלוט בדחפים.
המשך יום נעים יקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקרה!
אני28/03/2013שולה,אני מבינה את מה שאת אומרת לי,אבל אני מפחדת לטעום מדברים לא דיאטטיים,כיוון שכשהתחלתי לעשות את זה,התחלתי לאכול הרבה ועליתי 2 קילו בחצי שנה.לגבי ספורט,אני הייתי בדיכאון שנתיים,ואם אני לא עושה ספורט,אני יישר נעשת עצובה,מצוברחת ונכנסת לדיכאון.נשארו לי 2.5 קילו - ותהיה לי ירידה של 40 קילו בשנה. אבל אני עוד נורא שמנה,נורא!!!אני שוקלת 132.5 יש לי בטן שנופלת לי על הברכיים.אני מרגישה שמנה,פילה ופרה לעומת בנות אחרות. אני יפה בפנים,אבל מה זה עוזר לי? אני נורא רוצה להיות בריאה,יפה,מושכת.אני רוצה למצוא בן זוג שלא היה לי מאז גיל 20. אני בודדה..יש לי משפחה אוהבת,יש לי חברות,עמיתים טובים בעבודה.אבל מבחינת זוגיות - אני בודדה! איך אני יכולה להיות גאה בעצמי כשאני 132.5 קילו?הייתה לי סכרת של 500 סוכר בוקר ואכלתי המון!!!זו בושה. אני מכירה בנות רזות או מלאות קצת שאוכלות ירקות ושותות מים,תה,קפה. ואני אכלתי !!! :-(((((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקוד בחיים
לילוש28/03/2013אני, קארתי מה שכתבת ואני כ"כ מבינה אותך. מה שכדאי לך לזכור זה שלהרגשה שלך אין קשר למשקל - יש בנות עם משקל הרבה יותר נמוך שהן מרגישות אותו דבר. דרך הגב, כמובן אני שותפה להרגשות האלה כי א. עודף משקל זה באמת לא בריא אבל ב. החברה משדרת שאם את לא "פצצה" את לא שווה. זה טבעי לרצות מה שאת רוצה - מה שכולנו רוצים - אהבה, חברות והרגשה של ביחד. אך נראה לי לא נכון לתלות במשקל את כל התקוות שלך. כאמור, יש הרבה אשנים עם משקל תקין שלא בדיוק מוצאים מה שהם מחפסים בחיים. אין זה אומר לא לחלום על פחות משקל ומראה יותר טוב, אני פשוט חושבת שאת לא יכולה לחקות עד שתרדי ואז להיות - אל תבזבזי זמן. תעשי לך תוכניות לעתיד - ציינת לימודים שהפסקת שחבל שלא תשלימי. אני מאחלת לך שהחיים לא יהו בודדים - זוגיות זה באמת חשוב, אך אל תחמיצי הזדמנויות אחרות להעלות את הביטחון העצמי שלך.
שאלת לגבי הניתוח - אני שישה שבועות אחרי ניתוח שרוול וכאמור, עדיין לומדת להתנהל מול אוכל ושתיה. מחבקת, לילוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך לילוש יקרה!
אני29/03/2013הי לילוש יקרה!תודה רבה על העידוד,התמיכה והחיזוקים!:-)את צודקת,יש אנשים עם משקל לא גובה ועדיין לא מוצאים בחיים את מה שמחפשים.אני לא תולה הכל בירידה במשקל.מה שכן,זה שכאשר אהיה רזה,זוגיות ואהבה,בעזרת השם,אמצע. אני גם עוד חודש בת 27,אז רוצה גם למצוא בן זוג לחיים משותפים ולהתחתן,בעזרת השם.מה שבטוח זה שכבר ב90 קילו אני אתחיל לרקוד - חלום שאני רוצה להגשים.אני רכבתי על סוסים כשהייתי 100 קילו - וזה גם חלום.אני חולמת לחזור לשחות בים...וכל זה היה ראלי כאשר אוריד משקל!!! זוגיות ואהבה - את צודקת,לא תמיד תלויים אך ורק במשקל ובמראה חיצוני.יש גם את היופי הפנימי.אבל לכי תסבירי את זה לגברים..חחח אנחנו אוהבות עם האוזניים והם עם העיניים. בדידות זה אכן דבר קשה,ואני מאחלת לכולנו שלא נהיה בודדים.המשך יום מקסים ושוב תודה !!!את עודדת אותי!!! אוהבת ומחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה בשבילנו
ענת5428/03/2013כל הכבוד אנה... אני בעקבותיך 9 קילו בשלושה שבועות...
ענת א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
לילוש28/03/2013תמיד כיף לשמוע חדשות טובות - היכולת לאכול תחזור, אל דאגה. בהתחלה זה מחניק, אחר כך זה משתחרר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!!!
אני29/03/20139 קילו ב 3 שבועות,כלומר ממוצע של 3 קילו בשבוע - נהדר!!!כל הכבוד על כח הרצון!!! :-)מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)